- 10 Ocak 2013
- 498
- 982
-
- Konu Sahibi degisikbirisi
Ayy ben de sevmem bu kadar çok teması bizim gibiler için de sizin tavrınız çok yorucu biraz salın adamı hem siz yaklaşınca karşılık veriyomuş daha napsın, neden kabul ettiğiniz şekliyle benimsemek yerine değiştirmeye çalışıyosunuz? Terapiste bile gitmişsiniz ya abartı bu biraz artık hiç mi meşguliyetiniz yok buna bu kadar odaklandınızBeni de o mutlu eder.Uyurken asla sarılma vs yoktur zaten bizde ne biliyim fiziksel olarak soğuk..İnsallah sevginin farklı dilleridir bu..
Ben de daha cok temas bağımlısı olduğum icin,karsımdaki normal gelmiyor.
Acaba sevmiyor mu veya ilgi alanları mı farklı her sey gelebiliyor aklıma..
Katılmıyorum asker olan bir erkek arkadaşım vardı. Gecede 4-5 defa sevistigimizi bilirim. Tanıdığım bircok askerinde libidosu çok yüksekti. Karakter meselesi birazMalasef bizde aynıyız eşim asker belki meslek icabıdır diyorum ama çok ciddi ve soğuk. Köyde büyümüşler anne babasi hala yan yana bile oturmaz. Eşimde sadece bir yerden giderken veya eve geldiğinde öper başka türlü durduk yere öpeyim elini tutuyum güzel bir laf edeyim demez . Yattigimizda ben sarılırım ben öperim oda karşılık verir ama asla aklına kendi getirmez . Malasef kişilik meselesi sanırım
Katılmıyorum asker olan bir erkek arkadaşım vardı. Gecede 4-5 defa sevistigimizi bilirim. Tanıdığım bircok askerinde libidosu çok yüksekti. Karakter meselesi biraz
Hayır değmez, başından beri böyle olduğunu bildiğinizi yazmışsınız. Temas sizin için bu kadar önemliyse ki bu da normal, neden bile bile evlendiniz?Bu yüzden evlilik bitirmeye değer mi diyorum?Cünkü kötü alışkanlığı yok,saygısızlığı yok,bencilliği yok.T
Bazı insanlar fiziksel teması sevmeyebilir sevmek kadar doğal bence. Adam başından beri buymuş. Böyle kabul etmiş evlenmiş üstüne de hamile kalmışsınız. Ne evlilik bitirmesi yahu? Böyle bir niyetiniz olmasına şok oldum gerçekten.
Gelmiş yine bile bile neden evlendin,neden hamile kaldın perileri ben de diyorum neredeler baya güzel güzel fikir alışverişleri yaptık falan,biraz gec kaldınız bu sefer:)Hayır değmez, başından beri böyle olduğunu bildiğinizi yazmışsınız. Temas sizin için bu kadar önemliyse ki bu da normal, neden bile bile evlendiniz?
Valla meşguliyetim cok günde 10 saatim işte geciyor zaten,nerden biliyosun mesguliyetim olmadığını.Sen kendine dokundurma o zamanAyy ben de sevmem bu kadar çok teması bizim gibiler için de sizin tavrınız çok yorucu biraz salın adamı hem siz yaklaşınca karşılık veriyomuş daha napsın, neden kabul ettiğiniz şekliyle benimsemek yerine değiştirmeye çalışıyosunuz? Terapiste bile gitmişsiniz ya abartı bu biraz artık hiç mi meşguliyetiniz yok buna bu kadar odaklandınız
Yaaa gerçekten mi? Biz ne yazmışız nerde neden hamile kaldınız yazmışım???? Yeni fikrim size rahat batmış nasıl güzel miGelmiş yine bile bile neden evlendin,neden hamile kaldın perileri ben de diyorum neredeler baya güzel güzel fikir alışverişleri yaptık falan,biraz gec kaldınız bu sefer:)
Surda fikir alısverisi yapıyoruz tatlı tatlı dertlesiyoruz.
Ayrıca da cok da isteyerek planlayarak hamile kaldım hanımlar..Pisman değilim,ne evlendiğime ne hamile kaldığıma.
Eşi böyle olanlar nasıl davrandılar,nasıl aştılar fikirleri sormak icin yazdım.
Neden evlendim ,neden hamile kaldım,pişmanım diye değil..
Bile bile evlendiğimi,üstüne hamile kaldığımı biliyorum
Valla baya rahat battı hahaha ne rahatım sorma.Günde 10 saat calısıyorum ,erkeklerin bile bedenen zorlandığı bir işte.Kim ne yasıyor bunu bilmeden yorum yapıyorsunuz bence sevgilerYaaa gerçekten mi? Biz ne yazmışız nerde neden hamile kaldınız yazmışım???? Yeni fikrim size rahat batmış nasıl güzel mi
Konunuzla bunun hiçbir bağlantısı yok mutluluklarValla baya rahat battı hahaha ne rahatım sorma.Günde 10 saat calısıyorum ,erkeklerin bile bedenen zorlandığı bir işte.Kim ne yasıyor bunu bilmeden yorum yapıyorsunuz bence sevgiler
Rahat batmış diyorsun ya.Hani tüm gün yan gelip yatam,hic bir sorumluluğu olmayan ,sonra gelip kocasından sikayet eden tiplerden değilim..Rahat battı yazdığun icin o cevabı verdim.Konunuzla bunun hiçbir bağlantısı yok mutluluklar
Gelmiş yine bile bile neden evlendin,neden hamile kaldın perileri ben de diyorum neredeler baya güzel güzel fikir alışverişleri yaptık falan,biraz gec kaldınız bu sefer:)
Surda fikir alısverisi yapıyoruz tatlı tatlı dertlesiyoruz.
Ayrıca da cok da isteyerek planlayarak hamile kaldım hanımlar..Pisman değilim,ne evlendiğime ne hamile kaldığıma.
Eşi böyle olanlar nasıl davrandılar,nasıl aştılar fikirleri sormak icin yazdım.
Neden evlendim ,neden hamile kaldım,pişmanım diye değil..
Bile bile evlendiğimi,üstüne hamile kaldığımı biliyorum
Sizde temas yok. Bizde sohbet yok. Arkadaşlar yazmış 5 sevgi dili kitabını.Ben de düsünüyorum,saygı,merhamet ,fedakarlık olarak tek bir eksik bulamam..
Ama dediğim gibi temasa ,yakınlığa da ihtiyacımız oluyor.
Sanırım artı yönler ağır bastığı icin ben de kabullenme aşamasındayım.Cevabınız icin tesekkür ederim.
Yalnız olmadığımı ve bunun normal olabileceğini görmek,kabullenme evremi hızlandıracak..
Saygısızlık nerde ilk mesajımda? Çok gerginsiniz çatacak yer arıyorsunuz belli. Evet huyunu bile bile evlenmişsiniz bunu yazan sizsiniz. Eee o zaman huyunu mu değiştirecek adam?Bunun için boşanılmaz demek mi negatiflik? Böyle hep pohpohlanmak mı istiyorsunuz? Konu açınca saygı çerçevesinde her yoruma açık olacaksınız. Ve evet hala rahat batma lafıyla söylediklerinizin hiç alakası yok.Rahat batmış diyorsun ya.Hani tüm gün yan gelip yatam,hic bir sorumluluğu olmayan ,sonra gelip kocasından sikayet eden tiplerden değilim..Rahat battı yazdığun icin o cevabı verdim.
Ay nasıl da seviyorsunuz burda tatlı tatlı dertlesen,saygı cercevesinde fikir alısverisi yapan insanlara satasıp,yargılayıp konuyu maffetmeye.Ama sizin negatifliğinizle uğrasacak enerjim yok.İyi geceler
Amin,evlilik zor.Bir sekilde eksilerle,artılarla birbirimizi kabul etmemiz gerekiyor sanırım.Sizde temas yok. Bizde sohbet yok. Arkadaşlar yazmış 5 sevgi dili kitabını.
Faydasını göreceğinize eminim.
Ben bugün düşündüm. Bizim sohbet konumuz yok , neden bilmiyorum.
Ben bir konu açıyorum diyelim asla uzun cevap vermez bazen sadece başını sallar indir kaldırır evet hayır manasında.
Ve ben bir o kadar sohbet etmeyi seven biriyim.
Öyle zorlanıyorum ki. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.