- 25 Mart 2022
- 245
- -4
- 43
- Konu Sahibi degisikbirisi
Ben sizin eşiniz gibiyim artik ilk seneler temasa daha çok önem verirdim sonra başka ihtiyaclarima önem verilmediği için uzaklaştim.
Eşim tam temas ve cinsellik bağimlisi .Eli durmadan üstümdeydi .Boş ara buldumu hep öpmeye yeltenirdi ama sanki sirf seks odakliydi .
Öylesine beni rahatlatmak bana dokunuşuyla huzur vermek değil .Direk deli sevişmeye yönelirdi .
Yatağa beraber girdikmi ben biraz omuzuna kafami koymak isterdim sadece onun varliğini his etmek için ,bakarsin adam elini kalcama atmiş kendini havaya sokuyor yada bazen ic dökmek isterdim .O ise burasi yatak odasi burda sadece seks konuşmaliyiz modunda.
Gittikce ben asibileşmeye başladim sinirli olmaya onunla ayni odada bile kalmak istemiyordum çünkü beni seks obje olarak görüyordu.
eşim benim ihtiyacimi karşilamiyordu bende onunkini karşilamaktan soğumuştum.
hayatta herşey karşilikli oldumu çoğalir.
Ben isterdim ki benle gezsin aktiv olsun ,yemeğe davet etsin,bir hediye alsin,senede bir tatil yapilsin,yeni şeyler hobiler yenilikler beraber öğrenseydik.
Ruhumu kalbimi doyursaydi keşke şimdi benden dolayi mesafeliyiz .
Imkanlar varken imkansizliği yaşadik.
Sevgi dilini kitabi okudum eşimede verdim okumadi .
Sevgiyi karşi tarafin anlayacak şekilde gösterceksin .
Tuhaf örnek olacak ,bir öğretmen dersi fransizca anlatsa kac kişi anlar ?
Yani ne anladim ben onun konuşmasindan,bana ne fayda.
Benim dilimden konuşacak bende onun
Eşim tam temas ve cinsellik bağimlisi .Eli durmadan üstümdeydi .Boş ara buldumu hep öpmeye yeltenirdi ama sanki sirf seks odakliydi .
Öylesine beni rahatlatmak bana dokunuşuyla huzur vermek değil .Direk deli sevişmeye yönelirdi .
Yatağa beraber girdikmi ben biraz omuzuna kafami koymak isterdim sadece onun varliğini his etmek için ,bakarsin adam elini kalcama atmiş kendini havaya sokuyor yada bazen ic dökmek isterdim .O ise burasi yatak odasi burda sadece seks konuşmaliyiz modunda.
Gittikce ben asibileşmeye başladim sinirli olmaya onunla ayni odada bile kalmak istemiyordum çünkü beni seks obje olarak görüyordu.
eşim benim ihtiyacimi karşilamiyordu bende onunkini karşilamaktan soğumuştum.
hayatta herşey karşilikli oldumu çoğalir.
Ben isterdim ki benle gezsin aktiv olsun ,yemeğe davet etsin,bir hediye alsin,senede bir tatil yapilsin,yeni şeyler hobiler yenilikler beraber öğrenseydik.
Ruhumu kalbimi doyursaydi keşke şimdi benden dolayi mesafeliyiz .
Imkanlar varken imkansizliği yaşadik.
Sevgi dilini kitabi okudum eşimede verdim okumadi .
Sevgiyi karşi tarafin anlayacak şekilde gösterceksin .
Tuhaf örnek olacak ,bir öğretmen dersi fransizca anlatsa kac kişi anlar ?
Yani ne anladim ben onun konuşmasindan,bana ne fayda.
Benim dilimden konuşacak bende onun