- 26 Kasım 2014
- 761
- 481
- 78
- 36
Rahimde düzelme var mıymış? İnşallah bundan sonrada gebeliğin olurdr a gittim rahminde biraz iltihap var fitil verdi kullandım iltihap geçti adetteyim şimdi 2günüm kaldı çıkacam
evet düzeldi dedi dr,gebe kalamayan buraya da kaçıncı sayfadasınız bulamıyorumRahimde düzelme var mıymış? İnşallah bundan sonrada gebeliğin olur
zaten rahim ağzı ters ise dr lar diyo bu düzelmez bu şekilde hamile kalırsan olur kalmasan da tüp bebekle hamile kalıyorlar zaten bebek büyüdükçe rahim düzeliyormuş.ben dr u dinlemedim mahalle hekimine gittimRahimde düzelme var mıymış? İnşallah bundan sonrada gebeliğin olur
6395. Sayfadayız canımzaten rahim ağzı ters ise dr lar diyo bu düzelmez bu şekilde hamile kalırsan olur kalmasan da tüp bebekle hamile kalıyorlar zaten bebek büyüdükçe rahim düzeliyormuş.ben dr u dinlemedim mahalle hekimine gittim
İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın canım benimde herhangi bir sıkıntım yok ama daha yokzaten rahim ağzı ters ise dr lar diyo bu düzelmez bu şekilde hamile kalırsan olur kalmasan da tüp bebekle hamile kalıyorlar zaten bebek büyüdükçe rahim düzeliyormuş.ben dr u dinlemedim mahalle hekimine gittim
rahim tersliğini drlar bilmiyo alttan muayene olmadıkça malesef.inşaallah seninde en kısa zamanda olur ibrahim saraçoğlu diyo aslan perçemi kaynatıp için ne bilim bi sürü şeyİnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın canım benimde herhangi bir sıkıntım yok ama daha yok
Ocak ayında çatlatma iğnesi vurulmuştum kist yapabiliyorlarmış sanırım bende yaptı. hiç yoktu doktor baktı temiz dedi ama iğneden sonra oluştu sanırım sürekli sancım var adetten öncede vardı bugün bitti hala devam ediyor. O yüzden soğan kürüne başlayacağımrahim tersliğini drlar bilmiyo alttan muayene olmadıkça malesef.inşaallah seninde en kısa zamanda olur ibrahim saraçoğlu diyo aslan perçemi kaynatıp için ne bilim bi sürü şey
canım büyük konuşmak istemiyorum ama ben dr a gitmeyi düşünmüyorum hiç bana KLOMEN PROGESTAN falan verdi hep sancım vardı ADA ÇAYI VE PAPATYA İÇTİM çok şükür iki aydır sancılarım yok sende içOcak ayında çatlatma iğnesi vurulmuştum kist yapabiliyorlarmış sanırım bende yaptı. hiç yoktu doktor baktı temiz dedi ama iğneden sonra oluştu sanırım sürekli sancım var adetten öncede vardı bugün bitti hala devam ediyor. O yüzden soğan kürüne başlayacağım
Papatya çayına bende başladım canım kurutulmuş papatya vardı bu ağrılara adet zamanındaki sıkıntılara strese iyi geliyormuş diye duydum içiyorum. Günde 1 kezcanım büyük konuşmak istemiyorum ama ben dr a gitmeyi düşünmüyorum hiç bana KLOMEN PROGESTAN falan verdi hep sancım vardı ADA ÇAYI VE PAPATYA İÇTİM çok şükür iki aydır sancılarım yok sende iç
ben günde abartısız 5 bardak içtim ve o ayki adet kanamam diğer aylara hiç benzemiyordu çook fazla kanamam oldu ama şükür dr a gittim yumurtalıkların tertemiz dediPapatya çayına bende başladım canım kurutulmuş papatya vardı bu ağrılara adet zamanındaki sıkıntılara strese iyi geliyormuş diye duydum içiyorum. Günde 1 kez
Ne güzel inşallah bende faydasını görürüm yaaben günde abartısız 5 bardak içtim ve o ayki adet kanamam diğer aylara hiç benzemiyordu çook fazla kanamam oldu ama şükür dr a gittim yumurtalıkların tertemiz dedi
Kaç ay içtin soğan suyunu. .soğan suyu gerçekten ii geliyo ben 2-3 ayda bir adet olan biriyim ve bu yöntem ile hamile kaldım ama maalesf bebeğimi kaybettim 10 ay geçti üstünden şimdi tekrar düşünüyorum ve düzensizlikler geri başladı bakalım bu sefer aslanpençesi içiyorum faydası olursa burda paylaşırım
Nasıl uyguladın? İbrahim saraçoğlunun sayfasında 6 ayda bir 15 gün uygulayın diyor ara ver bakalım ne olacakKaç ay içtin soğan suyunu. .
Adetlerimden sonra 15 uyguladim. Ilk ay adetim düzeldi. Ikinci ay tekrar adetten sonra 12 yaptım. Bu ayda adetim gecikti kistim varmış. =((Nasıl uyguladın? İbrahim saraçoğlunun sayfasında 6 ayda bir 15 gün uygulayın diyor ara ver bakalım ne olacak
Klomen ilacı ve çatlatma iğnesi bunlardan kullandın mı yan etki olarak kist yapabiliyorlarmış. Ya da başka bir ilaçtan dolayı etki edememiş olabilir mi? Soğan kürü kist miyom adet düzensizliğine iyi gelir diyor sitede. keşke ilk 15 günden sonra ara verseydin ama bozma moralini bazen adetlede atılabiliyor kistler sen şimdi yapma kürü 6 ayda bir yapın diye yazdığına göre vardır bir bildiği.Adetlerimden sonra 15 uyguladim. Ilk ay adetim düzeldi. Ikinci ay tekrar adetten sonra 12 yaptım. Bu ayda adetim gecikti kistim varmış. =((
Ilac falan kullanmadım öyle. Soğan suyundan sonra incir kürü yapın diyorlar. Kistim var incir kürü yapsam mi ki kararsızimKlomen ilacı ve çatlatma iğnesi bunlardan kullandın mı yan etki olarak kist yapabiliyorlarmış. Ya da başka bir ilaçtan dolayı etki edememiş olabilir mi? Soğan kürü kist miyom adet düzensizliğine iyi gelir diyor sitede. keşke ilk 15 günden sonra ara verseydin ama bozma moralini bazen adetlede atılabiliyor kistler sen şimdi yapma kürü 6 ayda bir yapın diye yazdığına göre vardır bir bildiği.
İstersen yap dene canım kist varkende hamile kalanlar var nasipte varsa mutlaka olurIlac falan kullanmadım öyle. Soğan suyundan sonra incir kürü yapın diyorlar. Kistim var incir kürü yapsam mi ki kararsızim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?