Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Soğan ve İncir Kürü sonrasında hamile kaldım!!!!!! Deneyin derim...
- Konu Sahibi fbscb
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Şubat 2016
- 1.267
- 1.241
- 133
Ben gecen ay adetimin 5. Gunu sogan kurune basladim. 15 gun boyunca sabah aksam ac karnina ictim. Ve adet gunum geldiginde test yaptigimda pozitif oldugunu gordum. İlk kan tahlilim 149, ikinisi 510, ucuncusu ise 522 cikinca kimyasal gebelik dedi doktorum. Dun itibari ile kanamam basladi. Bebegimle vedalasiyoruz. 1 hafta bile olsa bu duyguyu yasamak tarifsizdi.Yarindan itibari ile incir ve havuc kurune baslayacagim. Allah herkese nasip eder insallah.
Cok gecmis olsun sadece sogan kuru mu uyguladiniz yanin da bisey yaptiniz miBen gecen ay adetimin 5. Gunu sogan kurune basladim. 15 gun boyunca sabah aksam ac karnina ictim. Ve adet gunum geldiginde test yaptigimda pozitif oldugunu gordum. İlk kan tahlilim 149, ikinisi 510, ucuncusu ise 522 cikinca kimyasal gebelik dedi doktorum. Dun itibari ile kanamam basladi. Bebegimle vedalasiyoruz. 1 hafta bile olsa bu duyguyu yasamak tarifsizdi.Yarindan itibari ile incir ve havuc kurune baslayacagim. Allah herkese nasip eder insallah.
Cok gecmis olsun sadece sogan kuru mu uyguladiniz yanin da bisey yaptiniz mi
Esimin sperm degerleri yapulan testlerde normal cikmisti ama ben tedbir olarak ona da keciboynuzu kuru uyguladim. İlk 15 gun sabah aksam, devaminda da sadece aksam uyguladik. Hamile oldugumu ogrenince biraktik 1 hafta kadar. Dun yeniden basladik. Bir de bir onceki ay klomen ve catlatma ignesi olmustum. Onun etkisi olmus mudur bilemiyorum.
Kızlar soğan kuru yapmıştım geçen aylar kisler için yaradı gibi 2 adet geçti üstünden önceki normal akintiydi az denilebilir. Ama suan ki reglim çok kanama m var uzun zamandır gormedigim kadar da kırmızı geliyor çok ağrım ve mide bulantim var kızlar bir fikriniz var mı anlamadım ben mide bulantısı baskın. .
- 29 Mart 2017
- 438
- 186
- 103
Kızlar soğan kuru yapmıştım geçen aylar kisler için yaradı gibi 2 adet geçti üstünden önceki normal akintiydi az denilebilir. Ama suan ki reglim çok kanama m var uzun zamandır gormedigim kadar da kırmızı geliyor çok ağrım ve mide bulantim var kızlar bir fikriniz var mı anlamadım ben mide bulantısı baskın. .
Merhaba
Geçmiş olsun öncelikle. Bende bu ay yapmıştım.
Benimde çok ağrım ve bulantım oldu. 3 günde gecikme yaptı.
Hala bulantım oluyor o günden beri.
Bende ki baya sancılı başka birşey sanki ama anlamış değilim kızlar yarın doktor a gidiyorum düşük ten supheleniyoruz.. kanamam hala var ağrım azaldı. Bazen birden sancı giriyorMerhaba
Geçmiş olsun öncelikle. Bende bu ay yapmıştım.
Benimde çok ağrım ve bulantım oldu. 3 günde gecikme yaptı.
Hala bulantım oluyor o günden beri.
Dua edin kızlar
- 31 Aralık 2016
- 1.157
- 1.431
- 133
- 29 Mart 2017
- 438
- 186
- 103
Geçmiş olsun canımBende ki baya sancılı başka birşey sanki ama anlamış değilim kızlar yarın doktor a gidiyorum düşük ten supheleniyoruz.. kanamam hala var ağrım azaldı. Bazen birden sancı giriyor
Dua edin kızlar
- 25 Aralık 2011
- 489
- 371
- 323
- 37
Ben kendim için soğan kürü ve hayıt tohumuna başladım 10 gün oluyo bende çikolata kisti ve prolaktin yüksekliği vardı. Eşimin sperm sayısı 80 milyon ama ileri hareketli %35 onun için de keçiboynuzu özü aldım eczaneden. Polen aldım aktardan ace plus vitamin hapı aldım bıldırcın yumurtası bal süt veriyorum bir de kısmetse ikimiz de hacamat yaptıracağız haftaya.. ben çok ara verdim yıllardır hiçbişi yaptırmadım doktora gitmek dışında.. şimdi bunlara kalkıştım Rabbimin ol emrini bekliyorum inşallah benim de benim gibi yüreği evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkesin de hayırlı sağlıklı çoook tatlı bebişimiz hatta bebişlerimiz olur.. herşey Allah'tan ben ondan istiyorum sadece Rabb'imden bana da dua edin noolur 7 senedir olmuyor çocuğumuz
- 13 Mayıs 2016
- 11
- 3
- 16
Allah gönlüne göre versin canım. Ben de bebek istiyorum. geçen sene bir düşük yaşadım 2 seneden sonra olmuştu çok sevinmiştim ama 11 haftalıkken kalbi durdu. Daha sonra bir kaç ay çatlamam olmadı vs. doktor kontrolündeydim ben. 2 aydır bıraktım doktoru geçen ay soğan kürü yaptım şimdi de incir ve havuca başladım. İnşallah hayırlı haberler veririz birbirimize nerde varsa Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin..Ben kendim için soğan kürü ve hayıt tohumuna başladım 10 gün oluyo bende çikolata kisti ve prolaktin yüksekliği vardı. Eşimin sperm sayısı 80 milyon ama ileri hareketli %35 onun için de keçiboynuzu özü aldım eczaneden. Polen aldım aktardan ace plus vitamin hapı aldım bıldırcın yumurtası bal süt veriyorum bir de kısmetse ikimiz de hacamat yaptıracağız haftaya.. ben çok ara verdim yıllardır hiçbişi yaptırmadım doktora gitmek dışında.. şimdi bunlara kalkıştım Rabbimin ol emrini bekliyorum inşallah benim de benim gibi yüreği evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkesin de hayırlı sağlıklı çoook tatlı bebişimiz hatta bebişlerimiz olur.. herşey Allah'tan ben ondan istiyorum sadece Rabb'imden bana da dua edin noolur 7 senedir olmuyor çocuğumuz
- 25 Aralık 2011
- 489
- 371
- 323
- 37
Amin canım yaaa kocaman amin bende 4 yıllık evliyken bir düşük yaşadım 3 yıl geçti hala kalamıyorum hamileAllah gönlüne göre versin canım. Ben de bebek istiyorum. geçen sene bir düşük yaşadım 2 seneden sonra olmuştu çok sevinmiştim ama 11 haftalıkken kalbi durdu. Daha sonra bir kaç ay çatlamam olmadı vs. doktor kontrolündeydim ben. 2 aydır bıraktım doktoru geçen ay soğan kürü yaptım şimdi de incir ve havuca başladım. İnşallah hayırlı haberler veririz birbirimize nerde varsa Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin..
- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 83
- 38
Mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bende 11 aylık evliyim ilk zamanlar çocuk çok istedim olmadi 4 ay boyunca. Sonrasında işe başladım çocuk işini erteledik biraz şuan tekrar istiyorum bu ay incir ve havuç kürüne başladım. 10. Günüm bugün dr fln hiç gitmedim adetim düzenli umarım bu ay beklediğim sonucu alırım Allah'ın izniyle isteyen herkese Rabbim nasip etsin.
Herkese selamlar...
Son 2 yıldır uğraşmamıza rağmen gebelik oluşmadı.Belirli bir sebebi yoktu.Eşimin spermleri orta düzeyde benimde yumurta kalitem fena değilmiş.Yani görünürde bir neden yoktu... 8 ay önce adetim geçikti ve 6 haftalık düşük yaptım tabi anlatılmaz bir duygu o kadar beklediğiniz bir şeyken birden yok olup gitmesi çok ama çok üzücüydü.Tabi umudumu yitirmedim 4 ay sonra önce bir soğan kürü uyguladım ama o ay bebek denemesi yapmadık sadece kürü uyguladım.Bu kürü bilmeyen yoktur heralde Saraçoğlunun kürü.Diğer ay İncir kürünü uyguladım ve aynı zamanda denemelerede başladık.Ama inanarak ve dua ederek yaptım herşeyi.ve aynı ayın sonunda sonuç pozitifti.Şu an fena değilim yine kanamalarım oldu sürekli evdeyim ve 12 haftamı tamamladım...(allaha Şükür)
ve hamile kalırsam kendime söz vermiştim burada paylaşacağım belki birilerine umut olur diye... çünkü bende zamanında çok umut aradım...
Şimdi kürleri sorarsanız aslında hepsi internette var ama ben kendi yaptığımı anlatayım.Özelliklede yumurta zayıflığı ve çatlama sorununada çok iyi geliyorlar.Önce kesinlikle ve kesilikle inanarak başlayın bu işe.ve duaya çok inanan bir insanım dua edin bol bol o aylar.İncir kürü yaptığım ay bebek denemeleride yaptık ve önce bir hacet namazı kıldım duası ve namazı diyanet.gov.tr de var.neredeyse her akşam kıldım.Denemeler sırasında abdestli olmaya dikkat ettim.
Kürlere gelince:
Soğan kürü: Adetiniz bittikten 7 gün sonra başlanacak 15 yada 20 gün yapılacak.
Sabah ve akşam orta bir soğanı (yemeklere doğradığımız normal soğanlardan) 3 bardak suyla kaynattıp ılıyınca aç karnına için.
İncir+ Havuç kürü: adetiniz bittiği zaman başlanacak.20 gün yapılacak.
8 tane kuru inciri yıkayıp ortadan yarın ve 3 bardak suyla 15 dakika kaynatın ılımaya bırakın.bir diğer kapta 2 tane orta boy havucu büyük parçalayıp 3 bardak suyla 20 dakika kaynatın ılımaya bırakın.Sonra bunları birleştirin sabah akşam 1 er bardak için kalanı buzdolabına koyun ertesi günde içebilirsiniz.
Not: eğer başlarsanız sakın yarım bırakmayın biraz sabredin ve dua edin...
umarım biraz faydam dokunur allaha emanet olun....
S.a arkadaşım; Yazınızı okudum insana öyle umut veriyor ki:) Allah analı babalı büyütsün evladınızı insallah. Benimde yumurta zayıflığı şikayetim var FSH hormonum 13 çıktı ve doktorlar tüp bebek önerisinde bulundu. İncir kürü benim için faydalı mıdır? Çok tereddüt e düştüm. Bilginiz varsa paylaşır mısınız? Teşekkürler.Herkese selamlar...
Son 2 yıldır uğraşmamıza rağmen gebelik oluşmadı.Belirli bir sebebi yoktu.Eşimin spermleri orta düzeyde benimde yumurta kalitem fena değilmiş.Yani görünürde bir neden yoktu... 8 ay önce adetim geçikti ve 6 haftalık düşük yaptım tabi anlatılmaz bir duygu o kadar beklediğiniz bir şeyken birden yok olup gitmesi çok ama çok üzücüydü.Tabi umudumu yitirmedim 4 ay sonra önce bir soğan kürü uyguladım ama o ay bebek denemesi yapmadık sadece kürü uyguladım.Bu kürü bilmeyen yoktur heralde Saraçoğlunun kürü.Diğer ay İncir kürünü uyguladım ve aynı zamanda denemelerede başladık.Ama inanarak ve dua ederek yaptım herşeyi.ve aynı ayın sonunda sonuç pozitifti.Şu an fena değilim yine kanamalarım oldu sürekli evdeyim ve 12 haftamı tamamladım...(allaha Şükür)
ve hamile kalırsam kendime söz vermiştim burada paylaşacağım belki birilerine umut olur diye... çünkü bende zamanında çok umut aradım...
Şimdi kürleri sorarsanız aslında hepsi internette var ama ben kendi yaptığımı anlatayım.Özelliklede yumurta zayıflığı ve çatlama sorununada çok iyi geliyorlar.Önce kesinlikle ve kesilikle inanarak başlayın bu işe.ve duaya çok inanan bir insanım dua edin bol bol o aylar.İncir kürü yaptığım ay bebek denemeleride yaptık ve önce bir hacet namazı kıldım duası ve namazı diyanet.gov.tr de var.neredeyse her akşam kıldım.Denemeler sırasında abdestli olmaya dikkat ettim.
Kürlere gelince:
Soğan kürü: Adetiniz bittikten 7 gün sonra başlanacak 15 yada 20 gün yapılacak.
Sabah ve akşam orta bir soğanı (yemeklere doğradığımız normal soğanlardan) 3 bardak suyla kaynattıp ılıyınca aç karnına için.
İncir+ Havuç kürü: adetiniz bittiği zaman başlanacak.20 gün yapılacak.
8 tane kuru inciri yıkayıp ortadan yarın ve 3 bardak suyla 15 dakika kaynatın ılımaya bırakın.bir diğer kapta 2 tane orta boy havucu büyük parçalayıp 3 bardak suyla 20 dakika kaynatın ılımaya bırakın.Sonra bunları birleştirin sabah akşam 1 er bardak için kalanı buzdolabına koyun ertesi günde içebilirsiniz.
Not: eğer başlarsanız sakın yarım bırakmayın biraz sabredin ve dua edin...
umarım biraz faydam dokunur allaha emanet olun....
Öncelikle gözünüz aydın canım ne güzel bir haber bu Allah annalı babalı büyütsün inşallahhhh... canım bu kürler ne için kulandın peki ne işe yarıyor soğan kürünü biliyorum ama inciri bilmiyorum bende prolaktin vardı ama çok şükür düştü yumurtalıklarım da hiç bir problem Yok şuan denemedeyiz, sence bende kulanayımı ????
Prolaktininiz yuksekse incir ve havuc kürü sakin yapmayın.Ben o hatayi yaptim degerlerime baktirmadan incir ve havuc kürü yapmıştım.Saraçoğlu ozellikle belirtiyor prolaktin yuksekliginde incir ve havuc yasak.Hazır dusmusken yukseltmesinÖncelikle gözünüz aydın canım ne güzel bir haber bu Allah annalı babalı büyütsün inşallahhhh... canım bu kürler ne için kulandın peki ne işe yarıyor soğan kürünü biliyorum ama inciri bilmiyorum bende prolaktin vardı ama çok şükür düştü yumurtalıklarım da hiç bir problem Yok şuan denemedeyiz, sence bende kulanayımı ????
Himmm canım çok saol hatırlattığın kulanmayayım o zaman, Peki birşey söylemek istiyorum geçen hafta doktora gittim doktor yumurta takibi yaptı hazıranın 4 de sağda 12 milim çatlaman olucak değerlendir dedi o gün birlikte olduk ve 1 haftayı değerlendirdim dün gel bakalım dedi ama adetim 3 gün kaldığı için bakmadı sizce çatlamişmidir çoğu kişi çok ufak olmaz diyorlar çak batma oluyor karın ve kasıklarda???