• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan ve İncir Kürü sonrasında hamile kaldım!!!!!! Deneyin derim...

Ben en son 14 kasımda adet oldum fena durumdayım. Bende yumurta gelişimi zayıflığı var. Yumurta hücrelerım büyüyemiyo. İncir ve havuç karışımı kür yapıyorum bugün 12. Günüm. Ben küre rastgele bigün başladım. Kürün herhangi bir başlangıç günü var mı arkadaşlar?

Sogan suyunu ictiginz donemlerde iltihabinz sökuldumu acaba idrarla birlikte parcalr geldimi.ben 1 haftadir kullaniyorum ama bi degisiklik yok

merhaba arkadaşlar bende 1,5 yıldır evliyim 1senedirde çoçuk istiyoruz ama olmuyo bendede eşimdede bir sorun gözükmüyo.Tahlillerimde yaptırıyom adetimin 3 günü her ay normal değerde ,busefer 21. günüde prolaktin hormonuma baktırdım çok düşük çıktı 2.10 en az 5 olması gerekiyomuş . bugün adetim bitti incir kürüne başlıcam havucuda beraber yapayımmı lütfen banada yardım cı olun çok istiyorum bi çoçuğum olsun

merhaba arkadaşlar bende 1,5 yıldır evliyim 1senedirde çoçuk istiyoruz ama olmuyo bendede eşimdede bir sorun gözükmüyo.Tahlillerimde yaptırıyom adetimin 3 günü her ay normal değerde ,busefer 21. günüde prolaktin hormonuma baktırdım çok düşük çıktı 2.10 en az 5 olması gerekiyomuş . bugün adetim bitti incir kürüne başlıcam havucuda beraber yapayımmı lütfen banada yardım cı olun çok istiyorum bi çoçuğum olsun

Önce soğan kurune başla derim

Hilal hayırlı olsun. Soğan kürüylemi hamile kaldın? Ben de 3yıldır istiyorum ama olmuyo;(

Sağol Allah razı olsun Rabbîm sanada tum isteyenlere verir inşallah evet yaklaşık 11 aydır olmuyordu bebek 9 gun denedim rasgele tarihti adet gunumu hesaplamadan adet gorunce biraktim adettim bitti iki gun sonra yeniden düzenli içtim aynen saraçoğlunun tarif ettigi gibi yani sogan kürü dene derim arkadaşım şifa bulursun inşallah

Mrb arkadaşlar bende araniza yeni katildim rabbim tum isteyenler e nasip eder iinşallah bizde 6 aydir denememize ragmen olmuyo daha once dis gebelik gecirdim simdi cok istiyorum incir kurunu yapıyorum ins bu ay sonunda tekrar sonucu yazarim

Sağol Allah razı olsun Rabbîm sanada tum isteyenlere verir inşallah evet yaklaşık 11 aydır olmuyordu bebek 9 gun denedim rasgele tarihti adet gunumu hesaplamadan adet gorunce biraktim adettim bitti iki gun sonra yeniden düzenli içtim aynen saraçoğlunun tarif ettigi gibi yani sogan kürü dene derim arkadaşım şifa bulursun inşallah
Hilal allah hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin inşallah canım baska her hangi bisi yaptin mi

Hilal allah hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin inşallah canım baska her hangi bisi yaptin mi

Amin insallah Rabbîm sanada nasip eder Inşallah hayırlısıyla hayir sadece sogan kürü yaptım arkadaşım

Amin cnm inşallah yaa birde sen ilişkiden sonra ne kadar yatiyosun cnm ayaklarını dikin falan diyolar ya :s[/QUOTE

Evet nette okumuştum ilişkiden sonra 20 dak sırt üstü yatilmasi gerekiyormuş bende bunu uyguladim ayaklarini havaya kaldirma sadece sirt üstü 20 dak. Yat canım rabbim sanada nasip eder Inşallah hayırlısıyla

[QUOT="Hilal4545, post: 39303529, member: 644698"][/QUOTE]
Amin canım çok sağol senin duan kabul olur ins hamisssin :) ben hep kaldiriyodum ayaklarım i bide tek öyle yatim bklm

Inşallah canım soğan kürüne başladınmi

[QUO"Hilal4545, post: 39306406, member: 644698"]Inşallah canım soğan kürüne başladınmi[/QUOTE]
Ben sogan kurunu her sabah ac karna icmistim gecen ay ama 1 hafta ictim bi etkisi olmadi simdide incir kür u yapıyorum 1 haftadir bakalim ay sonunda sonucu yazarim ins hamile olurum cunku gecen sene dis gebelik gecirmistim ondan sonra korunduk mecburen simdi 6 aydir deniyoruz ins rabbimin izniyle olur biraz uzun yazdım ama :)

[QUO"Hilal4545, post: 39306406, member: 644698"]Inşallah canım soğan kürüne başladınmi
Ben sogan kurunu her sabah ac karna icmistim gecen ay ama 1 hafta ictim bi etkisi olmadi simdide incir kür u yapıyorum 1 haftadir bakalim ay sonunda sonucu yazarim ins hamile olurum cunku gecen sene dis gebelik gecirmistim ondan sonra korunduk mecburen simdi 6 aydir deniyoruz ins rabbimin izniyle olur biraz uzun yazdım ama :)[/QUOTE]

Gecmis olsun canim rabbim bir daha yasatmasin tabi bu kurler vesile Allah bilir ama zararida yok ben hep boyle dusundum bende mantar idrar yolu enfeksiyonuda vardi bir8ne faydasi ilmasa digerine sifasi olur diye ictim.Bende bilmeden adet tarihimi rasgele ictim 6 gun sonra adet oldum 29 kasimda adettim bitti iki gun sonra soğan kürüne basladim sabah ve aksam ac karna hazir suyla

UOTE="Hilal4545, post: 39307276, member: 644698"]Ben sogan kurunu her sabah ac karna icmistim gecen ay ama 1 hafta ictim bi etkisi olmadi simdide incir kür u yapıyorum 1 haftadir bakalim ay sonunda sonucu yazarim ins hamile olurum cunku gecen sene dis gebelik gecirmistim ondan sonra korunduk mecburen simdi 6 aydir deniyoruz ins rabbimin izniyle olur biraz uzun yazdım ama :)[/QUOTE]

Gecmis olsun canim rabbim bir daha yasatmasin tabi bu kurler vesile Allah bilir ama zararida yok ben hep boyle dusundum bende mantar idrar yolu enfeksiyonuda vardi bir8ne faydasi ilmasa digerine sifasi olur diye ictim.Bende bilmeden adet tarihimi rasgele ictim 6 gun sonra adet oldum 29 kasimda adettim bitti iki gun sonra soğan kürüne basladim sabah ve aksam ac karna hazir suyla[/QUOTE]
Sağol canim aynen bunlar vesile Rabbim sifa verir yinede diye iciyoruz bnde sen gibi rastgele basladim hayirlisi bakalım

Merhaba kızlar bende bu kürleri uygulamayı düşünüyorum gerçekten faydasını görüyor musunuz?

Back