- 18 Ocak 2015
- 4
- 1
- 6
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar bende 1,5 yıldır evliyim 1senedirde çoçuk istiyoruz ama olmuyo bendede eşimdede bir sorun gözükmüyo.Tahlillerimde yaptırıyom adetimin 3 günü her ay normal değerde ,busefer 21. günüde prolaktin hormonuma baktırdım çok düşük çıktı 2.10 en az 5 olması gerekiyomuş . bugün adetim bitti incir kürüne başlıcam havucuda beraber yapayımmı lütfen banada yardım cı olun çok istiyorum bi çoçuğum olsun
Hilal hayırlı olsun. Soğan kürüylemi hamile kaldın? Ben de 3yıldır istiyorum ama olmuyo;(Önce soğan kurune başla derim
Hilal hayırlı olsun. Soğan kürüylemi hamile kaldın? Ben de 3yıldır istiyorum ama olmuyo;(
Hilal allah hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin inşallah canım baska her hangi bisi yaptin miSağol Allah razı olsun Rabbîm sanada tum isteyenlere verir inşallah evet yaklaşık 11 aydır olmuyordu bebek 9 gun denedim rasgele tarihti adet gunumu hesaplamadan adet gorunce biraktim adettim bitti iki gun sonra yeniden düzenli içtim aynen saraçoğlunun tarif ettigi gibi yani sogan kürü dene derim arkadaşım şifa bulursun inşallah
Hilal allah hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin inşallah canım baska her hangi bisi yaptin mi
Amin cnm inşallah yaa birde sen ilişkiden sonra ne kadar yatiyosun cnm ayaklarını dikin falan diyolar ya :sAmin insallah Rabbîm sanada nasip eder Inşallah hayırlısıyla hayir sadece sogan kürü yaptım arkadaşım
Amin cnm inşallah yaa birde sen ilişkiden sonra ne kadar yatiyosun cnm ayaklarını dikin falan diyolar ya :s[/QUOTE
Evet nette okumuştum ilişkiden sonra 20 dak sırt üstü yatilmasi gerekiyormuş bende bunu uyguladim ayaklarini havaya kaldirma sadece sirt üstü 20 dak. Yat canım rabbim sanada nasip eder Inşallah hayırlısıyla
Ben sogan kurunu her sabah ac karna icmistim gecen ay ama 1 hafta ictim bi etkisi olmadi simdide incir kür u yapıyorum 1 haftadir bakalim ay sonunda sonucu yazarim ins hamile olurum cunku gecen sene dis gebelik gecirmistim ondan sonra korunduk mecburen simdi 6 aydir deniyoruz ins rabbimin izniyle olur biraz uzun yazdım ama :)[/QUOTE][QUO"Hilal4545, post: 39306406, member: 644698"]Inşallah canım soğan kürüne başladınmi
Merhaba kızlar bende bu kürleri uygulamayı düşünüyorum gerçekten faydasını görüyor musunuz?