Soğan ve İncir Kürü sonrasında hamile kaldım!!!!!! Deneyin derim...

Kızlar merhaba bende sizi takip etmeye başladım....Çünkü bende bu ay incir havuç kürünü denedim ayrıca ovülasyon testiyle yumurtlama günlerimi belirledim.Pozitif günde ve bi sonraki gün çalışma oldu umudum yok ama Incir kürüne ve ovülasyon testine inanmak istiyorum...Belki dualarınıza beni katarsınız Rabbim hepimizi hayırlı Anneler eylesin ...

Amin cnm hoşgeldin aramiza nie umudun yok orasini anlamadım ne guzel belirlendiğin gunlerde olmus rabbim tez zaman da nasip eder inşallah

Hoşbuldum canım neden umudum yok ...Çünkü ilk çalışma tam olmadı gibi yaniİkicisi olması gerektiği gibi oldu yattım bekledim felan bir kez olmuş sayıyorum ben anlican.....Daha 8 gün var adetime nasıl geçicekAma burda paylaşınca iyi geldi gibi hissettim...

Slm kızlar incir havuç kürü bana yaramadı hasta oldum Rabbim bu ayda nasip etmedi hayırlısı....

arkadaşlar size danışmak istediğim bi konu var
başına gelen biri varsa yardımcı olabılırmı ben 11 gundur soğan kuru içiorum .adetım bıttıgınde başladım göğüs ağrım vardı hala dewm edıyor ayrıca yumurtalıklarımda baskı ağrı var göğüslerim patlıcak gibi şişti ve sürekli sızlıo soğan kürümü yoksa hamilelik mı adetıme 8 gun var yardımcı olabılırsenız çok mutlu olucam başına gelen veya bu şekilde hamıle oldugunu öğrenen varmı ??

Kızlar ben iki ay soğan kürü uyguladim bu ayda incire baslicaktim. Ama adet olmadim. Kistim geçmemiş. Adet söktürücü kullanıyorum şimdi napcam bilmiyorum soğanı yapsam mi tekrar ...

Tamam canım haberini bekliyorum inşallah faydasını görürsün :)
Kizlar her seyden once her seyin hayirlisi olur.ben bir cok seyi denedin.ayda dort kez beskez hastaneye gitmektende yoruldun.senin turu okudum insallah en kisa zamanda hamile kilir cocugunu kucagina alirsin.bu turu bende uygulacam ama senden ricam faydasini gorursen banada haber verir misin.allah hepimizin yardimcisi olsun.allah hepimize hayirli evlatlar versin kucagimiza..

Bunlari haşlayıp suyunu içmeden yesek olmaz mı
Ben soğan kürünü denedim ama icemedim maalesef midemi bulandırdı

Bn içiyorum canım ama benim rahmim tersmiş bir mahalle hekimine gittim düzelttim dedi bakalım inşallah bu ay bebişim gelir

Onu içemiyorsan istersen incir kürünü dene belki onu içebilirsin sadece suyu içiliyor diye biliyorum.

Son düzenleme:
Canım merhaba ben burda yeniyim yardımcı olursanız sevinirim,ben bir mahalle hekimine gittim bana rahmin ters dedi süt yakı falan uyguladı eliyle de ovdu karnımı düzeldi dedi.etrafınızda böyle kimseler var mı yani yakıyla yada süt buharıyla hamile kalanlar falan yardımcı olun lütfen

Tabiki daha başlamadım ama yapınca mutlaka sonucunu yazarım buraya. İnşallah hepimiz faydasını görürüz..

birde bana incir kürü iç dedi içiyorum ama aç tok farkeder mi yada gün içinde sık sık içersem olur mu?

Canım merhaba ben burda yeniyim yardımcı olursanız sevinirim,ben bir mahalle hekimine gittim bana rahmin ters dedi süt yakı falan uyguladı eliyle de ovdu karnımı düzeldi dedi.etrafınızda böyle kimseler var mı yani yakıyla yada süt buharıyla hamile kalanlar falan yardımcı olun lütfen

Merhaba canım benim tanıdığım yok tekrar doktora gittin mi o ne dedi? Gebe kalamayanlar buraya isimli foruma gelebilirsin ordanda yardımcı oluruz sana

Merhaba canım benim tanıdığım yok tekrar doktora gittin mi o ne dedi? Gebe kalamayanlar buraya isimli foruma gelebilirsin ordanda yardımcı oluruz sana
dr a gittim rahminde biraz iltihap var fitil verdi kullandım iltihap geçti adetteyim şimdi 2günüm kaldı çıkacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…