• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan ve İncir Kürü sonrasında hamile kaldım!!!!!! Deneyin derim...

Tşkler canim :*
bugün reglimin son günü aslında 4 gündü incir kürü içiyordum ama bugün bıraktım soğan kürüne başlayacam ama bir mahalle hekimine gitmiştim bana dedi sen 10 15 gün boyunca aralıksız incir kürü iç off kafam karışık ya acaba hekimin dediğini mi yapsam yoksa soğana mı başlasam akıl verin banaaaao_Oo_Oo_O

Evet nasipte varsa olur dediğin gibi. Ama sabırsız oluyor insan bu konuda hemen olsun istiyoz.
Aynen öyle canım 10 yıl 20 yıl sonra olanlar var allah vereceği zamanı biliyor. Bir tanıdığım abla vardı. Doktorlar senin çocuğun olmaz demiş kendiside hemşireydi yıllarca olmadı şimdi 2 oğlu bir kızı var

Aynen öyle canım 10 yıl 20 yıl sonra olanlar var allah vereceği zamanı biliyor. Bir tanıdığım abla vardı. Doktorlar senin çocuğun olmaz demiş kendiside hemşireydi yıllarca olmadı şimdi 2 oğlu bir kızı var
Evet öyle yıllar sonra
Öylece gönül sabırsız oluyor. Herşey zamanında tatlı oluyo. Bakıyorum etrafıma hepsinin var çocukları . Benim Gençliğim hevesim gidiyo. Umudum kırılıyor. Evliliğiminde ilk zamanlarının tadını çıkaramadım vajinismus dum. Başardım ama evliliğin ilk günlerinin tadını çıkaramadım =((

Hayırlısı olsun canımm rabbim böyle şeyler yaptırmaya muhtaç bırakmaz inş. en yakın zamanda bende bebek haberi almak istiyorum
canım sen nasıl hamiş kaldın

Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım inşallah en kısa zamanda hamileyim dersin
canım benim teşkler hamişsin sen duan kabul olur inşallah dua et bol bol inşallah seninde evladın hayırlı olur ailesine inşallah mürüvetini de görürsün ammmiiiiinnnn

canım benim teşkler hamişsin sen duan kabul olur inşallah dua et bol bol inşallah seninde evladın hayırlı olur ailesine inşallah mürüvetini de görürsün ammmiiiiinnnn

Amin canım en kısa zamanda sende hamiş kalırsın inşallah:anneadayı::anneadayı:

Back