Evet nasipte varsa olur dediğin gibi. Ama sabırsız oluyor insan bu konuda hemen olsun istiyoz.İstersen yap dene canım kist varkende hamile kalanlar var nasipte varsa mutlaka olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet nasipte varsa olur dediğin gibi. Ama sabırsız oluyor insan bu konuda hemen olsun istiyoz.İstersen yap dene canım kist varkende hamile kalanlar var nasipte varsa mutlaka olur
bugün reglimin son günü aslında 4 gündü incir kürü içiyordum ama bugün bıraktım soğan kürüne başlayacam ama bir mahalle hekimine gitmiştim bana dedi sen 10 15 gün boyunca aralıksız incir kürü iç off kafam karışık ya acaba hekimin dediğini mi yapsam yoksa soğana mı başlasam akıl verin banaaaaTşkler canim :*
iki defa derken iki gün mü iki hafta mı ne tam anlamadım dasoğan kürü art arda 2 defa uygulanıyor ama değil mi:44:
Aynen öyle canım 10 yıl 20 yıl sonra olanlar var allah vereceği zamanı biliyor. Bir tanıdığım abla vardı. Doktorlar senin çocuğun olmaz demiş kendiside hemşireydi yıllarca olmadı şimdi 2 oğlu bir kızı varEvet nasipte varsa olur dediğin gibi. Ama sabırsız oluyor insan bu konuda hemen olsun istiyoz.
Evet öyle yıllar sonraAynen öyle canım 10 yıl 20 yıl sonra olanlar var allah vereceği zamanı biliyor. Bir tanıdığım abla vardı. Doktorlar senin çocuğun olmaz demiş kendiside hemşireydi yıllarca olmadı şimdi 2 oğlu bir kızı var
Öylece gönül sabırsız oluyor. Herşey zamanında tatlı oluyo. Bakıyorum etrafıma hepsinin var çocukları . Benim Gençliğim hevesim gidiyo. Umudum kırılıyor. Evliliğiminde ilk zamanlarının tadını çıkaramadım vajinismus dum. Başardım ama evliliğin ilk günlerinin tadını çıkaramadım =((Aynen öyle canım 10 yıl 20 yıl sonra olanlar var allah vereceği zamanı biliyor. Bir tanıdığım abla vardı. Doktorlar senin çocuğun olmaz demiş kendiside hemşireydi yıllarca olmadı şimdi 2 oğlu bir kızı var
canım sen nasıl hamiş kaldınHayırlısı olsun canımm rabbim böyle şeyler yaptırmaya muhtaç bırakmaz inş. en yakın zamanda bende bebek haberi almak istiyorum
İki ay ust uste yaniiki defa derken iki gün mü iki hafta mı ne tam anlamadım da
canım ben varım konuşalım biraz yaHala birılerı varmi buralarda
canım hamiş kaldın mı soğan küründen sonra demişsin adetim geciktiBende bu ay soğan kuru yaptim adetin gecikti şuan inş hamileyimdir
canım çoook sevindim ya darısı başımıza inşallahBende soğan kürü denedim bu ay şu an hamileyim
canım çoook sevindim ya darısı başımıza inşallah
sadece soğan mı içtin canımHakkında hayırlısı olsun inşallah canım inşallah en kısa zamanda hamileyim dersin
sadece soğan mı içtin canım
canım benim teşkler hamişsin sen duan kabul olur inşallah dua et bol bol inşallah seninde evladın hayırlı olur ailesine inşallah mürüvetini de görürsün ammmiiiiinnnnHakkında hayırlısı olsun inşallah canım inşallah en kısa zamanda hamileyim dersin
aralıksız mı içtin 15gün demiEvet canım soğan kürü içtim sabah akşam ac karnına hazir suyla saraçoğlu sitesindr verdiği tarife göre yaptim
canım benim teşkler hamişsin sen duan kabul olur inşallah dua et bol bol inşallah seninde evladın hayırlı olur ailesine inşallah mürüvetini de görürsün ammmiiiiinnnn
aralıksız mı içtin 15gün demi
Tabiki daha başlamadım ama yapınca mutlaka sonucunu yazarım buraya. İnşallah hepimiz faydasını görürüz..
Demekki daha nasip değilmiş canım.. Bende iki aydır hiç uğraşmıyorum diş tedavisi görüyorum hemde oluruna bıraktım.C
Canim incir kuru nu denedim ama sonuc negatif bu ay hic bir sey denemiyorm