- 26 Kasım 2014
- 761
- 481
- 78
- 36
Tamam canım haberini bekliyorum inşallah faydasını görürsün :)Mrb canim ben gecen ay 1 hafta soğan kurunu yaptım bu ay da 1 hafta incir yaptim henuz bisi yok bklm ins bu ay sonunda belli olcak o zaman yazarım tekrar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım haberini bekliyorum inşallah faydasını görürsün :)Mrb canim ben gecen ay 1 hafta soğan kurunu yaptım bu ay da 1 hafta incir yaptim henuz bisi yok bklm ins bu ay sonunda belli olcak o zaman yazarım tekrar
Tamam canım haberini bekliyorum inşallah faydasını görürsün :)
Tamam canım haberini bekliyorum inşallah faydasını görürsün :)
Kızlar merhaba bende sizi takip etmeye başladım....Çünkü bende bu ay incir havuç kürünü denedim ayrıca ovülasyon testiyle yumurtlama günlerimi belirledim.Pozitif günde ve bi sonraki gün çalışma oldu umudum yok ama Incir kürüne ve ovülasyon testine inanmak istiyorum...Belki dualarınıza beni katarsınız Rabbim hepimizi hayırlı Anneler eylesin ...
Amin cnm hoşgeldin aramiza nie umudun yok orasini anlamadım ne guzel belirlendiğin gunlerde olmus rabbim tez zaman da nasip eder inşallah
Kizlar her seyden once her seyin hayirlisi olur.ben bir cok seyi denedin.ayda dort kez beskez hastaneye gitmektende yoruldun.senin turu okudum insallah en kisa zamanda hamile kilir cocugunu kucagina alirsin.bu turu bende uygulacam ama senden ricam faydasini gorursen banada haber verir misin.allah hepimizin yardimcisi olsun.allah hepimize hayirli evlatlar versin kucagimiza..Tamam canım haberini bekliyorum inşallah faydasını görürsün :)
Bunlari haşlayıp suyunu içmeden yesek olmaz mıteşekkür ederim canım inşallh allh sanada nasip eder.Herkeste farklı tepkiler oluşturabilir haklısın.Yalnız bende önceki kürümde sadece incir kürü yapmıştım havuçla karıştırmadan o ay benimde adetim geçikmişti sadece incir yumurtaları geliştiriyor havuç ise kaliyeti artırıp çatlamasını sağlıyor.Birde böyle dene canım allhtan umut kesilmez...
Bn içiyorum canım ama benim rahmim tersmiş bir mahalle hekimine gittim düzelttim dedi bakalım inşallah bu ay bebişim gelirBunlari haşlayıp suyunu içmeden yesek olmaz mı
Ben soğan kürünü denedim ama icemedim maalesef midemi bulandırdı
Onu içemiyorsan istersen incir kürünü dene belki onu içebilirsin sadece suyu içiliyor diye biliyorum.Bunlari haşlayıp suyunu içmeden yesek olmaz mı
Ben soğan kürünü denedim ama icemedim maalesef midemi bulandırdı
Canım merhaba ben burda yeniyim yardımcı olursanız sevinirim,ben bir mahalle hekimine gittim bana rahmin ters dedi süt yakı falan uyguladı eliyle de ovdu karnımı düzeldi dedi.etrafınızda böyle kimseler var mı yani yakıyla yada süt buharıyla hamile kalanlar falan yardımcı olun lütfenHerkese selamlar...
Son 2 yıldır uğraşmamıza rağmen gebelik oluşmadı.Belirli bir sebebi yoktu.Eşimin spermleri orta düzeyde benimde yumurta kalitem fena değilmiş.Yani görünürde bir neden yoktu... 8 ay önce adetim geçikti ve 6 haftalık düşük yaptım tabi anlatılmaz bir duygu o kadar beklediğiniz bir şeyken birden yok olup gitmesi çok ama çok üzücüydü.Tabi umudumu yitirmedim 4 ay sonra önce bir soğan kürü uyguladım ama o ay bebek denemesi yapmadık sadece kürü uyguladım.Bu kürü bilmeyen yoktur heralde Saraçoğlunun kürü.Diğer ay İncir kürünü uyguladım ve aynı zamanda denemelerede başladık.Ama inanarak ve dua ederek yaptım herşeyi.ve aynı ayın sonunda sonuç pozitifti.Şu an fena değilim yine kanamalarım oldu sürekli evdeyim ve 12 haftamı tamamladım...(allaha Şükür)
ve hamile kalırsam kendime söz vermiştim burada paylaşacağım belki birilerine umut olur diye... çünkü bende zamanında çok umut aradım...
Şimdi kürleri sorarsanız aslında hepsi internette var ama ben kendi yaptığımı anlatayım.Özelliklede yumurta zayıflığı ve çatlama sorununada çok iyi geliyorlar.Önce kesinlikle ve kesilikle inanarak başlayın bu işe.ve duaya çok inanan bir insanım dua edin bol bol o aylar.İncir kürü yaptığım ay bebek denemeleride yaptık ve önce bir hacet namazı kıldım duası ve namazı diyanet.gov.tr de var.neredeyse her akşam kıldım.Denemeler sırasında abdestli olmaya dikkat ettim.
Kürlere gelince:
Soğan kürü: Adetiniz bittikten 7 gün sonra başlanacak 15 yada 20 gün yapılacak.
Sabah ve akşam orta bir soğanı (yemeklere doğradığımız normal soğanlardan) 3 bardak suyla kaynattıp ılıyınca aç karnına için.
İncir+ Havuç kürü: adetiniz bittiği zaman başlanacak.20 gün yapılacak.
8 tane kuru inciri yıkayıp ortadan yarın ve 3 bardak suyla 15 dakika kaynatın ılımaya bırakın.bir diğer kapta 2 tane orta boy havucu büyük parçalayıp 3 bardak suyla 20 dakika kaynatın ılımaya bırakın.Sonra bunları birleştirin sabah akşam 1 er bardak için kalanı buzdolabına koyun ertesi günde içebilirsiniz.
Not: eğer başlarsanız sakın yarım bırakmayın biraz sabredin ve dua edin...
umarım biraz faydam dokunur allaha emanet olun....
Tabiki daha başlamadım ama yapınca mutlaka sonucunu yazarım buraya. İnşallah hepimiz faydasını görürüz..Kizlar her seyden once her seyin hayirlisi olur.ben bir cok seyi denedin.ayda dort kez beskez hastaneye gitmektende yoruldun.senin turu okudum insallah en kisa zamanda hamile kilir cocugunu kucagina alirsin.bu turu bende uygulacam ama senden ricam faydasini gorursen banada haber verir misin.allah hepimizin yardimcisi olsun.allah hepimize hayirli evlatlar versin kucagimiza..
birde bana incir kürü iç dedi içiyorum ama aç tok farkeder mi yada gün içinde sık sık içersem olur mu?Canım merhaba ben burda yeniyim yardımcı olursanız sevinirim,ben bir mahalle hekimine gittim bana rahmin ters dedi süt yakı falan uyguladı eliyle de ovdu karnımı düzeldi dedi.etrafınızda böyle kimseler var mı yani yakıyla yada süt buharıyla hamile kalanlar falan yardımcı olun lütfen
İbrahim saraçoğlunun sitesinde yazıyor ordan bakabilirsin canımbirde bana incir kürü iç dedi içiyorum ama aç tok farkeder mi yada gün içinde sık sık içersem olur mu?
Merhaba canım benim tanıdığım yok tekrar doktora gittin mi o ne dedi? Gebe kalamayanlar buraya isimli foruma gelebilirsin ordanda yardımcı oluruz sanaCanım merhaba ben burda yeniyim yardımcı olursanız sevinirim,ben bir mahalle hekimine gittim bana rahmin ters dedi süt yakı falan uyguladı eliyle de ovdu karnımı düzeldi dedi.etrafınızda böyle kimseler var mı yani yakıyla yada süt buharıyla hamile kalanlar falan yardımcı olun lütfen
dr a gittim rahminde biraz iltihap var fitil verdi kullandım iltihap geçti adetteyim şimdi 2günüm kaldı çıkacamMerhaba canım benim tanıdığım yok tekrar doktora gittin mi o ne dedi? Gebe kalamayanlar buraya isimli foruma gelebilirsin ordanda yardımcı oluruz sana