• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan ve İncir Kürü sonrasında hamile kaldım!!!!!! Deneyin derim...

Demekki daha nasip değilmiş canım.. Bende iki aydır hiç uğraşmıyorum diş tedavisi görüyorum hemde oluruna bıraktım.

Evet cnm öyle Rabbim yazdiktan sonra her türlü olur inşallah hayirlisiyla aratmadan tum isteyenler e versin
Insan kendi kendine strese girio acaba hamilemiyim die bu da cok kotu oluyo o yuzden hic beklemio gibi davranmak en iyisi

Evet cnm öyle Rabbim yazdiktan sonra her türlü olur inşallah hayirlisiyla aratmadan tum isteyenler e versin
Insan kendi kendine strese girio acaba hamilemiyim die bu da cok kotu oluyo o yuzden hic beklemio gibi davranmak en iyisi
İnşallah canım.. Biz stres yaptıkça daha çok olmuyor sanki. En iyisi sabırla beklemek.. inşallah en yakın zamanda bizde bebeğimize kavuşuruz

Kızlar ben gecen ay 15 gün soğankürü yaptım, bu ay da son 10 gün soğansuyu içmem lazım ama korkuyorum;( hamileysem düşükle sonuçlanır mı diye... Gecen ay 15 gün soğan suyu içince bu ay yumurtlamam erken oldu. Şimdi de kasıklarımda batma hissediyorum, adetime 10 gün var daha hamilelik testi yaptırsam belli olmaz;( nolur böyle bişey yaşayan varsa cevaplayabilirmi? Son 10 gün soğan suyu içsem bi zararı olur mu;(

Kızlar ben gecen ay 15 gün soğankürü yaptım, bu ay da son 10 gün soğansuyu içmem lazım ama korkuyorum;( hamileysem düşükle sonuçlanır mı diye... Gecen ay 15 gün soğan suyu içince bu ay yumurtlamam erken oldu. Şimdi de kasıklarımda batma hissediyorum, adetime 10 gün var daha hamilelik testi yaptırsam belli olmaz;( nolur böyle bişey yaşayan varsa cevaplayabilirmi? Son 10 gün soğan suyu içsem bi zararı olur mu;(
Zararı hakkında bişey diyemem ama ibrahim saraçoğlunun sitesinde 6 ayda bir 15 gün için yazıyor sende geçen ay 15 gün yapmışsın bu ay yapma

Slm nslsin iz bu arada burda paylastıgınız bilgiler için tesekkur ederiz ben 3 senedır evliyim ve gıtmedın imiz Dr kalmadı ınsallah bebeğini almak nasip olmustur bı umut benimki belki banada yardımcı olursun dıye dusundum cnm
Herkese selamlar...

Son 2 yıldır uğraşmamıza rağmen gebelik oluşmadı.Belirli bir sebebi yoktu.Eşimin spermleri orta düzeyde benimde yumurta kalitem fena değilmiş.Yani görünürde bir neden yoktu... 8 ay önce adetim geçikti ve 6 haftalık düşük yaptım tabi anlatılmaz bir duygu o kadar beklediğiniz bir şeyken birden yok olup gitmesi çok ama çok üzücüydü.Tabi umudumu yitirmedim 4 ay sonra önce bir soğan kürü uyguladım ama o ay bebek denemesi yapmadık sadece kürü uyguladım.Bu kürü bilmeyen yoktur heralde Saraçoğlunun kürü.Diğer ay İncir kürünü uyguladım ve aynı zamanda denemelerede başladık.Ama inanarak ve dua ederek yaptım herşeyi.ve aynı ayın sonunda sonuç pozitifti.Şu an fena değilim yine kanamalarım oldu sürekli evdeyim ve 12 haftamı tamamladım...(allaha Şükür)

ve hamile kalırsam kendime söz vermiştim burada paylaşacağım belki birilerine umut olur diye... çünkü bende zamanında çok umut aradım...

Şimdi kürleri sorarsanız aslında hepsi internette var ama ben kendi yaptığımı anlatayım.Özelliklede yumurta zayıflığı ve çatlama sorununada çok iyi geliyorlar.Önce kesinlikle ve kesilikle inanarak başlayın bu işe.ve duaya çok inanan bir insanım dua edin bol bol o aylar.İncir kürü yaptığım ay bebek denemeleride yaptık ve önce bir hacet namazı kıldım duası ve namazı diyanet.gov.tr de var.neredeyse her akşam kıldım.Denemeler sırasında abdestli olmaya dikkat ettim.

Kürlere gelince:

Soğan kürü: Adetiniz bittikten 7 gün sonra başlanacak 15 yada 20 gün yapılacak.

Sabah ve akşam orta bir soğanı (yemeklere doğradığımız normal soğanlardan) 3 bardak suyla kaynattıp ılıyınca aç karnına için.

İncir+ Havuç kürü: adetiniz bittiği zaman başlanacak.20 gün yapılacak.

8 tane kuru inciri yıkayıp ortadan yarın ve 3 bardak suyla 15 dakika kaynatın ılımaya bırakın.bir diğer kapta 2 tane orta boy havucu büyük parçalayıp 3 bardak suyla 20 dakika kaynatın ılımaya bırakın.Sonra bunları birleştirin sabah akşam 1 er bardak için kalanı buzdolabına koyun ertesi günde içebilirsiniz.

Not: eğer başlarsanız sakın yarım bırakmayın biraz sabredin ve dua edin...

umarım biraz faydam dokunur allaha emanet olun....

Mrb canım bence icme cunku adete 10 gun var demissin bi zarari olabilir doktor un dedigi tarifte yumurtlama gunu ne kadar dio

Merhabalar 10 gündür incir kuru yapiodum ancak seyahate çıkmam gerekti eve dönene kadar inciri kuru olarak tüketsem ise yarar mi sizce kizlar

Mrb canım bence icme cunku adete 10 gun var demissin bi zarari olabilir doktor un dedigi tarifte yumurtlama gunu ne kadar dio
:( ya ben içmeye başladım bugün 3. Günüm hatta;( başlamışken yarım bırakmak istemedim, bakalım bi gelişme olursa haber veririm size. Saracoğlu 2 ay soğan kürü yapın sonra incir kürü yapın diyo. Sen ne durumdasın?

:KK43: ya ben içmeye başladım bugün 3. Günüm hatta;( başlamışken yarım bırakmak istemedim, bakalım bi gelişme olursa haber veririm size. Saracoğlu 2 ay soğan kürü yapın sonra incir kürü yapın diyo. Sen ne durumdasın?

Walla iste adetime 1 hafta var bekliyorum öyle birşey yapmiyorum canim

Soğan kürü falan yaptınmı? Benim 3 yıldır olmuyor;( 5 aşılama oldum;(

1 hafta sogan yapmıştım canim sonra o ay olmqdi bidaki ayda 1 hafta incir yaptım yine olmadi bu ay iste hic birsey yapmiyorum. Ben gecen sene dis gebelik gecirdim canim sonra 3 ay korundukk 7 aydir korunmuyorz dogall yolla olmasini bekliyo doktor

ben doktora bu kürleri sordum.bana saçmalama koca karı ınançlarını terket herşey bilimsel dedı dalga geçtiiii bnleeeeeeeeeeeEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Hastanedeki bazi doktorlar bile soyluyormus incir yiin bol bol diye

Merhabalar 10 gündür incir kuru yapiodum ancak seyahate çıkmam gerekti eve dönene kadar inciri kuru olarak tüketsem ise yarar mi sizce kizlar
İnciri kuru tüketmekte de fayda olabilir ama incir kürü kadar etki göstereceğini düşünmüyorum ben. Ben bi dönem kuru incir yemiştim ama pek bi faydası olmadı, sanırım suyu daha etkili. Yine de sen bilirsin, belki sen de etki eder. Seyahatte yapmak zor olur, bi sonraki ay kür olarak yaparsın

1 hafta sogan yapmıştım canim sonra o ay olmqdi bidaki ayda 1 hafta incir yaptım yine olmadi bu ay iste hic birsey yapmiyorum. Ben gecen sene dis gebelik gecirdim canim sonra 3 ay korundukk 7 aydir korunmuyorz dogall yolla olmasini bekliyo doktor
İnşallah olur kendiliğinden, hastane ortamı falan insanı daha çok strese sokuyo, hem daha 7 aydır korunmuyosunuz yolun başındasınız;) inşallah olur doğal yolla. Bitkisel çözüm araman daha iyi olur, ben direk ilaca başlamıştım, öncesinde hiç duymamıştım soğan kürünü ;)

Back