• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan ve İncir Kürü sonrasında hamile kaldım!!!!!! Deneyin derim...

Bugun hastanede kan verdim zaten doktoru beklerken adet oldum kan testi de 0.100 dü yani negatif bu ay soğan kürü nasıl yapacam uygun zamanı

Üzülme canım olacak inşallah hepimizin bebişi olcak allahın izniyle bende yapıyorum ben adetten 7 gün sonra başladım benim adetim uzun sürüyor adetin başlamasına yakın sonlanması daha iyi sanırım işte benim de üçüncü günüm bakalım hayırlısı... Bu arada ben 21 gün yapacağım..

Tadı da fena değilmiş ha. Hiç böyle beklemiyordum açıkçası :)

İlla adet gününü takip etmek mi gerekiyo. Adetliyken içsek ne olur acaba

Kizlaar sogan kurunu yaptim persembe gunu bitti 15 gun ictim yani... nette simdi okudum 15 gun ictikten sonra.. ikinci kez adet gormeden 10 gun once 5 ile 7 kez uygulayin dior. Boylemi uygulaniyor ben sadece 15 gun yapip birakilacak saniyordum bilen arkadaslar cevap verebilirmi lutfen

Kizlaar sogan kurunu yaptim persembe gunu bitti 15 gun ictim yani... nette simdi okudum 15 gun ictikten sonra.. ikinci kez adet gormeden 10 gun once 5 ile 7 kez uygulayin dior. Boylemi uygulaniyor ben sadece 15 gun yapip birakilacak saniyordum bilen arkadaslar cevap verebilirmi lutfen
Evet canım böyle

Bu arada ben bırakmak zorunda kaldım bazı sebeplerden dolayı.. olumlu olursa yazacağımı söylemiştim. Yine yazarım ama soğan kürünü 3 gün yaptım bıraktım. Mecburen...

Back