- 13 Ocak 2015
- 77
- 32
- 88
- 35
Cnm ben âdet bittikten 7 gun sonra yaptım adetim şuanda 9 gun gecikti beklemedeyimBazı yerlerde adet bitiminde kürü başlatın diyorlar..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm ben âdet bittikten 7 gun sonra yaptım adetim şuanda 9 gun gecikti beklemedeyimBazı yerlerde adet bitiminde kürü başlatın diyorlar..
Test yap benceeeeeCnm ben âdet bittikten 7 gun sonra yaptım adetim şuanda 9 gun gecikti beklemedeyim
Noldu canım haber vermedinCnm ben âdet bittikten 7 gun sonra yaptım adetim şuanda 9 gun gecikti beklemedeyim
Ben adetim bittikten 2 gun sonra basladim, bugun 15. Gunumdu ve bitti bakalim bekliycem artik bati hayirlisiBugun hastanede kan verdim zaten doktoru beklerken adet oldum kan testi de 0.100 dü yani negatif bu ay soğan kürü nasıl yapacam uygun zamanı
Bu bat ne demekBen adetim bittikten 2 gun sonra basladim, bugun 15. Gunumdu ve bitti bakalim bekliycem artik bati hayirlisi
Beklenen adet tarihi :)Bu bat ne demek
Evet canimKızlar slm.soğan kürünü sabah ve akşam taze olarakmı hazırlıcaz acaba
Adetliyken bir zararı yok. Ama adet bittikten sonra başlamak daha etkiliymiş. Siz bilirsiniz yine deİlla adet gününü takip etmek mi gerekiyo. Adetliyken içsek ne olur acaba
Tamam şuan adetli değilim ama az kaldı yine de başladım. Birde bitince başlarımAdetliyken bir zararı yok. Ama adet bittikten sonra başlamak daha etkiliymiş. Siz bilirsiniz yine de
Evet canım böyleKizlaar sogan kurunu yaptim persembe gunu bitti 15 gun ictim yani... nette simdi okudum 15 gun ictikten sonra.. ikinci kez adet gormeden 10 gun once 5 ile 7 kez uygulayin dior. Boylemi uygulaniyor ben sadece 15 gun yapip birakilacak saniyordum bilen arkadaslar cevap verebilirmi lutfen
Ya beş gün kala ya yedi gün. Yani bugün başlamış olman gerekirdiTesekur ederim canm... adetime 1hafta var yani simdi baslamammi gerekiyor benim tekrar sogan suyuna