• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan ve İncir Kürü sonrasında hamile kaldım!!!!!! Deneyin derim...

Bende incir kurunu yarim biraktm inciri tek iciyordum ama havucla cok kotu oldu tadi aksamlari icebiliyordum ama sabahlari malesef icemedim ama insallah olur bugnde ovulasyon testi yaptm adetimin 13. Gunu koyu bir sekilde cikti yumurtam catladi galiba bu arada kizlar gecn ay catlatma ignesi olmustum adet oldum dedim ya ben oyle zannettim dusuk yapmisim meger

Bende incir kurunu yarim biraktm inciri tek iciyordum ama havucla cok kotu oldu tadi aksamlari icebiliyordum ama sabahlari malesef icemedim ama insallah olur bugnde ovulasyon testi yaptm adetimin 13. Gunu koyu bir sekilde cikti yumurtam catladi galiba bu arada kizlar gecn ay catlatma ignesi olmustum adet oldum dedim ya ben oyle zannettim dusuk yapmisim meger
Bu ovulasyon testinde yumurtanın catlayip catlamadigi anlaşılıyor mu

20150725_133130.jpg
20150725_133130.jpg
20150725_133130.jpg
20150725_133130.jpg

Arkadaslar ben de bu soğan incir ve havuç kurlerini yapmak istiyorum ama kafam karıştı hepsinin başlama zamanları ve Süreleri farklı nasıl yapmam gerek bana yardımcı olur musunuz. Bende 5cm boyutunda kist var öncelikle ondan kurtulmak istiyorum soğan kuru çok iyi geliyormuş sonra da hamile kalmak istiyorum. Bilen arkadaşlar bu kürleri yapılış aşamasına göre anlatabilir mi

Bu kürleri uygularken bebek için denemelere ara veriliyor mu yoksa devam ediyor musunuz?

İncir kürü ve soğan kürü aynı anda olmaz demi ben hiç duymadım ayrıntılı anlatacak arkadaşlar :((

Ben dün başladım incir havuç kürüne bu sabahta içtim akşam tazesini yapacağım..

İncir kürü ve soğan kürü aynı anda olmaz demi ben hiç duymadım ayrıntılı anlatacak arkadaşlar :KK43:(

İlk olarak yumurtalıkların temizlenmesi için Soğan kürüne adetin bittikten hemen sonra başlayacaksın canım 15 gün sürecek sonra adet olmayı bekleyeceksin adet olunca bu sefer incir ve havuç kürüne başlayacaksın ki temizlenmiş olan yumurtalıkların yeni yumurta üretsin ve çatlasın...

Burda bir arkadaş yazmış ama "ben soğan kürü içerken bol bol havuç ve incir yedim o ay hamile kaldım" yazmış öyle deneyebilirsin istersen

mesela bende şuan incir havuç kürü içerken bol bol beyaz soğan tüketiyorum..

Adetim geç oluyordu benim kurtajdan sonra inşallah aynı olmaz da biran evvel deneyeceğim

Kızlar bende inciri akşamdan suya koyuyorum sabah suyuyla beraber içiyorum. Havuç suyu konusunda da bir arkadaşım yumurtlama gününde iç dedi incir yumurta geliştirir havuç catlatiyor dedi. Ben kaynatip kür şeklinde denemem bu tür uygulamalar beni strese sokuyor bakalım fayda edecek mi

Kızlar bende inciri akşamdan suya koyuyorum sabah suyuyla beraber içiyorum. Havuç suyu konusunda da bir arkadaşım yumurtlama gününde iç dedi incir yumurta geliştirir havuç catlatiyor dedi. Ben kaynatip kür şeklinde denemem bu tür uygulamalar beni strese sokuyor bakalım fayda edecek mi

Bende aksamdan kaynatip yarisini yatarken kalan yarisinida sabah kalkar kalkmaz iciyorum bugun baslayali 6. Gunum adetim 11. Gunu... havuc kuru yapip yapmama konusunda terettutlerim var yumurtalarim kendi catliyor zaten gununde adet oluyorum bazi arkadaslar adetiniz duzenliyse yapmaniza gerek yok yazmislar bilemedim acikcasi....

Back