• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan ve İncir Kürü sonrasında hamile kaldım!!!!!! Deneyin derim...

ben de uygulayacağım 4 gün geciktim daha test yapmadım hamilelik olup olmadığımı bilmiyorum

Saraçoğlu adet bittikten 2 gün sonra başlayın diyor. .Ben o yüzden 10. Günümde başladım acaba hamilelik oluşursa 3 günden bi zarar meydana gelir mi :KK43:
Yok canım allahın izniyle bişey olmaz. Bir can oluşacaksa önünde kimse duramaz. Ama olmayacaksa da olmuyor işte...

Aynen atv deki programında öyle diyor ama herkes adetin 7. Günü diyor kafam karşıtı :KK43:
Merhaba konuyla alakası yok ama merak ediyorum bu ay 1 gün adet oldum ve kesildi ertesi gun sadece peçeteye damla damla geldi acaba bu yerleşme kanamasımı ve yerleşme kanaması yaşayan varmı lutfen cvp yazarmısınız kafam cok karıstı.

Mrb arkadaslar. Ben bu ay 1 gun adet oldum ve kesildi ertisi gun sadece peçeteye damla damla geldi kafam cok karışık acaba yerleşme kanamasımı bu.. Yerleşme kanaması yasayan varmı aranızda
Bu arada adetimin ilk gunu cok sancılıydı ama birden kesildi

Mrb arkadaslar. Ben bu ay 1 gun adet oldum ve kesildi ertisi gun sadece peçeteye damla damla geldi kafam cok karışık acaba yerleşme kanamasımı bu.. Yerleşme kanaması yasayan varmı aranızda
Bu arada adetimin ilk gunu cok sancılıydı ama birden kesildi
Dün adet olmam lazımdı benim de. Senin gibi oldu dün bir damla geldi bugüne kadar bişey gelmedi. Az önce adet oldum. Bütün bu değişimleri soğan kürü yaptığım için yaşıyorum. Çok pişmanım :(

Dün adet olmam lazımdı benim de. Senin gibi oldu dün bir damla geldi bugüne kadar bişey gelmedi. Az önce adet oldum. Bütün bu değişimleri soğan kürü yaptığım için yaşıyorum. Çok pişmanım :KK43:
Ben sogan kürü kullanmıyorum sadece ilk kez reglim boyle oldu yani adet geçmesi soz konusu deil tam gunumde oldum ama 1 gun ve ertesi gun sadece damla damla üstmu goruyorum acaba.. Cunku 2 yıllık evliyim ve bebek istiyruz bugune kadr boyle bısey olmamıştı ins hamisimdir

Ben sogan kürü kullanmıyorum sadece ilk kez reglim boyle oldu yani adet geçmesi soz konusu deil tam gunumde oldum ama 1 gun ve ertesi gun sadece damla damla üstmu goruyorum acaba.. Cunku 2 yıllık evliyim ve bebek istiyruz bugune kadr boyle bısey olmamıştı ins hamisimdir
İnşallah canım inşallah. Bende bir buçuk yıllık evliyim. Bende istiyorum bir buçuk yıldır...

Pazardaki satıcıya kahverengi soğan sordum.
Abla bu mevsimde o soğandan bulamazsın dedi.beyaz ve mor vardır bu mevsimde kahverengi olmaz dedi.
Yapan arkadaşlar nereden buldu acaba?

Dün adet olmam lazımdı benim de. Senin gibi oldu dün bir damla geldi bugüne kadar bişey gelmedi. Az önce adet oldum. Bütün bu değişimleri soğan kürü yaptığım için yaşıyorum. Çok pişmanım :KK43:
Dr a gözüktün mü canım sen?

bugün soğan kürüne başladım arkadaşlar kasığımda ağrı var bir de söylemesi ayıp rahim içim sanki öyle bir kaşınıyor ki bugün abdest alacağım işte yatmadan hafif hafif yine kanamam var ama soğan küründen mi acaba dedim yoksa bitmesi lazımdı bugün adetimin

bugün soğan kürüne başladım arkadaşlar kasığımda ağrı var bir de söylemesi ayıp rahim içim sanki öyle bir kaşınıyor ki bugün abdest alacağım işte yatmadan hafif hafif yine kanamam var ama soğan küründen mi acaba dedim yoksa bitmesi lazımdı bugün adetimin
Kasık ağrısı bende de olmuştu. Ama diğer söylediklerin olmadı. Herkeste farklı tepkiler verebiliyor.

Back