- 22 Temmuz 2014
- 30.104
- 26.863
- 798
devam ediyor musun canım soğan kürüne bugün ilk gündü benimKasık ağrısı bende de olmuştu. Ama diğer söylediklerin olmadı. Herkeste farklı tepkiler verebiliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
devam ediyor musun canım soğan kürüne bugün ilk gündü benimKasık ağrısı bende de olmuştu. Ama diğer söylediklerin olmadı. Herkeste farklı tepkiler verebiliyor.
Ben çoktan bitirdim ki zatendevam ediyor musun canım soğan kürüne bugün ilk gündü benim
Ben incir kürü yapmadım da soğan kürünü yaparken hergün 3-4 adet incir yedim. Soğandan mıdır incirden midir bilmiyorum 51. gün adet oldum. Normalde en uzun 36soğan kürüm bitti. incir kürüne başlasam mı başlamasam mı çok kararsızım. pkoluyum zaten pkoda yumurta çok olup gelişemiyor. incir de çok şekerli bi meyve. hormonlarımı alt üst eder mi acaba? çok yumurta yapıp kistleştirmesinden korkuyorum. var olan düzenimi de bozmak istemiyorum. var mı incir küründen şikayeti olan? bktım valla
Oluyor gecikme. Kimisinde erken kimisinde geç geliyor adet.Soğan kürü adet gecikmesi yaptı bende haliyle acaba diyip test yaptım negatif çıktı şimdi ortada ne bebek var nede adet,,
Bende yeni başlıcam ama faydasi oluyomuYa ben mi anlayamadim benim adetim bitti bugun 3.gun sogan kürü uyguluyorum ama saracoglu bitince uygulayin diyor o kadr sogan bosuna mi smdi adetten 7 gun sonra mi icilecek of ya tam da alismistim yani kokusuna suyuna
Bence riske atılması gereken bişey değil..kızlar benim gizli şekerim biraz yüksek çıktı acaba incir kürü uygulama sonucunda daha çok yükselir mi?
Canim cok basit aslında artık onu sen kendin adet düzenine göre ayarlayacaksin. Onların söyledikleri ortalama 28 günde bir adet olanlar için. Benim ki 36 güne kadar uzayabildiği için adet bitiminden yaklaşık bi on gün sonra başlamıştım. Önemli olan bir sonraki adete yakın olması. Bilmem anlatabildim miYa ben mi anlayamadim benim adetim bitti bugun 3.gun sogan kürü uyguluyorum ama saracoglu bitince uygulayin diyor o kadr sogan bosuna mi smdi adetten 7 gun sonra mi icilecek of ya tam da alismistim yani kokusuna suyuna
Canim kişiden kişiye değişiyorBende yeni başlıcam ama faydasi oluyomu