• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan ve İncir Kürü sonrasında hamile kaldım!!!!!! Deneyin derim...

Merhabalar. Sirf bu kürün faydasini anlatabilmek icin bu klube /foruma uye oldum.

1. Tavsiyem: asla ve asla(!!) cok mecbur kalmadıkça ertesi gun hapi kullanmayin
2.tavsiyem: eger kullanmak durumunda kaldiysaniz bir sonraki kullanim arasina mutlaka uzun bir zaman sokun
Ve 3. Tavsiyem: eger cikolata kisti, adet duzensizligi, yumurtalik kisti ve rüpturaston(patlama) supheniz var ise hemen sabah aksam ac karina sogan suyu kürüne baslayin..

Uzun bir hikayem oldu bu konuyla ilgili ama kisadan hisse. Ella ve butun ertesi gun haplari ozellikle Polikistik Over sendromu olan yada tedavi gormus yatkin kadinlarda kist olusumuna (benim durumumda ella aldiktan 2 ay sonra buyuklugu 7-8 cm e gelmis) ve hatta gelisip patpamasina yol acabiliyor.

Bu ilac gercekten cok tehlikeli. Cocuk dogurma korkusu yuzunden caninizdan olmayin. Ben ucundan dondum. Dikkat edin lutfen.. Hepimize saglik diliyorum :) <3

soğan kürüm bitti. incir kürüne başlasam mı başlamasam mı çok kararsızım. pkoluyum zaten pkoda yumurta çok olup gelişemiyor. incir de çok şekerli bi meyve. hormonlarımı alt üst eder mi acaba? çok yumurta yapıp kistleştirmesinden korkuyorum. var olan düzenimi de bozmak istemiyorum. var mı incir küründen şikayeti olan? bktım valla :kızgın:

Soğan kürü adet gecikmesi yaptı bende :( haliyle acaba diyip test yaptım negatif çıktı :mad: şimdi ortada ne bebek var nede adet,,

soğan kürüm bitti. incir kürüne başlasam mı başlamasam mı çok kararsızım. pkoluyum zaten pkoda yumurta çok olup gelişemiyor. incir de çok şekerli bi meyve. hormonlarımı alt üst eder mi acaba? çok yumurta yapıp kistleştirmesinden korkuyorum. var olan düzenimi de bozmak istemiyorum. var mı incir küründen şikayeti olan? bktım valla :kızgın:
Ben incir kürü yapmadım da soğan kürünü yaparken hergün 3-4 adet incir yedim. Soğandan mıdır incirden midir bilmiyorum 51. gün adet oldum. Normalde en uzun 36

Arkadaşlar merhaba inanmazsınız tüm sayfaları okudum umut işte işe yarayan da var yaramayanda yaşım 27 pko hastasıyım 6 yıllık evliyim. aşırı kıllanmam adet düzensizliğim var. Bundan 4 yıl evvel 7 haftalık düşük geçirdim 8 ay sonra hamile kaldım 2. kez. hamileliğimde en ufak bir sorun olmadı kızımda çok sağlıklı şuan 3 yaşına girecek. neyse nasıl hamile kaldım onu anlatayım klomen çatlatma iğnesi tedavisi gördüm bir kaç ay işe yaramadı meryem sureside okudum 41 gün. sonra artık aşılamaya geçelim dedi dr tabi ben yıkıldım. Doğal olsun istiyordum. o gün dr dan ağlayarak eve geldim eşim bana yeter dedim üzerine düşmeyeceğim dedim ölesine incir aldım her gün yaptım. o ay adetim geç geldi. umutlandım tabi. umudum yokken adet gecikince insan umutlanıyor bilirsiniz. dr a gittim kan testi yaptırdım 12 gün falan geçmişti negatif çıktı sonra bir nebze kalan umudumda gitti. sonraki ay tekrar incirin etkisi kalmışmıdır bilmem ama adetim gecikince testi eşim yaptı yoktur kesin diye bakmak bile istemedim yani. geldi arkamdan boynuma sarıldı kulağıma hamilesin dedi. ve sonra kızım dünyaya geldi şimdi 2. yi düşünüyorum ama olmuoyr yine soğan ve incire başlayacağım.

İyi akşamlar ben 15 günden beri İncir kürü yapıyorum son zamanlarda kasık ağrım oluyor normal mi İncir havuç kürü nasıl yapılmalı bilgisi olan var mı

merhaba arkadaşlar. incir kürü yapanların hepsi neredeyse hamile kalmış bende bu ay denedim şuan adetimin 26. günü aşırı bel ağrım var. adetlerim 30 günde bir oluyor. ve lavaboya gittiğimde peceteye kıl gibi kırmızı leke geldi ama korkuyorum. sizlerde böyle birşey oldu mu acaba bu arada bende 2,5 yıllık evliyim ilk günden beri çocuk istiyoruz.

Ya ben mi anlayamadim benim adetim bitti bugun 3.gun sogan kürü uyguluyorum ama saracoglu bitince uygulayin diyor o kadr sogan bosuna mi smdi adetten 7 gun sonra mi icilecek of ya tam da alismistim yani kokusuna suyuna

Ya ben mi anlayamadim benim adetim bitti bugun 3.gun sogan kürü uyguluyorum ama saracoglu bitince uygulayin diyor o kadr sogan bosuna mi smdi adetten 7 gun sonra mi icilecek of ya tam da alismistim yani kokusuna suyuna
Bende yeni başlıcam ama faydasi oluyomu

selam kizlar, iyisinizdir insallah?
böyle bir sayfan oldugu icin gercekten cok mutluyum cünkü hepimizin de istegi ayni. burda rahatlikla insan icini dökebiliyor. bazen esim üzülmesin diye ona dahi birsey diyemiyorum :(

bende bu ay coban cantasi ile baslayacagim. ondan sogan kürüne gececegim. burda faydasini görenlerin yazdiklarini okudugum zaman biraz daha ümitleniyorum :)

Merhabalar,
Bende 2,5 senedir evliyim ve yaklaşık bir senedir uğraşıyoruz. İlk başta plokistik var demişlerdi. soğan kürü uyguladım ve daha sonra polikistik yok oldu:) Şuan herhangi bir sorunumuz görünürde yok. 2 kere klomen ve çatlatma iğnesi ile aşılama oldum (ilki 2016 mart, 2. si 2017 ocak) ama sonuç negetif. Bende adet oluyum hemen incir kürüne başlamak istiyorum. Tabi havuçlu olandan. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. AMİNNN:)

kızlar benim gizli şekerim biraz yüksek çıktı acaba incir kürü uygulama sonucunda daha çok yükselir mi?

Canim cok basit aslında artık onu sen kendin adet düzenine göre ayarlayacaksin. Onların söyledikleri ortalama 28 günde bir adet olanlar için. Benim ki 36 güne kadar uzayabildiği için adet bitiminden yaklaşık bi on gün sonra başlamıştım. Önemli olan bir sonraki adete yakın olması. Bilmem anlatabildim mi

Kizlar bende bu ay sogan kurune basliycam olmadi bidaki ayda incir havuc kuru yapacam

Merhaba siz bu gönderiyi paylaşalı yıllar olmuş ama inşallah görüp cevap verebilirsiniz Google yazdım sizin gönderinizi görünce tıkladım. İnşallah görürsünüz benim prolaktin hormonum yüksek ve çocuk istiyoruz 4 aydır 2 buçuk yıldır evliyim 22 yaşındayım umudumu yetirmek istemiyorum ama her çabada gebelik testinde tek çizgi görünce çok kötü oluyorum bende sığan kürü içtim ama yarıda bıraktım lütfen yardımcı olurmusunuz çok seviniyorum

Back