Hadi bakalim hep beraber yapariz insallahcanım benim adet dönemim düzenli hiç ilaç kullanmadım ben evleneli daha beş ayı yeni geçti ve bir kaç kadın hastalığı yaşadım bu süreçte mantar sistit gibi bilirsiin belki) biiz bu ay eşimle bebiş düşünmeye başladık ben de hem soğan kürü yapıp tamamen temizleneyim hem çalışmalara devam edeym dedim öyle yani :)
Evet canim bgun bi akrabam geldi 5 ay olmamis sogan kuru yaptgi ay hamile kalmis ve oda 2 yildir cocugu olmayan brine soylemis oda o ay hamile kalmis benim bu ay ikinci denememiz olucak bende basliyacam senin kacinci denemenHic kullanan yokmu faydasini goren hamile kalan.birde şunu merak ediyorum ictigi ay hemen hamile kakan varmi
Bu kurleri yaptiklari ay hamile kalanlara bayiliyorum.ben bu ay asilama oldum tutmadi artik kendimiz asilamaya karar verdik:)Evet canim bgun bi akrabam geldi 5 ay olmamis sogan kuru yaptgi ay hamile kalmis ve oda 2 yildir cocugu olmayan brine soylemis oda o ay hamile kalmis benim bu ay ikinci denememiz olucak bende basliyacam senin kacinci denemen
Adet olunca bende baslicm ama insallah adet olmm 4 gün var adetmeKizlar insallah bu ay ilk defa sogan suyu kurune basluyacagim benin gibi baskuyacaklar gelin beraber olalim birbirimize destek olalim
Kizlar insallah bu ay ilk defa sogan suyu kurune basluyacagim benin gibi baskuyacaklar gelin beraber olalim birbirimize destek olalim
Hadi bakalim varmi belirtinAdet olunca bende baslicm ama insallah adet olmm 4 gün var adetme
Kasık batması ve sabah bulantısı var birde ben tatlı seyleri cok severdm görünce midm bulanıyo bilmiyorm insallah adet belirtisi degildrHadi bakalim varmi belirtin
Cnm sogan kuru hamile kalabilmen icin icini yumurtaliklarini temizliyor kist falan varsa yok ediyor seni hamilelige hazirliyor incir kuru yumrtaliklarini cogaltiyor havuc kurude cogalan yumrtalarin catlamasini sagliyor bunlarla hamile kalan tanidigim insanlar var ibternetten bak ibrahim saracoglunun tarifine gore uygula ins. Iseyararselam kizlar.sogan kuru tam olarak ne ise yariyor yardimci ola bilirmisiniz.belki bende kullanirim?
Tesekkur ederim etrafli bilgin icin.cok sagol.insallah faydasini gorursun canim.bende bakicam internetten.Cnm sogan kuru hamile kalabilmen icin icini yumurtaliklarini temizliyor kist falan varsa yok ediyor seni hamilelige hazirliyor incir kuru yumrtaliklarini cogaltiyor havuc kurude cogalan yumrtalarin catlamasini sagliyor bunlarla hamile kalan tanidigim insanlar var ibternetten bak ibrahim saracoglunun tarifine gore uygula ins. Iseyarar
Benim bgun adetim btti bende bgun basliycam cnm 10 gun icicem ama bak yumurtlama dobemi gecinci kullanma bu sogan kurunu cnku tutan bebegide kist olaral atablir vucudundan dikkat et adet btiminden yumurtlamaya kadar ic cnku kisti sokturen cocuguda dusureblir dye dusunuyorumTesekkur ederim etrafli bilgin icin.cok sagol.insallah faydasini gorursun canim.bende bakicam internetten.
Dikkat ederim canim.daha adet goruyorum.sonra doktor kontrolum var.bakalim nolucak.Ben
Benim bgun adetim btti bende bgun basliycam cnm 10 gun icicem ama bak yumurtlama dobemi gecinci kullanma bu sogan kurunu cnku tutan bebegide kist olaral atablir vucudundan dikkat et adet btiminden yumurtlamaya kadar ic cnku kisti sokturen cocuguda dusureblir dye dusunuyorum
Ahanda hamilesin insallahKasık batması ve sabah bulantısı var birde ben tatlı seyleri cok severdm görünce midm bulanıyo bilmiyorm insallah adet belirtisi degildr
Ilk defami oldu ilac felan kullandinmiBenimde adet gunum bugun ama olmadim henuz ayin 15inde baslayip 17sinde biten kahverengi lekem oldu ara ara geldi ins ustune gorme dedikleri budur
Kist kucuk miyomlar polipler iltahap varsa bunlari temizliyorselam kizlar.sogan kuru tam olarak ne ise yariyor yardimci ola bilirmisiniz.belki bende kullanirim?
Hep beraber basliyacagiz insallah hepimizin saglikli ve hayirli evlatlari olurmerhaba kızlar bende adetim suanda bitince 3 gün sonra başlıcam 15 gün yapalım bakalım 1.5 yıldır olmadı bebiş naip artık 2 kere klomen 1 kez çatlama iğnesi oldum
İnsallah cnm yaAhanda hamilesin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?