soğan suyuna baslayacaklar gelin beraber basliyalim

çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. ben de bugün başladım soğan kürüne. bende yumurtalığımda kalın duvarlı bir kist var ne büyüyor ne de küçülüyor. geçen ay doğum kontrol hapı kullandım bir aylığına kistin boyutu gene değişmedi. hamile kalmayı çok istiyorum. tahlil yaptırdım bu kist sorunu hariç hiç bir problem yok. inş hamile kalırım artık.gerçi doğum kontrol hapının bu ay da koruma etkisi olur diye korkuyorum

arkadaşlar adetim biteli 2 gün oldu soğan suyuna başladım bir de dün gece süt buğusu yaptım artık canıma tak etti şunları da yapayım dedim bugün kahverengi akıntım oldum adet desem adet değil anlayamadım yoksa iltihap mı aktı yoksa yoksa hamile miyim diyeceğim ama hanı kahverengi akıntı oluyor diyorsunuz ya hep

Bende geçen ay soğan kürü yaptım. Önceki doktorum pkolu olduğumu söylemişti. Kistlere iyi gelir diye yaptım. Perşembe başka doktora gittim. Ben bir şey göremedim her şey normal gözüküyor dedi. Bende işe yaradı mı yaramadı mı anlamadım. Pazartesi kan sonuçlarını alacağım. Güzel şeyler duymaya o kadar ihtiyacım var ki

inşallah duyarsın canım her şey yolundadır

Benım de aynı ya ,4 cm zararsız ama 15 gun lekelenme ile birlikte adet oluyorum dogru durust oruc tutamıyırum bu yuzden uzuntu duyuyorum. Sogan kuru yapıp kıstı. Buyudu rahmım inceldi diyen var yaa napsam bilmiyorum

Bugün ultrason muayenesinde dr um sağ overde 1.7 cm lik kist olduğunu söyledi. kist için soğan kürü uygulasam olur mu diye sordum. dr um soğan kürü kist yapıyor, uygulama dedi. soğan suyunun kist üzerine etkilerini okudum. kararsız kaldım. uygulamalı mıyım uygulamamalıyım kafam karıştı. kullanan arkadaşlara soruyorum. sonrasında kist oluşumu oldu mu? yada kist oluşturdu mu? dr umun dediği doğru mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…