Ben de sogan kuru yapiyorum. Ben de miyom var ve buyukler , belk i bir faydasi olur ameliyat olmama gerek olmaz die basladim. Ilk adetten 3 gun sonra 15 gun sabah ve aksam ac karna yemeklerden once ictim. Sonrasinda adet oldum. ikinci adetimden yine 3 gun sonra tekrar basladim. bu sefer 10 gun surecek. Insallah faydasini goruruz hepimiz.
Bu arada
latrodectus_07 senin soruna gelince, ben yaptigim sekli anlatayim. ayrica saracoglunun sitesinde de ayrintili seklde anlatilmis ordan da bakabilirsin. Orta boy bir kahverengi bir soganin kabugunu soyuyorsun. 1,5 su bardagi kaynayan suya dorde bolup atiyosun. 5 dk kayniyor ve sonra iciyorsun. Saracoglundan dinledgim kadariyla sicak sicak icmek gerekiyor. Agzini yakmayacak sicakliga gelince ben yudum yudum icmeye calisiyorum.
Sogan kabugu hamile kalmayi onluyor diye biliyorum o yuzden kabugunu soymak daha faydali olur bence. sitenin linkini vermek yasakmi bilmiyorum ama internette profsaracoglu diye aratirsan web sayfasina erisebilirsin. Orda bitkisel kurlerin altinda sogan kurunu bulabilirsin. Ne icin baslayacagin da onemli. O sayfada baska kurlerde var. sana uygun olani bulup uygulayabilirsen daha efektif olur.
Allah hepimize sifa versin insallah...