soğan suyuna baslayacaklar gelin beraber basliyalim

blgsdr

oğlum abi olmak istiyor
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
3.068
1.495
178
46
Kizlar insallah bu ay ilk defa sogan suyu kurune basluyacagim benin gibi baskuyacaklar gelin beraber olalim birbirimize destek olalim

Baska baslayan yokmu:(tek basimami icicem:(

Hic kullanan yokmu faydasini goren hamile kalan.birde şunu merak ediyorum ictigi ay hemen hamile kakan varmi

:)) kan testi oldum ben. Negatif. Şimdi farlutal mi tarlusal mi her neyse adi o ilaci kullanmaya baslayacagim adet olmak icin. Soganlarin kabugunu soymalisin...
Adet gunun ne zamandi kac gun gecti kan testini ne zaman yaptirdin

merhaba canım ben de bu ay başlayacağım başlamak için, adet olmayı bekliyordum oldum şükür adet bitiminden sonra yani 3 gün sonra falan başlayacağım kısmetse ben de :) soğanın en dış kabuğunu soyacağız evet ve ben kullanıp ta o ay hamile kalan da biliyorum hem duydum hem burdan okudum rabbim hayırlısını nasip etsn inş :)

merhaba canım ben de bu ay başlayacağım başlamak için, adet olmayı bekliyordum oldum şükür adet bitiminden sonra yani 3 gün sonra falan başlayacağım kısmetse ben de :) soğanın en dış kabuğunu soyacağız evet ve ben kullanıp ta o ay hamile kalan da biliyorum hem duydum hem burdan okudum rabbim hayırlısını nasip etsn inş :)
Hadi ya ben bu ay kullanacam ama hic umudum yoktu sonraki aylar hamile kalinir diye dusunmustum sen ilac kullandimmi

Ilac falan kullanmismiydin hic gecermiydi kac gunde bir oluyrdun normaldr

Sonucu bilmiyoum. Aile hekimim negatif dedi. Uzun yillar dogum kontrol hapi kullandim ben. Artik kullanmiyorum. Ilac kullanmadan adet olamiyorum. Her ay adet sokturucu ilac aliyorum...

Kizlar adet olmazsam ben de gelirim aranıza. Ilk durdum durdum ramazanda denedim ama çok zor oldu iç yemegi bekle. İki gün anca ictim.biraktim. ama adet olmazsam bu ay yine ovulasyon + sogan kürü düşünüyorum.

Sonucu bilmiyoum. Aile hekimim negatif dedi. Uzun yillar dogum kontrol hapi kullandim ben. Artik kullanmiyorum. Ilac kullanmadan adet olamiyorum. Her ay adet sokturucu ilac aliyorum...
Kizlar adet olmazsam ben de gelirim aranıza. Ilk durdum durdum ramazanda denedim ama çok zor oldu iç yemegi bekle. İki gün anca ictim.biraktim. ama adet olmazsam bu ay yine ovulasyon + sogan kürü düşünüyorum.
Insallah gerek kalmaz

Hadi ya her seferinde kan veriyorsun o zaman

Hadi ya ben bu ay kullanacam ama hic umudum yoktu sonraki aylar hamile kalinir diye dusunmustum sen ilac kullandimmi

canım benim adet dönemim düzenli hiç ilaç kullanmadım ben evleneli daha beş ayı yeni geçti ve bir kaç kadın hastalığı yaşadım bu süreçte mantar sistit gibi bilirsiin belki ;)) biiz bu ay eşimle bebiş düşünmeye başladık ben de hem soğan kürü yapıp tamamen temizleneyim hem çalışmalara devam edeym dedim öyle yani :)

Back