Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman adet gunun insallah olmazsinBen de baslayacagim insallah. Adet olmayi bekliyorum
Birde şunu sormak istiyorum soganin kabuklarini soyupmu kaynatacan yoksa soymadanmiBen de baslayacagim insallah. Adet olmayi bekliyorum
Ne zaman adet gunun insallah olmazsin
Adet gunun ne zamandi kac gun gecti kan testini ne zaman yaptirdin:)) kan testi oldum ben. Negatif. Şimdi farlutal mi tarlusal mi her neyse adi o ilaci kullanmaya baslayacagim adet olmak icin. Soganlarin kabugunu soymalisin...
Hadi ya ben bu ay kullanacam ama hic umudum yoktu sonraki aylar hamile kalinir diye dusunmustum sen ilac kullandimmimerhaba canım ben de bu ay başlayacağım başlamak için, adet olmayı bekliyordum oldum şükür adet bitiminden sonra yani 3 gün sonra falan başlayacağım kısmetse ben de :) soğanın en dış kabuğunu soyacağız evet ve ben kullanıp ta o ay hamile kalan da biliyorum hem duydum hem burdan okudum rabbim hayırlısını nasip etsn inş :)
Adet gunun ne zamandi kac gun gecti kan testini ne zaman yaptirdin
Kac cikti sonycunAdet gunum 7-8 gun gecmisti. Kan testi yaptirdim. 5 gun oldu yaptirali.
Ilac falan kullanmismiydin hic gecermiydi kac gunde bir oluyrdun normaldrAdet gunum 7-8 gun gecmisti. Kan testi yaptirdim. 5 gun oldu yaptirali.
Ilac falan kullanmismiydin hic gecermiydi kac gunde bir oluyrdun normaldr
Sonucu bilmiyoum. Aile hekimim negatif dedi. Uzun yillar dogum kontrol hapi kullandim ben. Artik kullanmiyorum. Ilac kullanmadan adet olamiyorum. Her ay adet sokturucu ilac aliyorum...
Insallah gerek kalmazKizlar adet olmazsam ben de gelirim aranıza. Ilk durdum durdum ramazanda denedim ama çok zor oldu iç yemegi bekle. İki gün anca ictim.biraktim. ama adet olmazsam bu ay yine ovulasyon + sogan kürü düşünüyorum.
Hadi ya her seferinde kan veriyorsun o zamanSonucu bilmiyoum. Aile hekimim negatif dedi. Uzun yillar dogum kontrol hapi kullandim ben. Artik kullanmiyorum. Ilac kullanmadan adet olamiyorum. Her ay adet sokturucu ilac aliyorum...
Evvet. Mecbur.Hadi ya her seferinde kan veriyorsun o zaman
Bakarsin sogan suyunun faydasi olurEvvet. Mecbur.
Hadi ya ben bu ay kullanacam ama hic umudum yoktu sonraki aylar hamile kalinir diye dusunmustum sen ilac kullandimmi