• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan Suyu Tüyleri Seyreltiyor

ayy kizlarrr sogan suyumu daha cok etki ediyor yoksa limon/tuz karisimi mi ? kafam karisti ya hangisini yapsam aceba kafamçokkarıştı

tüm vücuda 1 soğan az gelir kesin sadece koltuk altına bi minik soğan rendeledim ama ben dediğim gibi 10 dk ara ile 2 kez tekrarladım

limon tuz hiç denemedim

soğan yüze sürülürse sivilcelere de çok iyi geliyor denemiştim bikaç yıl önce, sivilceleri kurutuyor. ayrıca içinde asit olduğundan hergün yüze uygulamamak lazım. zarar verebilir.

kızlar ya benim yüzümde daha doğrusu dudak hizamda 2 tane sivilce lekesi var kahverengi
onları nasıl yok edicem bilen varmı acaba

birde çenemde var ama ergenlik sivilcem hiç olmamıştı benim 1 senedir var nerdeyse

nasıl kullanılıyor
birde bu soğanı banyodan sonramı öncemi sürücez
çünkü ben sir ağda yaptığımdan sir ağda kalıntılarını çıkaran yağ ile yağlanıyorum biraz bekleyip bonyo yapıyorum

nasıl kullanılıyor
çünkü ben sir ağda yaptığımdan sir ağda kalıntılarını çıkaran yağ ile yağlanıyorum biraz bekleyip bonyo yapıyorum

bak işte onu bilmiyorum :uhm: ben epilatörle yaptım bölgeyi yıkayıp hemen sürdümyerimseniben

akannehirayyy kızlar ben bunu neden daha önce görmedimkiiiii
neyse zararın neresınden donsem kardır şimdi hemen bu yöntemi deniyorum yeni epilasyon yaptım,tesadüfende burayı gördüm haaa...hemen deniyorum ve sizi gelişmelerden haberdar ederim....sempatiksalakcinni

ben reglim bittikten 1 hafta sonra yapmıştım veee halaaa yapmasam olur çıkanların yarısı kesin kırılarak kopanlar yanii sonuç ilk deneme
%50 seyrelme

gelişmeleri kesinlikle haber ederimyerimseniben

nasıl kullanılıyor

cildini temizledikten sonra sulandırılmış elma sirkesini sürüyosun işte ama dikkat et çok kaçırma sirkeyi sonra yanarsın:olmaz: hassas bi cildin varsa tahriş edebilir benden söylemesi gerçi benim de hassas ama sulandırınca pek bişey olmuyo

q-e-p-e canım ya nekar süre beklicez ya elma sirkesi çok kokuyor ben sirkeyi sevmiyorum ya midem kalkar benim vazgeçtim başka şey yokmu peki sirkeden başka

dün itibariyle ben de denedim hem de bıyıklarımda, eğer 3 gün içinde çıkmazsa işe yaradı demektir :)
size gelişmeleri yazarım.. :)

q-e-p-e canım ya nekar süre beklicez ya elma sirkesi çok kokuyor ben sirkeyi sevmiyorum ya midem kalkar benim vazgeçtim başka şey yokmu peki sirkeden başka

canım aslında gece yatarken yaptığın zaman sabaha kadar pek koku kalmıyo hatta sürdüğünde bile bir iki sn hissediyosun karbonatve yoğurt maskesi var ama onun çok tahriş edeceğini düşünüyorum :sm_confused:

Back