Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tüm vücuda 1 soğan az gelir kesin sadece koltuk altına bi minik soğan rendeledim ama ben dediğim gibi 10 dk ara ile 2 kez tekrarladım
limon tuz hiç denemedim
kızlar ya benim yüzümde daha doğrusu dudak hizamda 2 tane sivilce lekesi var kahverengi
onları nasıl yok edicem bilen varmı acaba
birde çenemde var ama ergenlik sivilcem hiç olmamıştı benim 1 senedir var nerdeyse
nasıl kullanılıyor
birde bu soğanı banyodan sonramı öncemi sürücez
çünkü ben sir ağda yaptığımdan sir ağda kalıntılarını çıkaran yağ ile yağlanıyorum biraz bekleyip bonyo yapıyorum
nasıl kullanılıyor
birde bu soğanı banyodan sonramı öncemi sürücez
çünkü ben sir ağda yaptığımdan sir ağda kalıntılarını çıkaran yağ ile yağlanıyorum biraz bekleyip bonyo yapıyorum
dün itibariyle ben de denedim hem de bıyıklarımda, eğer 3 gün içinde çıkmazsa işe yaradı demektir :)
size gelişmeleri yazarım.. :)
Ne kadar tuttun tatlım? Kaç gün yapılacak birde? bilmiyorumkismile
5 saat kadar tuttum birde kurudukça 1 saat içinde sürekli sürdüm. kaç gün olduğunu bilmiyorum ama sanırım ağdadan hemen sonra oalcak..
q-e-p-e canım ya nekar süre beklicez ya elma sirkesi çok kokuyor ben sirkeyi sevmiyorum ya midem kalkar benim vazgeçtim başka şey yokmu peki sirkeden başka