Soğan Suyu Tüyleri Seyreltiyor

kızlar konu önceden ama yinede yazim dedim.okuduklarımın çoğu olumlu bende yarın denicem umarım işe yararr :))))

Her şeyi deniyorum bide bunu deneyim ne kaybederim ki :D :D

bende başlayım şu soğan suyunaaa...

uygulamayı yapan arkadaşlar sonuçlar nasıl??

arkadaşlar lütfen gerçekten bu konuda bilgisi olan bir arkadaş Allah rızası için beni aydınlatsın. kısaca şöyle anlatayım uzun zamandır yoğun bir şekilde saç dökülmesi yaşıyorum. Hiçbir sebebi bulunamadı. En son internette araştırırken youtube da soğan suyundan saça yapılan maskeyi gördüm. ayrıca Letonyalı bir komşumuzda bana, bunun ülkelerinde bilindiğini uzun yıllardır insanların bunu uyguladığı söyledi. ona da güvenerek 2 kez denedim. kk yı okuyunca çok tedirgin oldum.ne yapmalıyım. isterseniz "onion mask" yazarak youtube dan bir bakın. lütfen yardımcı olun bana devam etmeli miyim yoksa bırakmalı mıyım bilmiyorum...

Arkadaşlar ben bıyık bölgeme uyguladım.Sir ağdayla alıyorum ve normalde 4 günde bir alıyorum.Fakat 1 ay evvel soğan suyunu denedim ve çok faydasını gördüm.Aldıktan sonra ben suyunu değil de direkt kendisini alıp masaj şeklinde 10 dk kadar uyguladım.Tam 10 gün oldu ve neredeyse %50 seyrelmiş şekilde yeni çıkmaya başladı.Çoğu yerde önceden siyah çıkan tüylerim resmen sarı artık.Şaka gibi.Ki ben esmerim ve tüylerim sık çıkar.Çok memnun kaldım.Allah razı olsun minish21.Şiddetle tavsiye ediyorum :teytey:

durumlar nasil simdi, tavisye edermisiniz yuz bolgesine?

Back