Soğan Suyu Tüyleri Seyreltiyor

ben bugün bikini bölgeme sir ağda yaptırdım birazdan soğanı rondodan geçirip uyguluycam inşallah işe yarar

gerçekten işe yarasaydı bu büün ananelerimiz babanelerimiz fi tarihinden kalma yazılar hep bu yöntemi söylerdi, ve kimsede kıl olmazdı..

kendinize eziyet etmeyin bence bu da bir işe yaramaz işe yarayan bişey istiyorsanız sabırla limon tuz a devam edin eski romalılar da bu yöntemi uyguluyorlarmış bende uyguluyorum hem de kokmuyor..

limon tuz ksin çözümmü nemida ?

canım ben uzun zamandır kullanıyorum sir ağdayla aldıktan sonra 3 gün uyguluyorum bayağı bayağı inceltti tüylerimi diyebilirim, hiçbirşey kesin çözüm değil sonuçta ama bu bende işe yaradı mesela karınca yağından daha etkili olduğunu söyleyebilirim.

herkeste elbette aynı etkiyi göstermick.hem limon tuz hem bunu deneyip kendmize göre bi seçm yapıp o şeklde devm etmk en doğrusu.ben limona başladm ama bunu da denemek lazm etkisini görenlr baya fazla.

kızlar etki alanı değişik kol altı falan hassas bir yer o yüzden kesin işe yarıyoralkisalkisalkis

ama bacaklar için aynı etkiyi söyleyemiycem:sm_confused: belki ağda ile daha etkili olabilirCADIARZU epilasyon aleti sadece yoluyor ve çok fazla kırıyor:1closedeyes: bu sebeble etki ya çok az yada yok gibi bilmiyorumkismile
birkaç kez daha denemeye değera.s

Kol altıma yaptım ben de bir daha denemem soğanı hoşaf gibi kokuyor. :1:

canım ben uzun zamandır kullanıyorum sir ağdayla aldıktan sonra 3 gün uyguluyorum bayağı bayağı inceltti tüylerimi diyebilirim, hiçbirşey kesin çözüm değil sonuçta ama bu bende işe yaradı mesela karınca yağından daha etkili olduğunu söyleyebilirim.

Tatlım sir ile aldıktan sonra ağda yağını sürüyorsun ondan sonra mı karışımı uyguluyorsun? Yağdan sonra su ile yıkıyor musun? bilmiyorumkismile

Tatlım sir ile aldıktan sonra ağda yağını sürüyorsun ondan sonra mı karışımı uyguluyorsun? Yağdan sonra su ile yıkıyor musun? bilmiyorumkismile

Ağda yağı ile kalan ağdaları temizleyip ondan sonra ılık su ve sabunla duşta yıkıyorum, mümkün oldğunca yağlı bir şekilde bekletmemeye çalışıyorum ondan sonra sabunla yağları temizleyince gözenekler açık hale geliyor ondan sonra da tuz ve limon karışımını uyguluyorum, kuruyana kadar bekliyorum kızarıyor ve birazda yanıyor.. gündüz ağda yaptıysam gece de mutlaka bir kez daha sürüyorum tuz limon.. sonra 3 gün boyunca sabah akşam.. biraz zahmetli ama ben çok beyaz tenliyim ve en ufak bir kıl çıksa hemen görünür ve göze çok batar beyaz tenli olanlar beni çok iyi anlayacaktır... şimdi hafiflediler mesela 3 mm civarında bile olsalar hiç göze batmıyorlar.. benim en iyi sonuç aldığım uygulama bu oldu.. Romalıların bir bildiği varmış :)

Ağda yağı ile kalan ağdaları temizleyip ondan sonra ılık su ve sabunla duşta yıkıyorum, mümkün oldğunca yağlı bir şekilde bekletmemeye çalışıyorum ondan sonra sabunla yağları temizleyince gözenekler açık hale geliyor ondan sonra da tuz ve limon karışımını uyguluyorum, kuruyana kadar bekliyorum kızarıyor ve birazda yanıyor.. gündüz ağda yaptıysam gece de mutlaka bir kez daha sürüyorum tuz limon.. sonra 3 gün boyunca sabah akşam.. biraz zahmetli ama ben çok beyaz tenliyim ve en ufak bir kıl çıksa hemen görünür ve göze çok batar beyaz tenli olanlar beni çok iyi anlayacaktır... şimdi hafiflediler mesela 3 mm civarında bile olsalar hiç göze batmıyorlar.. benim en iyi sonuç aldığım uygulama bu oldu.. Romalıların bir bildiği varmış :)

Su değdirince sivilce olmuyor mu peki? Sir ağdaya su değmemesi gerekiyor çünkü. Birde üzerine bu karışımı yapınca bacaklarım tahriş olmasın? bilmiyorumkismile
Beyaz tenliyim tatlım ben de. 1 hafta 10 günde çıkıyor tüylerim. Hem de kara kara. Çok belli oluyor anlıyorum seni canım.

Su değdirince sivilce olmuyor mu peki? Sir ağdaya su değmemesi gerekiyor çünkü. Birde üzerine bu karışımı yapınca bacaklarım tahriş olmasın? bilmiyorumkismile
Beyaz tenliyim tatlım ben de. 1 hafta 10 günde çıkıyor tüylerim. Hem de kara kara. Çok belli oluyor anlıyorum seni canım.

backlarımın alt kısmında sivilce problemi olmuyor canım, belki kişiden kişiye göre değişiyordur ya da önce yağla silip bütün sıir ağdayı temizlediğim ve ondan sonra yıkadığım içinde sivilce çıkmıyor olabilir..

işte o kara kara olan tüylerin büyük kısmı inceldi bende..

kızlar ben kollaarıma yaptım 4 gün kollarıma ne sürdüysem koku gitmedi midem bulandı resmen
ayrıca perşembe yaptım cumartesi çıkmışlardı

Arkadaşlar ben bıyık bölgeme uyguladım.Sir ağdayla alıyorum ve normalde 4 günde bir alıyorum.Fakat 1 ay evvel soğan suyunu denedim ve çok faydasını gördüm.Aldıktan sonra ben suyunu değil de direkt kendisini alıp masaj şeklinde 10 dk kadar uyguladım.Tam 10 gün oldu ve neredeyse %50 seyrelmiş şekilde yeni çıkmaya başladı.Çoğu yerde önceden siyah çıkan tüylerim resmen sarı artık.Şaka gibi.Ki ben esmerim ve tüylerim sık çıkar.Çok memnun kaldım.Allah razı olsun minish21.Şiddetle tavsiye ediyorum :teytey:

Arkadaşlar ben bıyık bölgeme uyguladım.Sir ağdayla alıyorum ve normalde 4 günde bir alıyorum.Fakat 1 ay evvel soğan suyunu denedim ve çok faydasını gördüm.Aldıktan sonra ben suyunu değil de direkt kendisini alıp masaj şeklinde 10 dk kadar uyguladım.Tam 10 gün oldu ve neredeyse %50 seyrelmiş şekilde yeni çıkmaya başladı.Çoğu yerde önceden siyah çıkan tüylerim resmen sarı artık.Şaka gibi.Ki ben esmerim ve tüylerim sık çıkar.Çok memnun kaldım.Allah razı olsun minish21.Şiddetle tavsiye ediyorum :teytey:

en son kıllarını ne zman almıştın?? hatırlıyorsan öğrenebilir miyim a.s

arkadaşlar kuzenim denedi soğanı 7 sinde uygulamıştı şimdi kol tüyleri derisinden görünmeye başladı. artık siz tahmin edin yaradı mı

kızlar 1 defa yapıp bırakmayın gerçi ben de bayadır yapmıyorum ama ara yapmak lazım yine de seyrelmeye devam etmesi için...

Kafam karıştı kızlar.Soğan saç çıkarıyo diye biliyorum. Tüylerimizi arttırmasın ...

arkadaşlar kuzenim denedi soğanı 7 sinde uygulamıştı şimdi kol tüyleri derisinden görünmeye başladı. artık siz tahmin edin yaradı mı

nasıl yani deri altında mı çıktı, kıl dönmesi mi yapıyor?

Kızlar dener misiniz denemez misiniz bilmem hani kötü bir sonuç falan olursa günahınızı almak istemem çünkü, siz bilirsiniz yani. Ama bu yöntemi uyguladım 3 hafta önce önce ve faydasını gördüm, biraz da cesaret işi sanırsam:27:Bende zaten kıllar tüyler almış başını gidiyordu, ben de bu forumdan soğan suyu bilgisini okuyarak uygulamaya karar verdim, hani bundan daha fazla çıkmaz heralde dedim:1: Ama şimdilik sadece koltuk altı tüylerime uyguladım ve bacaklara da uygulamayı düşünüyorum açıkçası. Öncelikle bir akşam duştan sonra makineyle koltukaltı tüylerimi kökünden aldım. Hemen ardından mutfakta anneciğime bir soğan rendelettim ve çıkan bol miktardaki soğan suyunu pamuk yardımıyla koltuk altlarıma sürdüm. zaten tüylerimi aldıktan sonra kolsuz bol bir t shirt giymiştim,5 dakikada kuruduğundan bir yere bulaşmadı. Kokusu ilk başta biraz rahatsız ediyor ama tüylerden kurtaracaksa katlanılır o kokuya:21: Neyse işte geceydi zaten, ben de uyuyup sabah uyandığımda bol bol köpürterek yıkadım koltukaltımı, ona rağmen koku ikinci gün de kalıyor biraz. 3 hafta sonra tüylerim çıktı ama erkek kılı gibi olan kalın ve siyah kıllar oldukça incelmişti ve ilk haline göre bayağı azaldı:nazar: Belki sizlere de bir faydası dokunur diye yazayım dedim, inşallah işe yarar hepimizde:71:

Back