Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
limon tuz ksin çözümmü nemida ?
kızlar etki alanı değişik kol altı falan hassas bir yer o yüzden kesin işe yarıyoralkisalkisalkis
ama bacaklar için aynı etkiyi söyleyemiycem:sm_confused: belki ağda ile daha etkili olabilirCADIARZU epilasyon aleti sadece yoluyor ve çok fazla kırıyor:1closedeyes: bu sebeble etki ya çok az yada yok gibi bilmiyorumkismile
birkaç kez daha denemeye değera.s
canım ben uzun zamandır kullanıyorum sir ağdayla aldıktan sonra 3 gün uyguluyorum bayağı bayağı inceltti tüylerimi diyebilirim, hiçbirşey kesin çözüm değil sonuçta ama bu bende işe yaradı mesela karınca yağından daha etkili olduğunu söyleyebilirim.
Tatlım sir ile aldıktan sonra ağda yağını sürüyorsun ondan sonra mı karışımı uyguluyorsun? Yağdan sonra su ile yıkıyor musun? bilmiyorumkismile
Ağda yağı ile kalan ağdaları temizleyip ondan sonra ılık su ve sabunla duşta yıkıyorum, mümkün oldğunca yağlı bir şekilde bekletmemeye çalışıyorum ondan sonra sabunla yağları temizleyince gözenekler açık hale geliyor ondan sonra da tuz ve limon karışımını uyguluyorum, kuruyana kadar bekliyorum kızarıyor ve birazda yanıyor.. gündüz ağda yaptıysam gece de mutlaka bir kez daha sürüyorum tuz limon.. sonra 3 gün boyunca sabah akşam.. biraz zahmetli ama ben çok beyaz tenliyim ve en ufak bir kıl çıksa hemen görünür ve göze çok batar beyaz tenli olanlar beni çok iyi anlayacaktır... şimdi hafiflediler mesela 3 mm civarında bile olsalar hiç göze batmıyorlar.. benim en iyi sonuç aldığım uygulama bu oldu.. Romalıların bir bildiği varmış :)
Su değdirince sivilce olmuyor mu peki? Sir ağdaya su değmemesi gerekiyor çünkü. Birde üzerine bu karışımı yapınca bacaklarım tahriş olmasın? bilmiyorumkismile
Beyaz tenliyim tatlım ben de. 1 hafta 10 günde çıkıyor tüylerim. Hem de kara kara. Çok belli oluyor anlıyorum seni canım.
Arkadaşlar ben bıyık bölgeme uyguladım.Sir ağdayla alıyorum ve normalde 4 günde bir alıyorum.Fakat 1 ay evvel soğan suyunu denedim ve çok faydasını gördüm.Aldıktan sonra ben suyunu değil de direkt kendisini alıp masaj şeklinde 10 dk kadar uyguladım.Tam 10 gün oldu ve neredeyse %50 seyrelmiş şekilde yeni çıkmaya başladı.Çoğu yerde önceden siyah çıkan tüylerim resmen sarı artık.Şaka gibi.Ki ben esmerim ve tüylerim sık çıkar.Çok memnun kaldım.Allah razı olsun minish21.Şiddetle tavsiye ediyorum :teytey:
arkadaşlar kuzenim denedi soğanı 7 sinde uygulamıştı şimdi kol tüyleri derisinden görünmeye başladı. artık siz tahmin edin yaradı mı
nasıl yani deri altında mı çıktı, kıl dönmesi mi yapıyor?