• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan Suyu Tüyleri Seyreltiyor

dilocan merhaba ilk once sogan suyunu soyleyim evet ben denedim tuylerde baya baya bir azalma oldu ve de kokleri inceldi onceden oyle olmazdi simsiyah gelirdi simdi ise ciliz ve seyrek idrar meseleside dogrudur bizim bir komsumuz vardi o da boyle idi uzun bir donemez ama bir sene boyunca devamli idrar surmus bacaklarina simdi gorsen bembeyaz kaymak gibi valla bu tuy isi sabir istiyor .Allah bana ve hepinize bu konuda yardim etsin cunku insanin psikolojisi cok bozuluyor en azindan benim oyle iyi geceler diliyorum

Kaymak gibimi,,idrarla?fisfisfis
Aceba yuzune surende varmidireyvahedigeldismile:1rolleyes:

Reklamlaaaaarrr

Gelin makyajı yarışmamız başlamış bulunmaktadır :asigim:
Tüm makyaj severleri davet ediyoruz
f50ce668ab4b83ca304de9f68966d1f0.gif

detaylı bilgi:
170d985308aaf568a45ddec75add25d6.gif

http://www.kadinlarkulubu.com/makyaj-urunleri-stilleri-resimli-paylasimlar/363826-gelin-makyaji-yarismasi-icin-basvurular-alinmaya-baslanmistir.html

Minish21 iyiki bu başlığı açmışsın.Üşenmeden her sayfayı okudum ve birçok kişinin senin sayende fayda gördüğünü farkettim.Ne kadar sevaba girmişsindir.Ben de okudukça heveslendim.Fakat ben bıyıklarımda uygulamayı düşünüyorum önce.Çünkü ben esmerim ve 4 günde çıkıyor.Öğrenci olduğum için herkesle dialog halinde oluyorum,Etrafımda erkekler var, ders anlatıyorum falan ve sınıftaki erkekler öyle ki bazı kızlarla bıyıkları var diye dalga geçiyorlar pat pat sömylüyorlar.Ben de sık almak zorunda kalıyorum..Ne yapacağımı şaşırmıştım.Şimdi soğan suyunu sayende deneyeceğim.İnşallah işe yarar.Aklımdaki tek soru işareti kokusunun sinmesi.Ağzım soğan kokuyor falan zanneder bir de benle dalga geçerler diye korkuyorum.Kokusu kalır mı acaba?

tüh yaaa bugün epilasyon yaptım daha önce görseydim bu başlıgı hemen yapardım....varsın 1.2 gün kokarca ggibi gezim...evde bulundugum günlere denk getiririm mutlaka denicem..............tesekkürler dadluslalrımmmmmmmzemuszemus

yaaa bir derdimi var bin türlü derman veriliyor hangisini yapacaaz şaştım. tuz mu limon mu soğan mı zakkum mu acaba hepsini 1 er gün arayla desek birbirlerine yan etkisi olurmu bilmiyorumkismile ya da bu cilt ne olur kafamçokkarıştı . . . neyse yine dayanamam ben soğanı da denerim.

Bende dün göbeğime sürdüm bakalım ne olacak ama gözlerim çok yandı. İnş azalır boshayallersmileboshayallersmile

kızlar ben önce bacaklarımda denedim süper sonuç verdi epilatörle aldım normalde 1 haftada çıkmaya başlar ama 2 haftada çıkmadı ve çok zayıf çıktı çıkanlarda. ama kolumda aynı etkiyi görmedim sirle aldım sürdüm bugün 10. gün çıkmaya başladılar

kızlar ben önce bacaklarımda denedim süper sonuç verdi epilatörle aldım normalde 1 haftada çıkmaya başlar ama 2 haftada çıkmadı ve çok zayıf çıktı çıkanlarda. ama kolumda aynı etkiyi görmedim sirle aldım sürdüm bugün 10. gün çıkmaya başladılar

Soğanı rendeleyip suyunu mu sürdün tatlım? Kaç gün yaptın? Sabah akşam mı? bilmiyorumkismile

kızlar soğan rendelenince sürülecekte suyumu yoksa pütürlü haliylemi anlamadım

ben geçen hafta yapmıştım hemen çıkmaya başladı kıllar sinirim bozuldu resmen

kızlar geçen ay reglim bittikten 1 hafta sonra epilatörle koltuk altını aldım hemen gidip soğanı rendeledim suyunu sıkıp süzgüden süzdm ve pamukla o bölgeye sürdüm
10 dk sonra kalan suyuda tekrardan sürdüm

normalde ben kışın jiletle alırım yani sezonun ilk deneyimim
sonuç dün regli oldum acucuk gecikmiş bir şekilde ve halaa tertemiz sayılır çıkanlar da var ama çoğunun kırılarak çıktığını düşünüyorumhihoyyyt

ben geçen ay okumuştum bu bölümü denemedende yazmıyayım dedim:kahve:

kızlar afedersiniz ama niye tereddü dediyorsunuz anlamadım gerçektennnnkafamçokkarıştı
sadece soğannlaelaelaelaelaederinin içine enjektede edilmiyosırnaşık şey

benim cildim aşırı hassas bide:bbo: hiiiiiç bişeycikte olmadıgamyoncuiremsu

incecik bir yanma oldu soğan dahi kokmadım o gece eşim çalışıyordu onunda rahatlığı vardı tabii bikaçgün sonra bikini bölgesi ve bacaklarımada yapıcam zamanlamada bu işte önemli yanlızşakkıdı

bende denemek istiyorum ama tereddüt ediyorum

hiiiç tereddüt etme talişkom ben denedim ve sonuç süper..bende inanılmaz tüy vardı göbek bölgem bikini bölgem bacaklarım falan resmen maymuncuk gibiydim :lepi: geçen ay yaptım ve normalde 1 hafta sonra çıkan tüylerden eser yok bikini bölgemdekilerde inanılmaz derecede seyrelme var..ama tavsiye epilatör yada sir ağlayla alın sonra bu işlemi yapın..ben devam edicem gerçekten çok süerhihoyyyt

tamam canım evet ya ben,mde hemen haftasına çıkıyor kıllar hemde sirle alıyorum
sadece 1 soğanmı kullancaz 1 soğandan az su çıkar

Back