• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan Suyu Tüyleri Seyreltiyor

gerçekten işe yarıyormu yapan arkadaşlar? soğan kokusunuda hiç sevmem ama yeterki tüylerim gitsinde katlanıırım artık:/

gerçekten işe yarıyormu yapan arkadaşlar? soğan kokusunuda hiç sevmem ama yeterki tüylerim gitsinde katlanıırım artık:/

bana yaradı bakalım bayaaa seyreldi şu an ama gerçek seyrelme değildir şu anda geç çıkarıyoo amaa benim 1 ay oldu yapmasam olur daha :icecream:
ilk denemen koltuk altına
,
bikaç güne gereken her yeresırnaşık şey

soğanı bi yerlerimize sürüp uyurken folyo fln sarmak lzmmı yatağa geçmemesi açısından yoksa hava almasımı lzm :S

evt kızlar hava alması etkiler mi ? bide bu Emla die krem varmış onu deneyen var mııııııı çok merak ediyorum alcam ama etkisinden emin diilim :(bilmiyorumkismile

şekerler hava alıp almaması önemli değil sarmanıza gerek yok ben sürüyodum kuruyodu zaten hemen o şekilde yıkamadan bekliyodum bi gece.

2 gün önce yaptım bu sefer bacaklarıma ve tekrardan kol altına benim üst bacaklrım az ve ince ama yazın deniz mevsimi dolayısıyla mutlaka bi uğraş isterdi bakalım

bide alt bacaklar kolaltına nazaran daha farklı kol altı derisi daha nazik soğan soyunu hemen içine alabilir ama bacaklarda sonucu çok merak ediyorum doğrusu
bitek bikini bölgesi kaldı onada ağda lazım evde yok şimdii:1no2:

Ben yaptım 1 haftada çıktılar hemen yav. :umursamaz: Bir değişiklik olmadı. 1 gün boyunca soğan koktuğuma yandım valla. sempatiksalakcinni

Ben yaptım 1 haftada çıktılar hemen yav. :umursamaz: Bir değişiklik olmadı. 1 gün boyunca soğan koktuğuma yandım valla. sempatiksalakcinni

hadi yaaaa kendimi kokmuş soğan gibi hissttim ogün benakannehir
baklım benim nasıl olucak bacaklar özellikle diz altı:uhm:

kızlar ben sondan okumaya basladımda başa kadar gıtmeyım bırı anlatırmıyo herseyı ne suruyosunuz sogan suyumu????? haşlayıp suyunumu cıkarıyosun yoksa rondodamı nasıl??? bırılerıde elma sıırkesı demıs o nasıl??buyrunnnnnnnnn

kızlar etki alanı değişik kol altı falan hassas bir yer o yüzden kesin işe yarıyoralkisalkisalkis

ama bacaklar için aynı etkiyi söyleyemiycem:sm_confused: belki ağda ile daha etkili olabilirCADIARZU epilasyon aleti sadece yoluyor ve çok fazla kırıyor:1closedeyes: bu sebeble etki ya çok az yada yok gibi bilmiyorumkismile
birkaç kez daha denemeye değera.s

kızlar adetim biteli 1 hafta oldu bugün kollarımı aldım soğan suyu sürdüm eşimi uzakta tuttum çok iğrenç kokuyorum
yarında bacaklarımı bıyıklarımı ve bikini bölgemi alcam oralarada sürücem yanlış deiğilim dimi bikini ve bıyıklarıma yapabilirim dimi

kızlar adetim biteli 1 hafta oldu bugün kollarımı aldım soğan suyu sürdüm eşimi uzakta tuttum çok iğrenç kokuyorum
yarında bacaklarımı bıyıklarımı ve bikini bölgemi alcam oralarada sürücem yanlış deiğilim dimi bikini ve bıyıklarıma yapabilirim dimi

yap canım yanlışlık yok kollarımı hiç almdım esasen biraz korkudan:1ninca: bacaklar konusunda garanti yok yanlız ama ağda ile iş değişebilir
gelişmeleri yazarsan sevinirim bende 1 hafta sonra alıcam tekrardan:delphin:

Back