Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Psikolojiktir tatlım o. Peki iyi geldi mi? Fayda etti mi? Memnun musun? naniknanik
canim 1 kere denedim koltuk altima.. 1 hafta kokusu durdu gibime geldi. .bidahada tovbe surmem dedim.. yani tuyler banamisin demedi habire cikiyo anam
olumlu gelişmelere çok sevindim kızlar...demek gerçekten işe yarıyormuş...bende bu ara bıraktım ama devam edicem yaz geliyo çünkü...ilk yapışımda bile baya kolaylık sağladı bana geç çıkıyolar ve cidden bi pürüzsüzleşme yapıyo ciltte,bende farketmiştim ama bana öyle geliyo heralde demiştim alakasız gelmişti soğan,ama yapıyomuş...devam edin kızlar deneyin...
miniiiiiiiiiiiiiiş senin tüyler incemi normalde yani kıl gıbımı tüy gibimi sempatiksalakcinni
ben esmerım mesela sakal gıbı cıkıyo o bolgede kafamçokkarıştı
buda onemlı bı faktordur ama du bakım bende denıcem ama once su tuylerden kokten kurtulmam lazım onuda nası yapcaksam öf yaaaaakannehir
kızlar ben bu soğan suyunu duymuştum ama duyduğum daha ilginç birşey varki inanamassınız idrar evet yani çiş :roflol: kılları aldıktan sonra bunu sürerseniz azaltıyomuş ben deneyemedim valla midem kaldırmadı duyanınız varmı bilmiyorum midenizi bulandırdım ama kusura bakmayın artık , sadece söylemek istedim...a.s
RoJ€k-t€;12987236 .!.:kızlar bi de ahmet marankinin tarifi var onu deneyeniniz var mı ya ben yapmak istiyorum?? hani şuu tüyleri bir haftada yok eden tarif. malzemeleri 1 tane soğan, 1 diş sarımsak, siyah merhem falan filan.. sarımsakla siyah merhem birbirine karışınca kıl köklerini yakıp, yok ediyomuş.. hiç denediniz mi ??