Soğan Suyu Tüyleri Seyreltiyor

hayır öyle değil yani tüyler çıkmaya başlayınca belli oluyor ya. ondan yoksa kıl dönmesi falan yapmadı gayet iyi çıktı

Hmm sağol, sevindim deri altından çıkmamasına:32: bende de öyle bir etki yapmadı zaten de dedim acaba zamanla mı öyle oluyor:1:

Gerçekten işe yarıyor mu ?
Ağda sonrasıda kullanılabilir mi peki ?
Bide tam anlatabilir misiniz nasıl yaptığınızı :))

Gerçekten işe yarıyor mu ?
Ağda sonrasıda kullanılabilir mi peki ?
Bide tam anlatabilir misiniz nasıl yaptığınızı :))

Ben detaylı olarak anlattım aslında, önceki sayfada var nasıl kullandığım canım merak ettiğin bir şey varsa sor yine:29: Bende işe yaradı sanki, tüylerim çok kalın çıkıyordu ve oldukça da fazla çünkü zamanında jilet sürdüm akılsızlık edip, sonradan sir ağdaya döndüm ama geç çıkarmak dışında tüylerin miktarına ya da kalınlığına bi faydası olmadı malesef.. Bu yöntemi de burdan okuyunca denemeye karar verdim, sadece koltukaltımda denedim şimdilik, hani nasıl olsa küçük bir bölge uğraştırmaz fazla, uyguladığım alan da küçük olunca soğanın kokusu çok gelmez burnuma diye:1: Tüylerim daha cılız çıktı, miktar olarak da azalma var çok şükür:nazar::32:
Ayrıca zaten ağdadan ya da epilasyondan sonra yani tüyleri kökünden aldıktan sonra kullanmak gerekiyor. Soğanı ilk sürdüğünde hafif bir yanma yapıyor, köklere etki ediyor sanırsam:21: Tabii yalan yanlış bir şey söylemiş de olmayayım, işin uzmanı da sayılmam hani:1:

Son düzenleme:
ben bu soğan suyunu bi kere yüzümde denedim. hiç bir faydasını görmedim. gerçi bir kez denedim ama, ondanmıdır ki?

Ben detaylı olarak anlattım aslında, önceki sayfada var nasıl kullandığım canım merak ettiğin bir şey varsa sor yine:29: Bende işe yaradı sanki, tüylerim çok kalın çıkıyordu ve oldukça da fazla çünkü zamanında jilet sürdüm akılsızlık edip, sonradan sir ağdaya döndüm ama geç çıkarmak dışında tüylerin miktarına ya da kalınlığına bi faydası olmadı malesef.. Bu yöntemi de burdan okuyunca denemeye karar verdim, sadece koltukaltımda denedim şimdilik, hani nasıl olsa küçük bir bölge uğraştırmaz fazla, uyguladığım alan da küçük olunca soğanın kokusu çok gelmez burnuma diye:1: Tüylerim daha cılız çıktı, miktar olarak da azalma var çok şükür:nazar::32:
Ayrıca zaten ağdadan ya da epilasyondan sonra yani tüyleri kökünden aldıktan sonra kullanmak gerekiyor. Soğanı ilk sürdüğünde hafif bir yanma yapıyor, köklere etki ediyor sanırsam:21: Tabii yalan yanlış bir şey söylemiş de olmayayım, işin uzmanı da sayılmam hani:1:

ben ev ağdası yapıyorum ilk başta veet ağda bantlarıyla alıyodum koltuk altımı bacaklarımı ondan sonra ev ağdasıne döndüm :)
yapınca deniyeceğim bende :)
Teşekkürler :)

kızlar şöle bi sorun var ama benim bildiğim sarmısak tüylri güçlenirir biraz çelişkili olmuş marankinin tarifi...:utangac:

Annem dökülen saçlarına sarımsak sürmüştü ve dökülen saçları yerine geldi, ayrıca mevcut saçlarını da güçlendirdi. Dikkatli olmak lazım.

veet soğuk agda bantlarını kullanıyorum bende .. hemen cıkıyor tuyler valla 2 haftada bir yapıyorum nerdeyse beyaz tenliyim hemen belli oluyor . ise yarıyormu bu çözüm ? gercekten buyuk bi sorun tuyler . ayrıca sürdukten sora ne kadar bekletmek gerekiyor ? bilgi verirmisiniz ..

Neredeyse bütün sayfaları okudum,bir çoğu yapmaya başladım sonucu yazacağım demiş yazmamış,diğer cevaplar da sorulardan ibaret sadece.
Böyle olmayacak dedim bugün tüylerimi aldıktan sonra sürdüm soğan suyunu.
Benim tüylerim baya bi fazla bakalım etkisini görecek miyim.
Burayı da takip edeceğim sonucu (kesin) yazacağım ilgilenen olursa.

denemeli gerçekten çoğu kişi memnunsa...ama herkeste aynı etki olmayabilir

bir kaç gün öncede dediğim gibi ben daha önce denemiştim bu soğan suyunu.ama bi faydasını görmemiştim. belkide bir kez yapıp devamını getirmediğim içindir, bilemiyorum. şimdi yüzüme denedim ve şuan soğanlı soğanlı oturuyorum. ben yüzümü iple aldırıyorum ve hemen bir haftada çıkıyor. bakalım gecikme seyrelme olacakmı. umarım faydasını görürüm. ama sonucu kesin yazarım size.. :)

Kızlar ben denedim bu soğan suyunu bende etki etti biraz sanki azalma var birde enteresan bir etkisi oldu bende bugün aliyim dedm biraz hic acımıyor :))
bu etkiside yeterli zaten benim için daha ilk defa denememe ragmen etki etti bende :16:
bir kaç kez daha kullancam daha cok etki ederse yine paylşasırım sizlerle :21:

Sonucu yazacağımı söylemiştim vee yazıyorum.
Öncelikle tüyler daha geç çıktı bunu söyleyeyim.
Ayrıca seyrelmeler var ama çok belirgin bi fark yok şuan için.
Biraz daha çıkmasını bekleyip tekrar alacağım ve tekrar soğan suyunu uygulayacağım.
Yine sonucu yazarım.
Ben ümitliyim bu soğan suyundan çünkü seyrelmeler ilk uygulayışta bile görülüo demek ki 2 ve 3.uygulayışımda iyice azalacak tüyler.

Soğan suyunu nasıl çıkaracağım sorusuna da cevap vereyim gitmeden;
Rendenin en ince rendeleyen yeriyle rendelersen suyu çıkıo biraz da parçaları elinizde süzerseniz onların da suyunu çıkarabilirsiniz.

Benimde Gec CıktıLar Acımayınca sasırdım ama cünkü kime
böyle bir etkisi oldugunu yazmamıs :)
bende tekrar yapıcam ben rendeledim ufak olan parcalarıda sürdümm :)
tekrar yaptıktan sonra bende yorumumu yazarım iyi yada kötü :)
deneyen varsa bekleriz yorumlarıda..

çok enteresan ama bende denemek istiyorum sonuçta bir zararı olmaz belki faydası bile olur paylaşan arkadaşa teşekkürler:64:

kızlar gerçekten işe yarıyor mu ya bende ala ala çoğaltım cahillik bilemedim şimdide uğraşıp duruyom bıktım kıllardan ya birazdan deniycem inşallah işe yarar

kızlar gerçekten işe yarıyor mu ya bende ala ala çoğaltım cahillik bilemedim şimdide uğraşıp duruyom bıktım kıllardan ya birazdan deniycem inşallah işe yarar

canım herkesteki etkisi farklı okudugum kadarıyla bence denemende yarar var :3:

Kızlar aradan biraz zaman geçtikten sonra tekrar yazıp sonuçlar hakkında sizleri bilgilendirmek istedim. İlk uyguladığım zaman işe yaradı gibi gelmişti soğan suyu, tüyler daha seyrek çıkıyordu.
Ama şu an baktığımda görüyorum ki bendeki tek etkisi tüyleri geç çıkarması olmuş, kıl tüy miktarı malesef hâlâ aynı.:59:

arkadaşlar merhaba, ben bi kaç hafta önce soğan suyunu deneyeceğimi ve sonuçları yazacağımı söylemiştim. haftada bir yüzümü aldırıyorum maalesef ve her aldırdığımda düzenli olarak uyguladım.ama ne bir gecikme nede seyrelme.. :((
tüyler aynen çıkıyoo. belki geciktirir dedim hayır yine haftasına çıktı. ve seyrelmede yok. :(((

Back