Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baya fiyat farkı varsa kasetlerden alırım.Dediğin gibi zaten bebiş varsa çıkar heraldebegonya_ bir de test yapmadan birkaç saat önce sıvı alımını bırakman lazım canım, dijital testler kast tetlere göre daha pahalı ve bence gerek yok zaten senin bat geçti
Çok düzenliydi 3 ay öncesine kadar.Hiç gün şaşmazdı ama 3-4aydır 2 gün 3 gün erken geldi hatta geçen ay 8gün erken.Ama Hiç gecikmedi,İlk kez yaşıyorum
begonya_ bir de test yapmadan birkaç saat önce sıvı alımını bırakman lazım canım, dijital testler kast tetlere göre daha pahalı ve bence gerek yok zaten senin bat geçti
İnşallah yeter ki dermansız dert vermesin Allahım.bebiş yoksa bende tedavime bakarımAnladım kuzum inşallah gelmez hamilesindir. Değilse de bi an önce gelsin de tahlillerini yaptır bari bian önce. Orda çıkar neyin varsa
Sperm testini ilk kez duydum ama komik geldi Kadınlar olarak Delircez az kaldı vallaAhhh ahh para tuzağı valla halimizle dalga geçiyorlar resmen yok dijital testler yok portatif ultrason
yok akıllı telefonlarda sperm testi Allah'ım daha neler üretecekler acaba
İnşallah yeter ki dermansız dert vermesin Allahım.bebiş yoksa bende tedavime bakarım
Sperm testini ilk kez duydum ama komik geldi Kadınlar olarak Delircez az kaldı valla
Dünyanın düzeni bozuldu iyice.sonumuz hayrolsunAmin canım inşallah varsa tedavini olur yoluna bakarsın tabi inş herşey yolundadır.
Bende tesadüfen internet haberlerinde okumuştum bunu da yapmışlar kuzum geçende de radyoda dinledim çinliler ayın karanlık kısmına roket fırlatmışlar böcek larvası ve tohum bırakacaklarmış Uzay istila filimlerini gerçek yapacak bu deliler
Dünyanın düzeni bozuldu iyice.sonumuz hayrolsun
Aynen kuzum valla, dijital testler en son 35 tl falandı galiba, ben normal kaset testleri 5 tl ye alıyorum :)Ahhh ahh para tuzağı valla halimizle dalga geçiyorlar resmen yok dijital testler yok portatif ultrason
yok akıllı telefonlarda sperm testi Allah'ım daha neler üretecekler acaba
Şimdi aldım bende 5tl kaset test diğerine 30 dediAynen kuzum valla, dijital testler en son 35 tl falandı galiba, ben normal kaset testleri 5 tl ye alıyorum :)
Yaa işte böyle çok güzel oldu ablam ellerine sağlıkGünaydın kızlar, Bat günlerimiz buyrunuz
begonya_ --> Bat 5 Aralık
BilgeUfuk --> Bat 10 Aralık
badenzi --> Bat 16 Aralık
junes --> Bat 21 Aralık
cennetkokulumm --> Bat 25 Aralık
@Kedilikadinn --> Bat 27 Aralık
Ama hemen haber ver bizi merakta koymaaaTamam ay iyi ki varsınız ya bayılıyorum bilgi alışverişimize teşekkür ederim
tamam kuzum akşam ilk işim eve gidince test yapmak.hemen yazarım olumlu olumsuzAma hemen haber ver bizi merakta koymaaa
haydi yap yapp :)Şimdi aldım bende 5tl kaset test diğerine 30 dedi
Rica ederim canım, güncelleriz hergün :) seni mi kırcamYaa işte böyle çok güzel oldu ablam ellerine sağlık
öyle gaza geldim ki şirkette boş bi an kolladım öğle arasında yapiim diye; ama maalesef akşama kaldı :)haydi yap yapp :)
içimden çüşş dedim ama buraya ohaa diye yazmak istiyorumhiç gerek yokŞimdi aldım bende 5tl kaset test diğerine 30 dedi
Hadi inşallah çıkar hemen yaaöyle gaza geldim ki şirkette boş bi an kolladım öğle arasında yapiim diye; ama maalesef akşama kaldı :)