Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2213049 kızlar benimde yumurtlama olayım bitmiş görünüyor testlerime göre
ama bugün wc’de akışkan ve iki parmak arasında uzayan bir akıntım daha oldu:KK66: ayrıntılı yazdım kusura bakmayın akıntı önemli malumm:-)
3 ve 6 Aralık’ta ilişki oldu battan sonra
bu akşam ve yarında olabilir belki sonra
dükkanı kapatmayı düşünüyorum artık olursa olur daaa üstüne hiiiiç düşesim yok:cool:
Valla kuzucum akıntın devam ediyorsa dükkanı açık tut sen bir süre daha :) çünkü yumurtan çatlamış ve döllenmeye hazır :) dün akşamı değerlendirdiyseniz süperrr

yaa canımsın :KK200: Allah mı söyletti gerçekten ben çok inanırım böyle şeylere, daha önce de demişimdir belki benim hislerim çok kuvvetlidir rüyalarımın hepsi çıkar diye, baya rüyalar görüyorum bu konu ile ilgili eğer çıkarsa anlatacağım canım :)

Senin minnoş ne tatlıdır şimdi ya kuzum benim evin neşesi valla :KK37::KK37: ne güzel her akşam size de oyuncak gibi geliyordur yaa yerimmmm :KK37:

İnşallah senin de olsun kız 3 çocuğun oh mis valla cıvıl cıvıl harika olur , benim babam vefat etti, annem diyor ki siz olmasaydınız ben napardım, Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah.
bebişim inşallah, bir kızım var zaten çok şükür ama bir tane daha kıza hayır demem tabi ki:KK66::KK73:
Allah sağlıklı sıhhatli evlat versin de cinsiyeti inan umurumda değil hayırlı evlat olsun gerisi boş zaten
bende geçenlerde bi sürü rüya gördüm bakalım
ne görsem çıkıyor benimde kısmet artık, belki de çok düşündüğüm için bilinçaltım yapıyor diyorum bazende

Valla kuzucum akıntın devam ediyorsa dükkanı açık tut sen bir süre daha :) çünkü yumurtan çatlamış ve döllenmeye hazır :) dün akşamı değerlendirdiyseniz süperrr
kuzu aklımızda bebek için ilişki düşüncesi olmadan nasıl rahat oluyor meğer yaaaaa, anın tadını çıkardım şahsen:deli:
zaten hepi topu battan beri 2 kere yaptık
öyle gün aşırı filan da değil yani:KK76:
haftasonu misafirlerim gelecek bruncha, akşamdan ev işi, alışveriş vs olur yapabilir miyiz bilmiyorum eşimde ark. bu akşam dışarda olacak
denk gelirse belki bu akşam işin son günü ya şartları zorlayabilirim belki:işsiz:
Kızlar benim akıntı bıçak gibi kesildi bugün. Şuan yine belim ağrımaya başladı
ağrılar güzeldir badenzi hahahhh:KK48::KK48:
siz devam ediyorsunuz değil mi değerlendirmelere?

bebişim inşallah, bir kızım var zaten çok şükür ama bir tane daha kıza hayır demem tabi ki:KK66::KK73:
Allah sağlıklı sıhhatli evlat versin de cinsiyeti inan umurumda değil hayırlı evlat olsun gerisi boş zaten
bende geçenlerde bi sürü rüya gördüm bakalım
ne görsem çıkıyor benimde kısmet artık, belki de çok düşündüğüm için bilinçaltım yapıyor diyorum bazende
Hayır olsun canım inşallah rüyaların hayra çıksın :KK200: ben de aynı senin gibi düşünüyorum, sağlıklı olsun da kız da çok sevilir erkek te hiç farketmez :) Rüyan çıkarsa sen de anlat inşallah

Hayır olsun canım inşallah rüyaların hayra çıksın :KK200: ben de aynı senin gibi düşünüyorum, sağlıklı olsun da kız da çok sevilir erkek te hiç farketmez :) Rüyan çıkarsa sen de anlat inşallah
tamam canım anlatırım mutlaka:KK66:

kuzu aklımızda bebek için ilişki düşüncesi olmadan nasıl rahat oluyor meğer yaaaaa, anın tadını çıkardım şahsen:deli:
zaten hepi topu battan beri 2 kere yaptık
öyle gün aşırı filan da değil yani:KK76:
haftasonu misafirlerim gelecek bruncha, akşamdan ev işi, alışveriş vs olur yapabilir miyiz bilmiyorum eşimde ark. bu akşam dışarda olacak
denk gelirse belki bu akşam işin son günü ya şartları zorlayabilirim belki:işsiz:

ağrılar güzeldir badenzi hahahhh:KK48::KK48:
siz devam ediyorsunuz değil mi değerlendirmelere?
Aynen canım gerçekten rahat bırakınca çok daha güzel geçiyor kesinlikle katılıyorum :) Biz daha devam beybisi çalışmalara, kuruluk olsa da devame delim bakalım ne olcağı belli olmuyor çünkü :) belimin ağrıyan yeri de sadece yuvarlak bir alan gibi sanki nasıl tarif etsem, rahimin olduğu hizaya denk gelen alan ağrıyor sadece

Benim de dün geceden beridr acayip rahatsızlığım var belim çok ağrıyor bide tamamî ile karnım da da değişik bir ağrı vardı gece boyunca kaç defa uyandım uyuyamadım doğru düzgün. Smdi de ishal olmuşum. Kendimi çok rahatsız hissediyorum. Işhal edecek birşey de yemedim ki :KK48:

Benim de dün geceden beridr acayip rahatsızlığım var belim çok ağrıyor bide tamamî ile karnım da da değişik bir ağrı vardı gece boyunca kaç defa uyandım uyuyamadım doğru düzgün. Smdi de ishal olmuşum. Kendimi çok rahatsız hissediyorum. Işhal edecek birşey de yemedim ki :KK48:
Kuzum ümitlendirmek istemem ama ishal olan çok gebe kalınca ay inşallah ya

Kuzum ümitlendirmek istemem ama ishal olan çok gebe kalınca ay inşallah ya
Inşallah öyledir ablam çok sağol bakalım inşallah güzel güzel haberler veririz hepimiz birbirimize. Aa bide ben şey görmüştüm diğer konulardan birinde. Bi arkadaşın annesi soylemis türk kahvesi gebe kalmaya engelmis. Bayan o ay hiç içmemiş ve gebe kalmış. Ben acayip türk kahvesi tutkunuyum günde en az 1 fincan kesin içerim. Onun haricinde 3 fincan a kadar bile çıkarım. Bu son ay da baya azaltmistim ama o yazıyı yeni gördüm. Bu ay hiç farkında olmadan azaltma yaptım o da kendi isteğimle diil zamanım olmamıştı bi türlü o yüzden baya azalma oldu. Aceba onunda etkisiyle birşeyler olmuşmudur aceba diye de düşünmüyor değilim hani :KK48:

Inşallah öyledir ablam çok sağol bakalım inşallah güzel güzel haberler veririz hepimiz birbirimize. Aa bide ben şey görmüştüm diğer konulardan birinde. Bi arkadaşın annesi soylemis türk kahvesi gebe kalmaya engelmis. Bayan o ay hiç içmemiş ve gebe kalmış. Ben acayip türk kahvesi tutkunuyum günde en az 1 fincan kesin içerim. Onun haricinde 3 fincan a kadar bile çıkarım. Bu son ay da baya azaltmistim ama o yazıyı yeni gördüm. Bu ay hiç farkında olmadan azaltma yaptım o da kendi isteğimle diil zamanım olmamıştı bi türlü o yüzden baya azalma oldu. Aceba onunda etkisiyle birşeyler olmuşmudur aceba diye de düşünmüyor değilim hani :KK48:
Bence pek alakası yok canım.Kardeşimde çok içerdi ama hamile kaldı.'1 fincandan sonrası her daim zararlı ama engel değildir sanırım.

Kuzum bırak gebelik belirtisini,adet belirtisi bile kalmadı.Dün göğüs ağrımdan duramıyodum bugün o da geçti.Akıntı falan zaten yok.
Benim akıntı durmak sizin devam ediyor ama bi kaç gün önce göğüs ucunda hassaslık vardı 1 gün sürdü geçti dün de gün boyu gördüm ağrıdı bugün oda yok. Valla hiç bir anlam veremiyorum abla bende hiçbirine o yüzden diyorum yaa belirti aramicam. Adet ve gebelik belirtisi bildiğimiz aynı yani hiçbir değişiklik yok. Ben hiç belirti aramak istemiyorum adet olcakmisim gibi düşünüyorum

X