Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu ay maşallah tavuk gibi yumurtluyorum galiba :) tamam canım öyle yapayım o zaman, bu akşam için de planımız vardı zaten ayıptır söylemesi :)
olur mu olur, bi de hepiciii döllense, ooooh mis:nazar:
amiiinnnnnn amiiin canımm :dua::dua::dua: 3 benim hayalim ya :KK200: biz de, eşim de 3er kardeşiz :) biz iki kız bir erkek, onlar iki erkek bir kız, 3 çok güzel geliyor o yüzden bana :KK200:
bak gördün mü Allah söyletti o zaman bana, elçiye zeval olmazmış kuzum:KK48:içimden geçti tamamen
benimde eşim 3 kardeşler onlar da iki kız bir oğlan
şahsen bende isterim 3 çocuğum olsun cıvıl cıvıl:spor:
gerçi benim kızım daha şimdiden 3 çocuğa bedel sağolsun:KK45: babasıyla beni bildiğin parmağında oynatıyor evde son sözü bizim ufaklık söylüyo
onu gören diyo bu erkek olacakmış, o kadar zıpır yanii

Amin kuzum:dua:

ben kızımın çift çizgili testini hala saklıyorum:KK66:

ayy inşallah yaaaa, işyerinde yaparken zor oluyor cidden:KK30:

Amin, canım Rab’bim sana da en hayırlı sana da salih olan kullarından nasip etsin tez zamanda, oğluşun yakışıklı bir abiş olsun:KK37:
Ayy evet zor olur helal olsun valla sana. Ben onları da yapıp daha fazla kaptırmak istemedim kendimi abla. Turkiyeye dönünce benim Kendi bildiğim beraber çalıştığım doktora gitcem. Tabi muayne ücreti dehşet yükselmiş ama o adama değer :KK200:

Benim yumurtlama hergün oluyo gibi geliyor onu napcaz. Yaaa dün yine acayip akıntım oldu hep bi hep bi akıntı ben böyle ne zman nasıl yumurtluyorum bilemem kii:KK48::KK48:

Kuzum bonkör ayındasın badenzi badenzi m gibi:KK68: inşallah bu ay testleriniz kıpkırmızı çift çizgileri görürüz hep beraber. :dua:

Valla ne güzel olur şöyle sıra sıra pozitif testler arka arkaya bol bol bebişler. :KK200::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kuzum bonkör ayındasın badenzi badenzi m gibi:KK68: inşallah bu ay testleriniz kıpkırmızı çift çizgileri görürüz hep beraber. :dua:

Valla ne güzel olur şöyle sıra sıra pozitif testler arka arkaya bol bol bebişler. :KK200::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Valla bu ay öyleyiz sanırım badenzi badenzi ablamla. Ne güzel olur varya hepimiz arka arkaya allaaaah sonra bizim konuda şenlik var. Ohh sağdan ohhh soldan bi roman havası felan çok guzel olur yaaa :halay::KK71::KK73::KK73:

badenzi badenzi canım bu yerleşme kanamasını sormuşsun ya bi araştırayım dedim bak ne buldum. BilgeUfuk BilgeUfuk kuzum senide boştan yere umutlandırmak istemiyorum ama okuyunca aklıma geldin sende geçenlerde baya bi yoğun yaşamıştın. Yine de hakkınızda hayırlısı canlarım ben canı gönülden istiyorum inşallah bu ay güzel haberi hepinizden alırız.

İmplantasyon kanaması nasıl görünür?
Obstetrisyen ve jinekolog Dr. Nivin Todd’un belirttiğine göre yerleşme kanaması embriyonun rahim duvarına yapışmasını takiben gerçekleşir. İmplantasyon kanaması az miktarda pembemsi veya koyu kahverengi lekeler şeklindedir ve endişe verici bir durum değildir. İç çamaşırında görülen hafif kanama genellikle yumurtlamadan 6-12 gün sonra gerçekleşir.
Akıntı ve Yerleşme Kanaması
Yerleşme kanaması süresince eş zamanlı olarak süt beyazı bir akıntı da gerçekleşebilir. Akıntı yerleşmeden önce bile gerçekleşebilir. Bunun nedeni vajina duvarının hamileliğe hazırlık için kalınlaşmasıdır. Bu son derece normaldir ve hamilelik süresince devam edebilir.

Mayo Clinic uzmanları hamilelikte akıntının ağır kokulu, süt beyazı dışında başka bir renkte olması, vajinanın kaşınması veya yanma hissedilmesi halinde doktora başvurulması gerektiğini belirtmektedir.

badenzi badenzi canım bu yerleşme kanamasını sormuşsun ya bi araştırayım dedim bak ne buldum. BilgeUfuk BilgeUfuk kuzum senide boştan yere umutlandırmak istemiyorum ama okuyunca aklıma geldin sende geçenlerde baya bi yoğun yaşamıştın. Yine de hakkınızda hayırlısı canlarım ben canı gönülden istiyorum inşallah bu ay güzel haberi hepinizden alırız.

Obstetrisyen ve jinekolog Dr. Nivin Todd’un belirttiğine göre yerleşme kanaması embriyonun rahim duvarına yapışmasını takiben gerçekleşir. İmplantasyon kanaması az miktarda pembemsi veya koyu kahverengi lekeler şeklindedir ve endişe verici bir durum değildir. İç çamaşırında görülen hafif kanama genellikle yumurtlamadan 6-12 gün sonra gerçekleşir.
Yerleşme kanaması süresince eş zamanlı olarak süt beyazı bir akıntı da gerçekleşebilir. Akıntı yerleşmeden önce bile gerçekleşebilir. Bunun nedeni vajina duvarının hamileliğe hazırlık için kalınlaşmasıdır. Bu son derece normaldir ve hamilelik süresince devam edebilir.

Mayo Clinic uzmanları hamilelikte akıntının ağır kokulu, süt beyazı dışında başka bir renkte olması, vajinanın kaşınması veya yanma hissedilmesi halinde doktora başvurulması gerektiğini belirtmektedir.
Yaa sana kurban olurum ne güzel bi insansın sen yaaa. Hepimiz hamiş olcaz sonra da burda şenlik vercez :KK200:
Hayrlısı olsun ablam yani baya olumlu bir yazı olmuş bu bekleyelim bakalım bu ay ne gibi bir sürpriz olcak bize :KK15:

:KK19::sampiyon: süpersin kuzum bence de o çift çizgiyi görmek bambaşka bişey. Herhalde hamile olduğunu idrarda değilde kan testinde öğrenenler bile sonrasında gidip idrar testi de yapmıştır. Sırf o çift çizgiyi görsün diye :KK70:

Ben silik çıktı diye sonra tekrar yapmıştım sonra kandan sonra bi daha yaptım daha koyu çizgi olsun diye. Ama sonrasında hepsini çöpe attım görüpte canım sıkılmasın diye. Bir tek boş kese ultrason resimlerim duruyor. :KK51:
Ahh canım benim seni öyle iyi anlıyorum ki, ben de düşükten sonra aylarca atamamıştım ultrason fotoğraflarını, sanki atınca onu sevmiyormuşum gibi hissedecekmiş, onun benim için önemsiz olduğunu hissedecekmiş gibi düşünüyordum, baktıkça ağlıyordum.. Sonra birgün kayınvaldem kızım at onları artık dedi çok üzülüyorum diye, ben de hep aynı hissi yaşamamak ve bir sonraki için aynı korkuları yaşamamak için atmıştım. Allahım sana da hayırlısıyla sağ salim, güzel mi güzel bir prenses nasip etsin :KK200: Benim senin için gönlümden geçen oğluşun olduğu için bir de kız annesi duygusunu tatman ve senin de kızın senin gibi dünya tatlısı, güzel mi güzel hayırlı evlat olsun :dua:

Hem ben ablamın sözünü de dinledim bu ay çörekotu tarçın bal kurunu de yaptım. Hem ben eşim ikimizde yedik. Birazcık zorlandım ama onu da burnumu kapayıp yedim hayrlısı versin rabbim cümlemize :KK200:

olur mu olur, bi de hepiciii döllense, ooooh mis:nazar:

bak gördün mü Allah söyletti o zaman bana, elçiye zeval olmazmış kuzum:KK48:içimden geçti tamamen
benimde eşim 3 kardeşler onlar da iki kız bir oğlan
şahsen bende isterim 3 çocuğum olsun cıvıl cıvıl:spor:
gerçi benim kızım daha şimdiden 3 çocuğa bedel sağolsun:KK45: babasıyla beni bildiğin parmağında oynatıyor evde son sözü bizim ufaklık söylüyo
onu gören diyo bu erkek olacakmış, o kadar zıpır yanii
yaa canımsın :KK200: Allah mı söyletti gerçekten ben çok inanırım böyle şeylere, daha önce de demişimdir belki benim hislerim çok kuvvetlidir rüyalarımın hepsi çıkar diye, baya rüyalar görüyorum bu konu ile ilgili eğer çıkarsa anlatacağım canım :)

Senin minnoş ne tatlıdır şimdi ya kuzum benim evin neşesi valla :KK37::KK37: ne güzel her akşam size de oyuncak gibi geliyordur yaa yerimmmm :KK37:

İnşallah senin de olsun kız 3 çocuğun oh mis valla cıvıl cıvıl harika olur , benim babam vefat etti, annem diyor ki siz olmasaydınız ben napardım, Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah.

yaa deme kızzz :) Bak heyecan bastı valla şimdi son satırları okuyunca anammm :)

Yaa sana kurban olurum ne güzel bi insansın sen yaaa. Hepimiz hamiş olcaz sonra da burda şenlik vercez :KK200:
Hayrlısı olsun ablam yani baya olumlu bir yazı olmuş bu bekleyelim bakalım bu ay ne gibi bir sürpriz olcak bize :KK15:

Asıl sizler çok güzel insanlarsınız canım benim. İnşallah kuzum hele bi dizin sıra sıra şuraya kıpkırmızı testleri şenliğin alasını yaparız :21::KK71::KK6:

Yazı bana da çok olumlu geldi canım aslında önceden de yerleşme kanaması ile ilgili yazılar okumuştm ama bu süt beyazı akıntı olayını ilk defa okudum ve çok sevindim inşallah sizin akıntıların nedeni de budur. :dua:

Ahh canım benim seni öyle iyi anlıyorum ki, ben de düşükten sonra aylarca atamamıştım ultrason fotoğraflarını, sanki atınca onu sevmiyormuşum gibi hissedecekmiş, onun benim için önemsiz olduğunu hissedecekmiş gibi düşünüyordum, baktıkça ağlıyordum.. Sonra birgün kayınvaldem kızım at onları artık dedi çok üzülüyorum diye, ben de hep aynı hissi yaşamamak ve bir sonraki için aynı korkuları yaşamamak için atmıştım. Allahım sana da hayırlısıyla sağ salim, güzel mi güzel bir prenses nasip etsin :KK200: Benim senin için gönlümden geçen oğluşun olduğu için bir de kız annesi duygusunu tatman ve senin de kızın senin gibi dünya tatlısı, güzel mi güzel hayırlı evlat olsun :dua:

Biliyorum kuzum beni anladığını hatta benim ki bişey değil boş keseydi sen görmüştün kalp atışını duymuştun bu daha zor ama emin ol hep daha zorları var. Rabbim bizi sınadı bitti geçti. İnşallah bundan sonra en güzellerini en sağlıklılarını en hayırlılarını verecek bize. Hatıraları atmakla iyi etmişsin canım. Değilse çok daha zor olurdu herşey.

Kızı bende çok istiyorum canım bakalım inşallah Rabbim hayırlısını versin.

Hem ben ablamın sözünü de dinledim bu ay çörekotu tarçın bal kurunu de yaptım. Hem ben eşim ikimizde yedik. Birazcık zorlandım ama onu da burnumu kapayıp yedim hayrlısı versin rabbim cümlemize :KK200:

Oyyy kuzum benim ablan yesin seni iyi yaptın canımın içi şifa olsun inşallah :dua: Emeklerine sağlık canım inşallah mükafatını alırsın bu ay :emir_bebek::emir_bebek::KK200:

Asıl sizler çok güzel insanlarsınız canım benim. İnşallah kuzum hele bi dizin sıra sıra şuraya kıpkırmızı testleri şenliğin alasını yaparız :21::KK71::KK6:

Yazı bana da çok olumlu geldi canım aslında önceden de yerleşme kanaması ile ilgili yazılar okumuştm ama bu süt beyazı akıntı olayını ilk defa okudum ve çok sevindim inşallah sizin akıntıların nedeni de budur. :dua:
Yaa seni yerim inşallah öyledir. Bende çok araştırdım ama böyle bi yazıya denk gelmemiştim ablam hadi bakalım hayrlsi:KK200:

Başka bir sayfada gördüğümde böyle yapmışlardı ben becerebilirsem yapım bakalım bizde öyle yapalım abla tarihleri sallicam bu arada..

badenzi badenzi 6 aralık
cennetkokulumm cennetkokulumm 10 aralık
junes junes 12 aralık

Vs vs bu şeklde yapıyorlar bat tarih siralamasini. Smdi sen konu sahibimiz olduğun için badenzi badenzi abla hergün böyle bildirim yapsak ya :KK200:

Yaa seni yerim inşallah öyledir. Bende çok araştırdım ama böyle bi yazıya denk gelmemiştim ablam hadi bakalım hayrlsi:KK200:

Bende ilk defa rastladım canım Google amca sayesinde var ya bazen acayip gülüyorum halime herşeyi araştırıyoruz ya benim oğlan bile bişey olsun anne Google amcaya sor diyor :KK70::KK70::KK70:

X