Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başka bir sayfada gördüğümde böyle yapmışlardı ben becerebilirsem yapım bakalım bizde öyle yapalım abla tarihleri sallicam bu arada..

badenzi badenzi 6 aralık
cennetkokulumm cennetkokulumm 10 aralık
junes junes 12 aralık

Vs vs bu şeklde yapıyorlar bat tarih siralamasini. Smdi sen konu sahibimiz olduğun için badenzi badenzi abla hergün böyle bildirim yapsak ya :KK200:
Kuzucum nasıl yani, hergün yeni sayfaya mı kopyalayalım, ben de kişleri etiketleyip yapmıştım, kopyalıyorum bugün o zaman :)

gebelik testini illa sabah ilk idrarla mı yapmak lazım kızlar?

Kuzum bu sayfaya eklediğim mesajda da düzenleme yapmaya izin verdi ilk sefer bir harf eksik yazmıştım onu düzelttim ama tekrar izin vermiyor galiba. Dediğin gibi ilk sayfaya ekleyelim

Evet canım burdaki sayfalarda ilk seferde izin veriyor da sonra olmuyor. Batları ilk sayfadan takip ederiz

Bunu bilmiyordum.Tamam canım benim akşam yapayım o zaman.peki dijital gebelik testi falan diyolar ne farkı var.Daha net sonuç verirmiş

Hiç duymadım kuzum. Sen akşama yapacaksan biraz idrarını tutmaya çalış teste 2-3 saat kadar. Her ihtimale karşı beklemiş yoğun idrarda gebelik hormonu daha çok olur. Senin 2 gün geçti batın ama varsa geç döllenme garanti olur biraz idrarını bekletmen.

Hiç duymadım kuzum. Sen akşama yapacaksan biraz idrarını tutmaya çalış teste 2-3 saat kadar. Her ihtimale karşı beklemiş yoğun idrarda gebelik hormonu daha çok olur. Senin 2 gün geçti batın ama varsa geç döllenme garanti olur biraz idrarını bekletmen.
Tamam ay iyi ki varsınız ya bayılıyorum bilgi alışverişimize:KK200: teşekkür ederim

X