Bence kesinlikle doğan kürlerle prolaktini düşürebilirsin canım, soğan kürüyle başla sen , hem rahim temizlensin, bu arada hormonların da dengelenir bence , benim bat 19 Kasım canım, valla bizim 1.5 seneden fazla oldu korunmayalı, hormonlarım normal çıktı, eşimin spermlerine de bakıldı onlar da çok kötü değil, yumurta rezervlerim de yaşımdan çok daha genç birinin sahip olduğu gibi çok iyimiş (35 yaşındayım bu arada) en son hsg çekildi 1 ay korunduk, sonraki ay denedik regl oldum, bu ay da soğan kürüne başladım canım 9. günüm bugün ama ciddi anlamda etkisini gördüm diyebilirim, benim bir de düşüğüm var 9 haftalıkken kalbi durmuştu meleğimin, 2016 senesinde
Ya yerim çok şekersiniz.Canım ben biraz da kaderciyim böyle durumlarda , Allah herşeyi vakti zamanı geldiğinde nasip ediyor ,böyle düşününce içim çok rahatlıyor, biz elimizden geleni yapalım, biraz da tevekkül etmek lazım. Bak mesela ben 2 sene önce düşük yapmasaydım belki de bu kadar olgunlaşamayacaktım ya da yeterli olamayacaktım ama inan ki şuan çok daha hazır hissediyorum, eşim de aynı şekilde, o yüzden herşeyin hayırlısı diyelim ve kürlerimize devame edelim :) bence topiğimizdeki herkes tez zamanda hamiş olacak yürekten hissediyorum bunu :) Güzel enerjileriniz geliyor buraya kadar
Aaa tamam canım o zaman doğru diyorsun, ben o detayı atlamışım, o zaman senin dediğin gibi tek seferle bırakayım. Ay çok sağol valla ya gerçekten kararsızdım. Sadece bir yerde daha duymuştum ikinci regliye 10 gün kala tekrar yapın diyordu ama dediğin gibi pko için olabilir o , aslanpençesini okuyorum hemen
Darısı cümlemize olsun inşallah. Çok sagolun gerçekten buraya yazdıkça o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam.Hep beraber bebegimiz olsun derdindeyiz. Ve inşallah rabbimin izni ile hep beraber hamiş oluruz en büyük istegim gerçekten. İyiki varsınız. Ben Türkiye de diilim Arabistandayım şuan. Burda sanırım skntı da yapıyorum biraz beybi olmamasını o engelliyor diye düşünüyorum.
cennetkokulumm Kuzum testere dişli aslan pençesini okudum ama tüylenme problemi, adet düzensizliği olanlar, fsh hormonu yüksek olanlar kullansın diyor, bana etki etmeyecek gibi sanki
Amin ablacıgım inşallah. Bi kaç ay öncesine göre daha rahat daha sakin ve daha iyi hissediyorum artk kendimi. Biz elimizden gelenleri yapalım da takdir Allahtan. Bundan sonrası için hepimize bşarılar o zamnCanım herşey yolunda bile olsa stres büyük engel hamile kalmaya. Ben oğlum için 7 ay bekledim. O sıralar çok stresli durumdaydım. İş yerim problemliydi bazı belirsizlikler vardı derken en sonunda işten ayrıldım bir ohh çektim. Vücudum stresten uzaklaştı. Hemen arkasında hop diye hamile kaldım. Stresten uzak durmaya çalış canım hep olumlu düşünmeye bak hele ki bu bebiş meselesini.badenzi arkadaşıma katılıyorum bu işler kader kısmet işi. Vakti gelince olmasına ne yaparsan yap engelleyemezsin. Ama vakti gelmediyse de ne yaparsan yap olduramazsın. Biz elimziden geleni yapalım da onlar vakti gelince sağlıcakla gelsinler hayırlı evlatlar olsunlar inşallah
Ahh amin canım hepimizin inşallah, regl öncesi akıntılar gibi akıntılarım var şuan sanki reg olacakmışım gibi ama belli de olmaz tabii, daha baya zaman var inşallah dediğin gibi olur canım, çok mutlu olurum o zamanrabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 19 kasımda bebişini öğrenirsin sağlıklı bir gebeliğin olur inş . yorumları okudum baya faydası olmuş inş meleğin seni daha fazla bekletmeden tutunmuştur sana
Yaa işte bu süper hem de lezzetli :) ayrıca eşime de rahatlıkla yedirebilirim bunu , kendisi soğan kürüne inanmıyor da :) ama umrumda değil ben çok inanıyorum bu küre çok hem de , o istediğini desin :) Ellerine sağlık canım çok teşekkürler.Canım sana bu tarifi de vereyim daha önce bahsettim mi hatırlamıyorum.
****Çörek otu, bal ve tarçın doğurganlık özelliğini arttırmak yani hamile kalmak için düzenli tüketilebilir. 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.) içine 10 çay kaşığı toz tarçın ve 10 çorba kaşığı hakiki süzme bal eklenir. Malzemeler homojen bir şekilde karıştırıldıktan sonra tüketilmeye başlanır. Hazırlanan kür adet kanamasının 2. günü başlanarak 12. gününe kadar devam edilir. Her gün sabah ve akşam 1'er yemek kaşığı tüketilir. Çörek otu, bal ve tarçın ile hazırlanan kür hormon dengesini düzenleyici etki yaratarak gebe kalma olasılığını arttırır. Yumurtalıkların fonksiyonel olarak çalışmasını sağlar, yumurta sayısını arttırır. Aynı karışım erkekler tarafından da sperm sayısı, kalitesi ve hareketliliğini arttırmak için kullanılabilir.
Bazı yerlerde bal için kestane balını önermişler artık bal seçimi sana kalmış. Rabbim öyle güzel şeyler yaratmış ki bize de faydanlanmak düşüyor.
Yaa işte bu süper hem de lezzetli :) ayrıca eşime de rahatlıkla yedirebilirim bunu , kendisi soğan kürüne inanmıyor da :) ama umrumda değil ben çok inanıyorum bu küre çok hem de , o istediğini desin :) Ellerine sağlık canım çok teşekkürler.
Ahh inşallah canım amin, bugün 10. günüm benim, göğüslerim az bişi daha şiş ama yumuşak, resmen didik didik inceler oldum herşeyi :) kuzucum valla aynı durumdayız, gelir gelmez suyu koyuyorum ocağa :) Eşim de benimle dalga geçiyor, soğan suyu içe içe soğana benzedin diyorErkekler bizler gibi değil canım eşimde benimle dalga geçiyor kürcü diye :) Ay bide ben işten geliyorum hemen daha üstümü değiştirmeden soğan kürünü yapıyordum sonra da içip 10 dk geçmesini bekliyordum tabi bu da nerdeyse saat 8 de akşam yemeği demek benim için. Neyse ki bitti.
Şimdiden afiyet olsun canımmmm şifa olsun inşallah sen hemen başla kuzumuz da hayırlısayla annesine sürpriz yapsın gelsin.
Canım ben Saraçoğlunun sitesinde söylediği zamana göre başladım, reglim bitti,4. gün başladım ve bugün 10.günümdeyim, 15 gün aralıksız yapmalısın ama ne eksik ne fazla, fazlası rahim duvarını inceltiyor ve evet ovulasyon gününe denk geliyor hiçbir skaıncası yok, yumurtaları çok güzel büyütüyor ve çatlatıyor, sayfanın başından okuma fırsatın olursa ben baya bişiler yazdım, tadı asla abartılacak kadar kötü bir tat değil, çok aşırı kokmuyor zaten, soğanlı cips gibi kokuyor, rengi de limon sarısı oluyor yani hiç mide bulandırıcı birşey değil :) kolaylıkla içebilirsin bencegünaydın kızlar
ben bugün adetimin 6. günündeyim artık damla damla kahverengi geliyor
bittikten 2 mi 3 gün mü sonra soğan kürüne başlamalıyım bazıları bitiminden 2 gün sonra diyor bazıları 3-7 ya da 10. gün başlanmalı diyor
bir de 15 gün yapılması gerekiyor ya ovulasyona denk gelmiş oluyor bu süreçte de aralıksız her gün devam değil mi, tadı nasıl bir de kokulu mu?
bu ay yapmak istiyorum ama tadından ötürü içemezsem diye çok korkuyorum açıkçası
kuzu bu bi de yumurta mı büyütüyordu, eyvah iyi ki söyledinCanım ben Saraçoğlunun sitesinde söylediği zamana göre başladım, reglim bitti,4. gün başladım ve bugün 10.günümdeyim, 15 gün aralıksız yapmalısın ama ne eksik ne fazla, fazlası rahim duvarını inceltiyor ve evet ovulasyon gününe denk geliyor hiçbir skaıncası yok, yumurtaları çok güzel büyütüyor ve çatlatıyor, sayfanın başından okuma fırsatın olursa ben baya bişiler yazdım, tadı asla abartılacak kadar kötü bir tat değil, çok aşırı kokmuyor zaten, soğanlı cips gibi kokuyor, rengi de limon sarısı oluyor yani hiç mide bulandırıcı birşey değil :) kolaylıkla içebilirsin bence
Canım inofolic combi o mavi büyük folik asit değil mi? biraz fazla değil mi ya günde 4 doz, ben günde 1 tane alıyordum,birkaç ay kullandım ama bir etkisini görmedim açıkçası, benim de ufak kistlerim vardı her kadında olan, o yüzden soğan kürüne başladım ve inan ki ayda 1 defa olan yumurtlama akıntım 3 güne çıktı ve daha erken oldu, soğan kürü aksine kistleri yok ediyor, daha önce kisti olup soğan kürü yapan ve sonra tekrar kontrole giden neredeyse herkesin kistleri yok olmuş, gönül rahatlığıyla kullan, kaliteli yumurta oluşmasını sağlıyorkuzu bu bi de yumurta mı büyütüyordu, eyvah iyi ki söyledin
bana doktorum geçtiğimiz cumartesi ayrıntılı muayeneden sonra inofolic şaseye başlattı, günde 4 doz alıyorum (pko değilim) sadece henüz yeni oluşan çikolata kisti gördü 2 tane, soğan kürünü aslında kist için istedim ama bana verdiği inofolikte yumurta arttırıyor diye biliyorum şimdi bir de kist yapmasın fazla yumurtalar oluşupta ya çatlamazsa hepsi, kafam karıştı şu an
Canım senin bat ne zamandı kiKızlar bir sorum olucak ben dün akşam soğan kürüne başladım 6 gündür adet olmadım bu ay olmam gibide geliyor ama adet görmedigim için bu ay yumurtlamam olmazmı benim ?
combi değil kuzum, şase olanını kullanıyorumCanım inofolic combi o mavi büyük folik asit değil mi? biraz fazla değil mi ya günde 4 doz, ben günde 1 tane alıyordum,birkaç ay kullandım ama bir etkisini görmedim açıkçası, benim de ufak kistlerim vardı her kadında olan, o yüzden soğan kürüne başladım ve inan ki ayda 1 defa olan yumurtlama akıntım 3 güne çıktı ve daha erken oldu, soğan kürü aksine kistleri yok ediyor, daha önce kisti olup soğan kürü yapan ve sonra tekrar kontrole giden neredeyse herkesin kistleri yok olmuş, gönül rahatlığıyla kullan, kaliteli yumurta oluşmasını sağlıyor
Canım senin bat ne zamandı ki
Canım adetinin gecikmesi geçen ay olduğu gibi yumurtlamadığın anlamına gelmeyebilir, belki de hamilesindir, peki hiç dikkat ettin mi ay içerisinde yumurta akı kıvamında uzayan akıntın oldu mu, olduysa yumurtlamışsın demektir02 KASIM 6 GÜN OLABİLİR DİCEKSİN AMAA 4 AY ÖNCE BİR AY ADET GÖRMEDİM DOKTORA GİTTİM SÖKTÜRÜCÜ VERDİ YİNEDE ADET OLMADIM BİR SONRAKİ ADET TARİHİMDE ADET OLDUM HORMON TESTİ HAYTILAR SÜT HORMONUN YÜKSEKMİŞ O KORUDUGU İÇİN ADET OLMAMIŞIM 2 AY OLDU İLAC BİTELİ HORMONUN DÜŞMÜŞTÜ YİNE ÇIKTIYSA BU AY ADET GÖRMEM DİYE SORDUM