Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cennetkokulumm Kuzum testere dişli aslan pençesini okudum ama tüylenme problemi, adet düzensizliği olanlar, fsh hormonu yüksek olanlar kullansın diyor, bana etki etmeyecek gibi sanki

rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 19 kasımda bebişini öğrenirsin sağlıklı bir gebeliğin olur inş . yorumları okudum baya faydası olmuş inş meleğin seni daha fazla bekletmeden tutunmuştur sana

Ya yerim çok şekersiniz. Söylediginiz herşeyde size katılıyorum. Bende bi ara baya bunalımlar yaşadım. Sonra eşimde bende aynnı sizin gibi dedik kaderden ötesi yok. Ben yine elimden gelen çabayı gösteriyorum tabiki bebek olcakmış gibi düşünmek istemiyorum. Biraz kafa dagıttım şuan hiç bebiş düşünmemeye çalışıyorum Hepimizin hakkında hayrlı olanı versin rabbim

Canım sana bu tarifi de vereyim daha önce bahsettim mi hatırlamıyorum.

****Çörek otu, bal ve tarçın doğurganlık özelliğini arttırmak yani hamile kalmak için düzenli tüketilebilir. 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.) içine 10 çay kaşığı toz tarçın ve 10 çorba kaşığı hakiki süzme bal eklenir. Malzemeler homojen bir şekilde karıştırıldıktan sonra tüketilmeye başlanır. Hazırlanan kür adet kanamasının 2. günü başlanarak 12. gününe kadar devam edilir. Her gün sabah ve akşam 1'er yemek kaşığı tüketilir. Çörek otu, bal ve tarçın ile hazırlanan kür hormon dengesini düzenleyici etki yaratarak gebe kalma olasılığını arttırır. Yumurtalıkların fonksiyonel olarak çalışmasını sağlar, yumurta sayısını arttırır. Aynı karışım erkekler tarafından da sperm sayısı, kalitesi ve hareketliliğini arttırmak için kullanılabilir.

Bazı yerlerde bal için kestane balını önermişler artık bal seçimi sana kalmış. Rabbim öyle güzel şeyler yaratmış ki bize de faydanlanmak düşüyor.

Canım herşey yolunda bile olsa stres büyük engel hamile kalmaya. Ben oğlum için 7 ay bekledim. O sıralar çok stresli durumdaydım. İş yerim problemliydi bazı belirsizlikler vardı derken en sonunda işten ayrıldım bir ohh çektim. Vücudum stresten uzaklaştı. Hemen arkasında hop diye hamile kaldım. Stresten uzak durmaya çalış canım hep olumlu düşünmeye bak hele ki bu bebiş meselesini. badenzi arkadaşıma katılıyorum bu işler kader kısmet işi. Vakti gelince olmasına ne yaparsan yap engelleyemezsin. Ama vakti gelmediyse de ne yaparsan yap olduramazsın. Biz elimziden geleni yapalım da onlar vakti gelince sağlıcakla gelsinler hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

cennetkokulumm Kuzum testere dişli aslan pençesini okudum ama tüylenme problemi, adet düzensizliği olanlar, fsh hormonu yüksek olanlar kullansın diyor, bana etki etmeyecek gibi sanki

Canım bu kürler zaten hepsi hormonları dengelemek üzerine. Bu sayede varsa adet düzensizliği hormonlarda yükseklik veya düşüklük onu dengeliyor. Bir de bu iki kür birbirini tamamlar nitelikte anladığım kadarıyla soğan kürünün etkisini arttırmak desteklemek için. Sitede böyle yazmış izlediğim videolarda da hep soğan küründen sonra bunu söylemişler.

Doğada adeta kadınlar için yetişen bu bitkinin, kadının rahmine çok önemli yararları bulunmaktadır. Özellikle erken yaşta beklenmedik bir şekilde menopoza girme riski bulunan kadınlara tavsiye edilmektedir. Adet düzensizliği olan kadınlara, kadınlık hormonlarının düzenlenmesinde, rahimdeki miyomların sebep olduğu kanamaların kontrol altına alınmasında oldukça etkili bir bitkidir.

FSH hormonu yüksekliğinde kadınlara tavsiye edilir. Kadınların erken yaşlarında adet kanamasının 3. gününde yapılan tetkiklerde FSH hormonunda yükselme olursa, erken menopoz riski meydana gelebilir. Bu kadınlarda paniğe ve endişeye neden olur. Hormonal dengesizlikle birlikte adet düzensizlikleri gelişmeye başlar. Bu durumu yaşayan kadınlara testere dişli aslan pençesi kürü tavsiye edilir.

Ayrıca kadınların adet döneminde aşırı kan kayıplarına, adetlerin gereğinden uzun sürmesine engel olan bir bitkidir.

Kadınlarda genellikle endişe ve üzüntü gibi durumlar yaşandığında, adetler birkaç gün erken başlayabilir, stresli olunan dönemlerde ise adetler birkaç gün gecikebilir. Yani kadının ruh hali adet kanamalarının bile düzenlenmesinde etkili olur. Bu bitki kadınların ruh halinin düzeltilmesinde de etkilidir. Testere dişli aslan pençesinin kadınlara bu derece faydalı olmasının nedeni içeriğinde bulunan phlobaphen maddesidir.

Birçok ülkede bu şifalı bitkinin farklı sorunlarda kullanıldığı görülmektedir. Bunların arasında, İsviçre'de inme ve damar sertliği sorunlarında, Macaristan'da diüretik ve yara tedavisinde kullanılır.

Bu etkilerinin dışında testere dişli aslan pençesinin döl yatağını kuvvetlendiren, yağ yakan, kas kayıplarına engel olan, meme, lenf ve prostat kanserini önleme ve tedavi etme, romatizmal ağrıların giderilmesi gibi önemli faydaları bulunmaktadır. Ancak diğer şifalı bitkiler gibi mutlaka bir uzmana danışılarak kullanılması tavsiye edilir.

Amin ablacıgım inşallah. Bi kaç ay öncesine göre daha rahat daha sakin ve daha iyi hissediyorum artk kendimi. Biz elimizden gelenleri yapalım da takdir Allahtan. Bundan sonrası için hepimize bşarılar o zamn Dektekleriniz için çok tsk edrim

Ahh amin canım hepimizin inşallah, regl öncesi akıntılar gibi akıntılarım var şuan sanki reg olacakmışım gibi ama belli de olmaz tabii, daha baya zaman var inşallah dediğin gibi olur canım, çok mutlu olurum o zaman

Yaa işte bu süper hem de lezzetli :) ayrıca eşime de rahatlıkla yedirebilirim bunu , kendisi soğan kürüne inanmıyor da :) ama umrumda değil ben çok inanıyorum bu küre çok hem de , o istediğini desin :) Ellerine sağlık canım çok teşekkürler.

Erkekler bizler gibi değil canım eşimde benimle dalga geçiyor kürcü diye :) Ay bide ben işten geliyorum hemen daha üstümü değiştirmeden soğan kürünü yapıyordum sonra da içip 10 dk geçmesini bekliyordum tabi bu da nerdeyse saat 8 de akşam yemeği demek benim için. Neyse ki bitti.

Şimdiden afiyet olsun canımmmm şifa olsun inşallah sen hemen başla kuzumuz da hayırlısayla annesine sürpriz yapsın gelsin.

günaydın kızlar
ben bugün adetimin 6. günündeyim artık damla damla kahverengi geliyor
bittikten 2 mi 3 gün mü sonra soğan kürüne başlamalıyım bazıları bitiminden 2 gün sonra diyor bazıları 3-7 ya da 10. gün başlanmalı diyor
bir de 15 gün yapılması gerekiyor ya ovulasyona denk gelmiş oluyor bu süreçte de aralıksız her gün devam değil mi, tadı nasıl bir de kokulu mu?
bu ay yapmak istiyorum ama tadından ötürü içemezsem diye çok korkuyorum açıkçası

Ahh inşallah canım amin, bugün 10. günüm benim, göğüslerim az bişi daha şiş ama yumuşak, resmen didik didik inceler oldum herşeyi :) kuzucum valla aynı durumdayız, gelir gelmez suyu koyuyorum ocağa :) Eşim de benimle dalga geçiyor, soğan suyu içe içe soğana benzedin diyor sen dalga geçmeye devam et bakalım görceksin dedim :)))

Canım ben Saraçoğlunun sitesinde söylediği zamana göre başladım, reglim bitti,4. gün başladım ve bugün 10.günümdeyim, 15 gün aralıksız yapmalısın ama ne eksik ne fazla, fazlası rahim duvarını inceltiyor ve evet ovulasyon gününe denk geliyor hiçbir skaıncası yok, yumurtaları çok güzel büyütüyor ve çatlatıyor, sayfanın başından okuma fırsatın olursa ben baya bişiler yazdım, tadı asla abartılacak kadar kötü bir tat değil, çok aşırı kokmuyor zaten, soğanlı cips gibi kokuyor, rengi de limon sarısı oluyor yani hiç mide bulandırıcı birşey değil :) kolaylıkla içebilirsin bence

kuzu bu bi de yumurta mı büyütüyordu, eyvah iyi ki söyledin
bana doktorum geçtiğimiz cumartesi ayrıntılı muayeneden sonra inofolic şaseye başlattı, günde 4 doz alıyorum (pko değilim) sadece henüz yeni oluşan çikolata kisti gördü 2 tane, soğan kürünü aslında kist için istedim ama bana verdiği inofolikte yumurta arttırıyor diye biliyorum şimdi bir de kist yapmasın fazla yumurtalar oluşupta ya çatlamazsa hepsi, kafam karıştı şu an

Kızlar bir sorum olucak ben dün akşam soğan kürüne başladım 6 gündür adet olmadım bu ay olmam gibide geliyor ama adet görmedigim için bu ay yumurtlamam olmazmı benim ?

Canım inofolic combi o mavi büyük folik asit değil mi? biraz fazla değil mi ya günde 4 doz, ben günde 1 tane alıyordum,birkaç ay kullandım ama bir etkisini görmedim açıkçası, benim de ufak kistlerim vardı her kadında olan, o yüzden soğan kürüne başladım ve inan ki ayda 1 defa olan yumurtlama akıntım 3 güne çıktı ve daha erken oldu, soğan kürü aksine kistleri yok ediyor, daha önce kisti olup soğan kürü yapan ve sonra tekrar kontrole giden neredeyse herkesin kistleri yok olmuş, gönül rahatlığıyla kullan, kaliteli yumurta oluşmasını sağlıyor

combi değil kuzum, şase olanını kullanıyorum
kendi kadın doğum doktorum verdi, vermeden önce de vajinal muayene etti, karından da ayrıca bi daha muayene etti, ve gittiğimde reglin 2. günüydü hormon testlerim de yapıldı ona göre bu folik asiti verip dozunu ayarladı
bende de henüz yeni oluşan çikolata kisti gördü sağ overde, ben aslında bu kürü daha çok bunun için yapmak istiyorum

Canım senin bat ne zamandı ki

02 KASIM 6 GÜN OLABİLİR DİCEKSİN AMAA 4 AY ÖNCE BİR AY ADET GÖRMEDİM DOKTORA GİTTİM SÖKTÜRÜCÜ VERDİ YİNEDE ADET OLMADIM BİR SONRAKİ ADET TARİHİMDE ADET OLDUM HORMON TESTİ HAYTILAR SÜT HORMONUN YÜKSEKMİŞ O KORUDUGU İÇİN ADET OLMAMIŞIM 2 AY OLDU İLAC BİTELİ HORMONUN DÜŞMÜŞTÜ YİNE ÇIKTIYSA BU AY ADET GÖRMEM DİYE SORDUM

Canım adetinin gecikmesi geçen ay olduğu gibi yumurtlamadığın anlamına gelmeyebilir, belki de hamilesindir, peki hiç dikkat ettin mi ay içerisinde yumurta akı kıvamında uzayan akıntın oldu mu, olduysa yumurtlamışsın demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…