Valla ne oldu hiç anlamadım ama son adet tarihim 16 ekim yeni adet tarim de 11 kasım. Belki olumlu bir anlamı da olabilir bu ay gögüs agrım ve şişlikte olmadıAmin canım inşallah. rabbim hepimziin yüzünü güldürsün sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
Canım bahsettiğin akıntı yumurtlama akıntısına benziyor gibi. Yumurtlama döneminde şeffaf beyaz uzayan akıntı olur. Yumurtalama sonlandığında da akıntı biraz daha koyu katı bir hal alır ve uzayan değil bu seferde yapış yapış bir hal alır. Süt buharını duymadım acaba senin akıntı problemine çare olduda yumurtlama akıntını bu yüzden mi ilk defa farkettin. Belkide öncesinde diğer hastalıklı akıntı yüzünden yumurtlama akıntısını yakalayamıyordun. En son adetin ne zamandı ?
Tamam yazarımİnşallah canım hepimiz alalım güzel haberleriHadi hayırlısı olsun şifa olsun inşallah canım, sen de yaz bize kendinde farkettiğin değişiklikleri
Valla ne oldu hiç anlamadım ama son adet tarihim 16 ekim yeni adet tarim de 11 kasım. Belki olumlu bir anlamı da olabilir bu ay gögüs agrım ve şişlikte olmadı
Ya gerçekten agzınızdan bal damlıyor. Benimde normalde 10 gün yda 12 gün önceden agrı ve şişlik başlar. Bu ay ne agrı nede şişlik yok inşallah vermiştir rabbim kuzumuzu. Bizde 2 sene 3 aylık evliyiz. Sadece evliligimin ilk bi kac ayında olmasını isememiştim. Yani yaklaşık 2 senedr bekliyorz. Çok tşk ederim herşey için saglıkla gelsin inşallah minişinizCanım ezbere göre yumurtlama günü geçmiş görünüyorsun ama tabi bu net bişey değildir. Kadınlar bazen erken bazen geç yumurtlayabiliyorlar. Göğüs ağrına gelince benim her ay adetten 10 gün önce göğüslerim şişer ve çok ağrırdı. Ama ağustos ayında hamile kaldım o ay hiç ağrı olmadı benim için uzun zamandan beri ilkti. İnşallah süt buharı sana fayda etmiştir. Zaten eşinde tedavi olmuş belki de bu ay tutturursun hayırlısıyla.
Ya gerçekten agzınızdan bal damlıyor. Benimde normalde 10 gün yda 12 gün önceden agrı ve şişlik başlar. Bu ay ne agrı nede şişlik yok inşallah vermiştir rabbim kuzumuzu. Bizde 2 sene 3 aylık evliyiz. Sadece evliligimin ilk bi kac ayında olmasını isememiştim. Yani yaklaşık 2 senedr bekliyorz. Çok tşk ederim herşey için saglıkla gelsin inşallah minişiniz
Çok çok tşk ederim gerçekten pozitif enerjilerle dolusunuz. Bakalım rabbim ne zamn hayrlısla verirse o zamn seviniriz bizde. Sogan kürünü kesinlikle denicem. Güzel dilekleriniz için çok sagolunBu ay olmazsa da kafana takma canım. Bak eşinin rahatsızlığını detaylarını bilmem ama bi arkadaşımın eşinde de aynısı vardı o da ameliyat oldu ve sonrasında çocukları oldu. Sen süt buharı yapmışsın bu ay inşallah gerek kalmaz ama olumsuz durum olursa da soğan kürünü yap özellikle de senin iltihap problemine bire bir çarelerden biri bu kür. Bu ay olmazsa bile soğan küründen sonra hamile kalma ihtimalin çok yüksek olacaktır Allah'ın izniyle. Çünkü sorunları bir bir çözmüş olacaksın. Tabi birde morelini yüksek tut kafana takma olumsuz düşünme. Elbet bebeğinin geleceği bir vakit var o vakti bekliyor. Sağlıcakla gelsin inşallah.
Çok çok tşk ederim gerçekten pozitif enerjilerle dolusunuz. Bakalım rabbim ne zamn hayrlısla verirse o zamn seviniriz bizde. Sogan kürünü kesinlikle denicem. Güzel dilekleriniz için çok sagolun
aynı durumda arkadaşım vardı. Gebe kalma durumun biraz zorlu olacak dedi doktor.Kendiliğinden gebe kaldı ve şu an 8 aylık bir prensesi var. Kisti de doğumla aldılar. Her şey nasip buna bir kez daha inandım.Merhaba kızlar ben evlenmeden önce iltihabim var diye yapardım bu kurü ve o ay daha acısız adet olurdum yani şiddeti biraz az olurdu. Evlendim veee acı gerçek 1 sene korunmadik bebek olmadı sonra doktora gittim sonuç 3. Evre kist histeroskobi de çıktı laporoskopi aldılar ama kisti alamadilar yumurtama yapismis sadece temizlediler bu kistle yasiyorum soğan Kuru denedim ama sonuç alamadım yani belki de fayda ediyordur ama kist hala orda yaşıyor benimle bu ay aşılama yolundayiz hayirlisi olsun bakalım. İns sizin hemen fayda eder ve hamile kalırsınız
Ya tabiki paylaşırım böyle güzl haber paylaşılmaz mıSende sağol canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah bizimle de paylaşırsan çok sevinirim.
Kesinlikle öyle bende ona inanıyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallahaynı durumda arkadaşım vardı. Gebe kalma durumun biraz zorlu olacak dedi doktor.Kendiliğinden gebe kaldı ve şu an 8 aylık bir prensesi var. Kisti de doğumla aldılar. Her şey nasip buna bir kez daha inandım.
Ahh inşallah canım benimHadi bakalım canım inşallah ilk güzel haberi seninle alacağız.
Kuzucum ben şöyle yapıyorum, sabah 6 da hazırlıyorum kürü ve termosa dolduruyorum, aat 12 den yani öğle yemeğinden yarım saat önce de işyerinde içiyorum, tchibo dan termos almıştım, sıcacık tutuyor yani içerken ılıktan daha sıcak durumda oluyor, akşamları da eve gider gitmez hemen yapıp içiyorum yemekten önce, aynen canım akıntı daha yapışkan ve sarı oldu, bence de bitti yumurtlama ama tabi nolur nolmaz ben yine devam edeyim gün aşırı ilişkiye, bat a daha var çünkü, 19 kasımda, soğan küründen dolayı yumurtlamam baya erken oldu bu ayMerhaba canım. Ben tam anlamadım sen kürü evde yapıp yanına mı alıyorsun. Saraçoğlu mutlaka ılıktan biraz sıcak için diyor. Soğuyunca çabuk fermente olduğu için faydası kalmıyormuş. Bir de sana yazdığım yazıdaki gibi akıntı katılaşıp yapış yapış bir hal aldıysa yumurtlama bitmiş demekmiş seninde öyle mi oldu.
Çok tşk ederim. Eger adet olursam kesin dneyecegimBilgeUfuk Canım Saraçoğlu'nun kendi sitesinden soğan kürünün linkini veriyorum, ben burda yazanın aynısını uyguluyorum; https://www.profsaracoglu.com/sidde...e-bagli-agrilara-karsi-polikistik-overe-karsi
senin iltihabın da var sanırım, çok faydasını görürsün ,şifa olsun
Kuzucum ben şöyle yapıyorum, sabah 6 da hazırlıyorum kürü ve termosa dolduruyorum, aat 12 den yani öğle yemeğinden yarım saat önce de işyerinde içiyorum, tchibo dan termos almıştım, sıcacık tutuyor yani içerken ılıktan daha sıcak durumda oluyor, akşamları da eve gider gitmez hemen yapıp içiyorum yemekten önce, aynen canım akıntı daha yapışkan ve sarı oldu, bence de bitti yumurtlama ama tabi nolur nolmaz ben yine devam edeyim gün aşırı ilişkiye, bat a daha var çünkü, 19 kasımda, soğan küründen dolayı yumurtlamam baya erken oldu bu ay
Kesinlikle bunun farkındayım. Benim de bebeğimin gelme zamanı var sadece beklemek zor. :)aynı durumda arkadaşım vardı. Gebe kalma durumun biraz zorlu olacak dedi doktor.Kendiliğinden gebe kaldı ve şu an 8 aylık bir prensesi var. Kisti de doğumla aldılar. Her şey nasip buna bir kez daha inandım.
Rica ederim canım ne demek, inşallah adet olmazsın ama olursan da mutlaka başla derim, çok araştırdım ben bu kürü ve yapanların neredeyse hepsi yaptıkları ay hamile kalmışlarÇok tşk ederim. Eger adet olursam kesin dneyecegim
Doğru diyorsun canım olmazsa yarın sabahtan itibaren evde içeyim taze taze, dün o sarı akıntı olmuştu ve ilişki olamadı dün çok yorgunduk ikimiz de, sarı akıntıyı da görünce zaten yumurta çok daha önceden çatlamıştır diye düşündüm o yüzden çok ta üzerine düşmedim dün akşam, bugün de kuru hissediyorum, artık nasip olmuşsa olmuştur heralde, sen ne dersin? göğüslerim bugün daha şiş, normalde adetten 10 gün önce ,birgünde pat diye şişmiş olurdu geceden sabaha, bu sefer yavaş yavaş şişti ve adetten neredeyse 15-16 gün önceden başladı ,çok umutlanmak ta istemiyorum belki yumurtlama erken olduğu için bu şekilde olmuştur ama bakalım artık canım :)Canım sana tavsiyem sabah kürü yaptığın gibi taze taze içmen. Evet sıcaklığını koruyorsun ama tazeliğinden emin değilim sonuçta 6 saat geçiyor. Bende senin gibi sabah 6 da yapıyordum 5 dk ılınmasını bekliyordum çok sıcaksa başka bir bardağa aktarıp içiyordum. Öğlen içemeyenler akşamda içebilir diyordu İbrahim Saraçoğlu akşamda eve geldiğim gibi yine aynı şekilde yapıp içiyordum.
Evet yapışkan akıntı olduysa yumurtlama sona ermiştir. Devam etmende çok güzel ya çatladı ya çatlayacak yumurtan. Ve bir de şu var bu kadar erken yumurtladıysan belki bir daha bile yumurtlayabilirsin. Bazı kadınlar ayda 2 sefer bile yumurtladığı oluyormuş. Hakkımızda hayırlısı canım. İnşallah aalıcaz güzel haberleri. Ama dediğimi unutma sabahları taze iç.
Çok güzel yaa. Rabbim cümlemizin hakkında hyrlisini versin inşallah. Bende yapmak istiyorum bakalım bekleyelim. Ben çok tşk ederim sizeRica ederim canım ne demek, inşallah adet olmazsın ama olursan da mutlaka başla derim, çok araştırdım ben bu kürü ve yapanların neredeyse hepsi yaptıkları ay hamile kalmışlar
Bana soğan küründen önce senin yaptığın süt buharını önermişlerdi canım ama onu yapmak nasip olmadı, inşallah sana faydası olur, o da aynı soğan kürü gibi iltihapları akıtıyorÇok güzel yaa. Rabbim cümlemizin hakkında hyrlisini versin inşallah. Bende yapmak istiyorum bakalım bekleyelim. Ben çok tşk ederim size