- 9 Ekim 2010
- 297
- 155
aslında evlenmeden önce 3 kere yapmışlığım var evlendikten sonra da 1 kere yaptım. Açıkçası bende faydalı olduğunu düşünüyorum. Aşılama tutmazsa tekrar başlayacağım. Olumlu sonuç alırsam yazarım size.Canım kistiğin büyüklüğü ne kadar , illa ki fayda ediyordur ben kesinlikle eminim, burda da çoğu bayan kistim vardı kür yaptım ve diğer ay kist yok olmuştu diye yazıyor, acaba bir kez daha mı denesen kürü düzenli şekilde
Bir de çok değişik bir şey ben soğan suyu içerken böbreklerimde kum ve iltihap oldu neler çektim o yüzden devam edemedim açıkçası. Bu kür iyi geliyordur mukakkak ama bünye meselesi o an bir mikrop herşeyi alt üst edebilir.aslında evlenmeden önce 3 kere yapmışlığım var evlendikten sonra da 1 kere yaptım. Açıkçası bende faydalı olduğunu düşünüyorum. Aşılama tutmazsa tekrar başlayacağım. Olumlu sonuç alırsam yazarım size.
tatlım hangi kürleri uyguluyorsun, aynı anda birden fazla kür uygulamayın diyorlarKızlar soğan kürü yaptım o ay kist 3 cm denildi .kur bitti 6 ay ara verdim şimdi 6 cm olmuş bu ay tüp bebek için gificez. Gitmeden ogrendigim kürleri uygulamaya basladum bir ay içinde etkisi nasıl olacak ogrenicem iyi gelirse sizle de paylasicam 3 kür uyguluyorum 4.gun 1ay sonra haber verurum
Aslında 2 adet yeterli gibi sanki ama için rahat edecekse korun tabi canım hayırlısı ne zamansa o zaman olsun
Canım o zaman senin kürün yarım kaldı anladığım kadarıyla , her şeyde bir hayır vardır, o an nasip değildi demek ki, ama fayda görmek için mutlaka 15 gün düzenli için diyor saraçoğluBir de çok değişik bir şey ben soğan suyu içerken böbreklerimde kum ve iltihap oldu neler çektim o yüzden devam edemedim açıkçası. Bu kür iyi geliyordur mukakkak ama bünye meselesi o an bir mikrop herşeyi alt üst edebilir.
Kızlar soğan kürü yaptım o ay kist 3 cm denildi .kur bitti 6 ay ara verdim şimdi 6 cm olmuş bu ay tüp bebek için gificez. Gitmeden ogrendigim kürleri uygulamaya basladum bir ay içinde etkisi nasıl olacak ogrenicem iyi gelirse sizle de paylasicam 3 kür uyguluyorum 4.gun 1ay sonra haber verurum
Valla canımcım kendini en rahat hissettiğin dönemde başla , mesela doktor bana hsg çekildiği ay hamile kalabilirsin korunmanıza gerek yok dedi ama benim içime sinmedi, ne bileyim rahimin içine ilaç girdi ve radyasyon aldı yumurtalar diye o ay korunmuştum meselaCanım aslında bi yandan 2.adetten sonra başlayasım var bi yandan da kendimi tutuyorum. Birazda kilo vermek için uğraşıyorum o yüzden 1 ay daha beklicem sanırım. 3.adetime yakın bitkisel vs herşeyi kullanmayı kesicem sadece vitaminlere devam edicem hayırlısı artık.
Canım keşke 15 güne tamamlasaydın, bir sonraki küre de ikinci adetten 10 gün önce başlayın diyor bak linki veriyorum;2 ay oldu canim 10 gün yapabilmistim ben.diger kürüde yapmak istiyorum ama 6 ayda bir yapin diolar heryerde.insallah canim cok beklemeyiz
Merhaba kızlar ben evlenmeden önce iltihabim var diye yapardım bu kurü ve o ay daha acısız adet olurdum yani şiddeti biraz az olurdu. Evlendim veee acı gerçek 1 sene korunmadik bebek olmadı sonra doktora gittim sonuç 3. Evre kist histeroskobi de çıktı laporoskopi aldılar ama kisti alamadilar yumurtama yapismis sadece temizlediler bu kistle yasiyorum soğan Kuru denedim ama sonuç alamadım yani belki de fayda ediyordur ama kist hala orda yaşıyor benimle bu ay aşılama yolundayiz hayirlisi olsun bakalım. İns sizin hemen fayda eder ve hamile kalırsınız
Valla canımcım kendini en rahat hissettiğin dönemde başla , mesela doktor bana hsg çekildiği ay hamile kalabilirsin korunmanıza gerek yok dedi ama benim içime sinmedi, ne bileyim rahimin içine ilaç girdi ve radyasyon aldı yumurtalar diye o ay korunmuştum mesela
Aynen canım hayırlı zamanda sağlıkla gelsinler de dediğin gibi, bir defa düşük yaşadığım için herşeye dikkat eder oldum, böylesi de iyi değil ama elimde değil..Mesela eşimle ilişki olmadan önce alkol almasını istemiyorum, ya da ay ortasında başım falan ağrısa ağrı kesici içemiyorum falan filan böyle bi sürü şey :)Aynen canım bakalım biraz daha sabır. Sen de en doğrusunu yapmışsın canım. Hayırlı sağlıklı gelsinler de 1 ay geç veya erken farketmez.
Aynen canım hayırlı zamanda sağlıkla gelsinler de dediğin gibi, bir defa düşük yaşadığım için herşeye dikkat eder oldum, böylesi de iyi değil ama elimde değil..Mesela eşimle ilişki olmadan önce alkol almasını istemiyorum, ya da ay ortasında başım falan ağrısa ağrı kesici içemiyorum falan filan böyle bi sürü şey :)
Kızlar geçen ay kimyasal gebelik geçirdim buay bakalım adet bekliyorum adet olunca bende katılacagım size 9yıl çocuk olmadı boşandım yeni evlendim 3 aylık evliyim şimdide 2 ci ayımda kimyasal gebelik oldu saglıklı gebelik olur inşallah allahım herkesin dileğini nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın aminn...
oh çok iyi yapıyorsun canım ben de İbrahim saraçoğlunun sitesinden alayım diyordum keçi boynuzu, onun kürünü de kocalara yapmak lazımmış aslında, ben sabahları ona ayıptır söylemesi muz,bal,ceviz ve sütlü smoothie yapıyorum, fayda eder gibi geliyor da bakalım inşallahEn doğrusu canım ne kadar önlem alırsak kardır. Yani olacağın önüne geçemiyoruz Allah'tan gelene boynumuz kıldan ince tabi ama elimzde boş durmıcak tabi. Ben eşime mesela bir sorunu yok ama yine de keçi boynuzu pekmezi yediriyorum . Folik asit b12 ve d vitaminin beraber kullanıyoruz. Her türlü meyve ve mutlaka proteinli beslenmeye dikkat ediyoruz. Gerisi RAbbimin takdiri.
Canım hayırlı olsun evliliğin, en azından şu da çok önemli, hamile kalabiliyorsun, inşallah bir sonraki hamişliğin sağlıkla gerçekleşir de kucağına alırsın, en kısa zamanda soğan kürüne bekliyoruz :) bu kürden çok umutluyum vallaKızlar geçen ay kimyasal gebelik geçirdim buay bakalım adet bekliyorum adet olunca bende katılacagım size 9yıl çocuk olmadı boşandım yeni evlendim 3 aylık evliyim şimdide 2 ci ayımda kimyasal gebelik oldu saglıklı gebelik olur inşallah allahım herkesin dileğini nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın aminn...
Kızlar bir de bende sağ kasıkta inanılmaz bir batma var şuan ve afedersiniz küçük tuvaletimi yaparken çekiliyor gibi hissediyorum, ayrıca yumurta akı kıvamındaki akıntı da devam ediyor , bu arada bunlar bende ilk defa olan şeyler bakalım neler olacak :)