ben geçen ay en fazla yarım saat ya da 1 saat kalıp her gece duşumu alıp yattım ama bu ay sabah alıyorum hep, bi de böyle deneyeyim dedimKuzu peki ben gece yaptığımız zaman, tutsun diye sabaha kadar yatıyorum öyle , daha önceden mi kalkıp abdest almam lazım
canım sende inofolik şase kullanıyordun değil mi? ben küre de başladım yarın 11. günüm olacakBende bu aydan umitliydim ama malesef kirmizilari gördüm kızlar. Bende soğan kürüne basliyim diyorum. Pko var bende. Belki etkisi olur....
Kizz bnim bogazim agriyooBebiş griple gelirmiş derler ya bi de bilir misiniz kızlar :) Bakarsın olur canım , olmaz olmaz deme hiç :)
Bende evliligimin ilk ayindan beri basladim kullanmaya bi kac ay kullandim baktim hamile kalamiyorum bıraktım bu ay dr a gittim basla dedi bende tekrardan başladım
Bende biraktim valla hayrlısı artk bundan sonraBende evliligimin ilk ayindan beri basladim kullanmaya bi kac ay kullandim baktim hamile kalamiyorum bıraktım bu ay dr a gittim basla dedi bende tekrardan başladım
Evet canım onu kullanmaya hala devam ediyorum.. Soğan kuru için adetin bitmesini mi beklemeliyim ?canım sende inofolik şase kullanıyordun değil mi? ben küre de başladım yarın 11. günüm olacak
evet, adet bittikten sonra başlanıyor; 7 gün içinde başlaman lazımEvet canım onu kullanmaya hala devam ediyorum.. Soğan kuru için adetin bitmesini mi beklemeliyim ?
Olur olur klorsuz su diyo belki köyün suyu daha iyidir saf katıksız mis:) sifa olur inşallahKızlar bugün adetim bitti yarın soğan kürüne başlayacağım eşimlede 1 hafta ayrıyız haftaya pazartesi gelecek inşallah gelir gelmez çalışmalara devam ama ben köydeyim burda. Bakkal bile yok çeşme suyundan yapsam olurmu soğan kürünü
Genelde akintidan bi iki gun sonra yumurtlama gerceklesir derler bu arada 24 saat yasiyor yumurta hatta daha fazla yasayabilir diyen doktorda var. Aksama koca gelince...günaydınlar kızlar dün akıntım yoktu sabah uyandıgımda uzayan akıntı hafif kahverengi kanla birlikteydi ilk defa bu kadar belirgin oldu şimdi benim yumurtlama günüm bu gün dimi o zaman akşama kadar ya biterse yumurtlama
Genelde akintidan bi iki gun sonra yumurtlama gerceklesir derler bu arada 24 saat yasiyor yumurta hatta daha fazla yasayabilir diyen doktorda var. Aksama koca gelince...
Sogan kurumu yapmıştın bu ayyaaa çok sağol gün aşırı ilişki oluyo ama dün boş günümüzdü diye kaçırdımmı diye çook üzüldüm ilk defa böyle lekeli oldu yumurtlamam normalda akıntıyı bile zor anlıyorum çok şaşırdım
Sogan kurumu yapmıştın bu ay
Gúnaydın kızlar miribaaaBenim de bugün çörekotu tarçın bal karışımında bugün 6. günüm birazcık zorlaniyorum yemekte ama bunuda burnumu kapatıp yiyorum Adetim de benim 9 gün sürüyor normalde bugün 7.gün 5 ve 6. günde simsiyah akıntı oldu. Bugün daha birşey göremedim. Niden ki aceba. Allahım yoksa adet gunlerim mi kısalıyor hadi inşallah
Evet yaa çok fazla oluyor 9 gün nedir. Eşim diyo daha şey edemeden yine adet oldun. Döngü de kısa 26 günay
9 gün çokmuş yaa ben 3 güncük oluyorum
Soğan kurunun gerçekten enfeksiyon atma da çok faydası var. Şu adetim bitseydi bende bi başlasaydım diye yol gözlüyorumaynen yaptım hatta idrar la enfeksiyon attım sayesinde oda geçti çok şükür berbat bişey
Muhtemelen onun etkisidir canım ne guzel işe yaramış . Sen devam et. Tembellik yok çalışmaya devam:)aynen yaptım hatta idrar la enfeksiyon attım sayesinde oda geçti çok şükür berbat bişey