Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hayır olsun kuzum Allah nasip etcektir belki de kimbilir, ben sana gördüğüm rüyaları anlatsam varya kitap olur :) ama benim rüyalarım hep çıkar, kalp gözüm çok açıktır, daha önceki bebeğimi kaybedeceğimi bile görmüştüm...

evet regliden beri folik asitde içiyorum eşime de işte ara ara ancak o aklında tutamıyo bat uzun 5 aralık bakalım olmadı tekrar birdahaki ay düzenli düzenli adet görürsemde mutlu olucam ama akıntım kesildi yani ben 7 8 9 10 . günler akıntı gördüm yumurtlama bitti mi yoksa daha başlıcakmı bilmiyorum suan yok normalde yumurtlama 22 si görünüyo ama

Klomenle çoğul gebelik olma ihtimali oluyormuş canım, ister misin ikiz olsun ayy ne güzel yaa
Ben bidefa daha klomen kullanmistim sadece 1 tane yumurtam olmuştu zaten normaldede bi tane oluyor Her ay sanmıyorum o yuzden yoksa isterim tabiki ikiz olsun bi tasla iki kuş:))

Valla bende sabah kalkip yikaniyorum gunah mi acaba
Bende öyle çnki doktorum da demişti ilişkiden sonra kalkma yat. Geçeyse sabah kalknca duşa gir. Gündüzde eğer en az 1 saat yat akşam gir diye. Yanı doktor haricinde herkes öyle diyor. Cnki duşa girince sıcak su ile vücutta gevşiyor. Spermlerin hepsi akıp gidiyor imisss

C chemistim bende ilk folbiol kullanıyordum. 2 kutu felan içtim sanırım. Sonra folidays verdi doktorum onda da 2 kutu felan içtim sanırım. Ee birsürü ay kullandım kullandım hiçbirşey yok bu ay kullanmadım braktm

bende hamileliğimin son günlerinde doğum iznindeydim; sezeryan doğumu yapacağımı rüyada bi teyze söylemişti bana, herşey normaldi ve normal doğum bekliyorduk rüyadan sonra ‘daha neler’ demiştim kendi kendime ama sezeryan oldu mecburen, hamilelere böyle haberci rüyalar gelirmiş zaten kuzum

Olsun en önemlisi senin içiyor olman canım, sen her ihtimale karşı gün aşırı ilişkiyi de ihmal etme belli olmuyor çünkü, hadi gelsin bebişler :)

yok kız çalışmalar esnasında mevsime bağlı ya üşüttüm ya da soğan küründen oluyor hahahh
herşey olurda o olmaz
artık o kadar belirti aramıyorum ki kendimde, kopmuşum yaw
Bebiş griple gelirmiş derler ya bi de bilir misiniz kızlar :) Bakarsın olur canım , olmaz olmaz deme hiç :)

Bebiş griple gelirmiş derler ya bi de bilir misiniz kızlar :) Bakarsın olur canım , olmaz olmaz deme hiç :)
canım nezle de yok gripte, sadece 3 gündür karnım ağrıyoo taş gibi karnım bi de
benim normalde hiç karnım ağrımaz
bu arada kızıma hamile olmadan önce griptim bende ilaçlar doktorlar vs

Bende bu aydan umitliydim ama malesef kirmizilari gördüm kızlar. Bende soğan kürüne basliyim diyorum. Pko var bende. Belki etkisi olur....

senin içinde hayırlısı buymuş kuzum, inan her şerde bile bizim göremediğimiz hayır vardır belki doğsa daha kötüsü olacaktı ki Rab’bim önceden korudu, Allah seni önce evladına sonra eşine ve ailene bağışlasın
Allah büyüktür, derdini veren Rab’bim dermanını da veriyor, yeni yıl senin yılın olsun inşallah yeni yılda lohusa olasın, bebeğin evinize bereket, hayırlı rızklar getirsin inşallah canım, az kalmış senin de çalışmalara
doktor kaç ay korunma veriyor bu durumlarda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…