- 23 Ocak 2018
- 570
- 644
- 34
Aa ay hadi inşallah canım, 3 aydır düzenli olarak ovulasyon günlerini deniyoruz hayırlısı ise tutsun artık
umarım öyledir 6 ay oldu benimKızlar merhabalar gün aşırı veya iki günde bir ilişkiyi sürekli uygulayan çiflerde en geç 3 ile 6 ay içinde hamilelik kesinliği doguyormuş
aynen biz de buna güvendik işte, ilk bebişimiz tek atışta oldu çok şükür Rab’bim’e biz de zannettik ki nasıl olsa olur hemen, çok yanılmışız ciddeninşallah :) keşke evlendiğim günden bu güne hiç korunmasaydık diyorum eşime çünki hemen olur sandık biz eşimleŞaka gibi
Ahh inşallah canım benim gerçekten hepbirlikte paylaşmak çok daha güzel, şimdi ben sizin de güzel haberlerinizi beklemedeyim hayırlısıylaCanım beni tekrar hoş geldin. Sende iyi ki varsın bak ne güzel bu kadar insanı bri arya sen topladın çok güzel dostluklara vesile oldun. Hep beraber ağlayıp gülüp omuz omuza biz bize destek olarak bu günleri atlatıcaz inşallah. Biz de seni çok seviyoruz canımHep beraber en güzel günler bizlerin olsun.
haklısın canım inşallah, bende 1 hafta gibi bir kullanımdan sonra karın ağrısı yaptı soğan kürüne bağlıyorum ben, kolay kolay karnım ağrımaz çünkü benim
Allah sana bi defada ikiz versin kuzummmçok teşekkürler canım amin senin de bi kızın olur inşallah :)
aayyy ne cömert bir dilek bu inşallah diyelim ozamanAllah sana bi defada ikiz versin kuzummm
kucağın bebişle dolsun dolsun taşsın
Canım çok teşekkür ederim, inşallah hemen gelir bebiş, gün aşırı ilişkiye güveniyorum :) ama bu ay o eforu sarfedebilecek miyim emin değilim :) O zaman sen şimdiden folik asit kullanmaya başlamalısın canım, doktorum sıkı sıkı tembihledi ben aylardır hiç bırakmadım kullanmayı. bat ne zaman canım seninevet bu ay hep birlikte beklicez ama olmazsa diğer ay beklicez umutsuzluğa düşmeyelim herşeyin bi çaresi var sonuçta bende bu ay olmazsa eşimle görnmeyi düşünüyoruz dr. kızlar biz hiç gitmedik sorun yok derler se o zman umutla beklemeye devam benimde planım bu yönde ilk defa aslında bu ay bu kadar çaba ile bebek isteğindeyiz regliden beri gün aşırı ilişki olarak devam ediyoruz bakalım inş dr gerek kalmadan olur
bu arada benim bat 5 aralık kızlar en erken kimin bekleme tarihi :) hep birlikte bekliyelim ama artık üzülmek yasak olsun bu topiğe
ben folidays kullanıyorum doktorumun tavsiyesi 50 tlCanım çok teşekkür ederim, inşallah hemen gelir bebiş, gün aşırı ilişkiye güveniyorum :) ama bu ay o eforu sarfedebilecek miyim emin değilim :) O zaman sen şimdiden folik asit kullanmaya başlamalısın canım, doktorum sıkı sıkı tembihledi ben aylardır hiç bırakmadım kullanmayı. bat ne zaman canım senin
aynen biz de buna güvendik işte, ilk bebişimiz tek atışta oldu çok şükür Rab’bim’e biz de zannettik ki nasıl olsa olur hemen, çok yanılmışız cidden
ayy neyimize güvendiysek bu kadar
Ahh inşallah canım benim gerçekten hepbirlikte paylaşmak çok daha güzel, şimdi ben sizin de güzel haberlerinizi beklemedeyim hayırlısıyla
Aynen kuzucum çok çok haklısın, benim işyerinden arkadaşıma da iki doktor kesinlikle normal yolla hamile kalamazsın demişti ve hiç beklemediği anda hamiş kaldı şimdi çok tatlı bir kızı var Allah bağışlasın. Biz sadece elimizden geleni yapıp,içimizi rahatlatıp gerisini Allah'a bırakıyoruz , dediğin gibi inancımız da var, bizi de ayakta tutan bu zaten çok şükür. Kandilin mübarek olsun canım senin de, Allah'ım gör bizi bugünün yüzü suyu hürmetine , sağlıklı bebişler nasip et hepimizeSanırım icinizde en yaşlısı benim 34, gecen sene eylül ayında evlendik ve hic korunmadik ve hic hamile kalamadim yasim gectigi ve akrabalarin komsularin hrt gorduklerinde hamilemisin bebiş var mi sorularindan bıktım usandim simdide doktora gittinmi diye soruyorlar. Aslimda evliligimin ilk aylarinda sorduklarinda daha cok uzulup stres yapiyordum. Simdi artik cok takmiyorum nedense. Guclu olmaya çalışıyorum birazda burda yazilanlari okuyorum Allah o kadar buyukki o isteyince oluyor hersey burda bi kadinin fsh i yuksek amh i düşükmus daha yasi cok genc olmasina ragmen doktor bu konu beni asar sen zor hamile kalirsin demis kadin aglamis üzülmüş ve o ay hamile kaldigini ogrenmis yine sperm sayisi hareketliligi az olanlar hamile kalmış bunlar hep beni teselli ediyor Allaha inaniyoruz hepimiz cok şükür bi gun bize de nasip edecektir sende uzulme tatlim uzulmekle aglmakla olmuyor bol bol dua edelim bu arada Mevlid kandiliniz mubarek olsun arkadaslar rabbim tum dualarinizi kabul etsin insallah
Klomenle çoğul gebelik olma ihtimali oluyormuş canım, ister misin ikiz olsun ayy ne güzel yaa24 ü 25 i gibi bekliyorum ben o guzelim kırmızılarımı bu ay umitli degilim ama erken ovulasyon oldugu icin pek saglikli iliski olmadi adet olunca doktorumngel dedi galiba klomen tedavisine baslicaz hic sevmedim ben o ilaci
ya ben yeni evliyim yaklasık olumsuzluklarla birlikte 11 aydır istiyoru M
bu 11 ayda
1 ayı eşim kaza yaptıgı için ilişki olmadı ondan sonrada regli görmeyince dr gittim
2 ay prolaktini düşürmk için ilaç kullandım korunduk
1 ayda eşim eğitime gitti ayrıydık derken :) düzenli çalışamadık dersimize :) kendimi gerçek anlamda bu ay bebek olsun diye birşeyler yaptıgımı fark ettim folik asite başladım soğan kürü yaptım hııı bide 4 kg verdimdüzenli takip ediyorum ilişki sıklıgını ki bu ay kaynımın düğünü vardı evi otel gibi kullandık resmen hazırlıklar vs
artık kayın valideme bebek lafı ettiginde bırakın evimizde olalımda torun yapalım o zaman dememe ramak kaldı
Valla canım bilemedim ama benim arkadaşımın annesi böyle gecelerde yapmayın diyordu, Hacca gitmişti kendisiHanımlar günaydın;
Öncelikle herkesin kandili mübarek olsun.Konudan alakasız bir soru olacak ama bugün kandil ya bebiş denemesi yapmak olmaz dimi
Ya dur bakalım canım boşver belirti olmasın zaten yoksa kafayı çok takıyoruz belirtilere, sürpriz yapsın gelsin annesiikesinlikle canım, gün doğmadan neler doğar!
biz ne kadar çok istesekte zamanı gelmedi mi mümkün değil olmuyor işte, bol bol dua edeceğiz.
bu ay benim kendi adıma bir belirtim veya umudum yok, bat 26-27 Kasım gibi diyorum, hayırlısı artık
Aminn kuzum Allah kabul etsinAmin canım o yürekten ettiğin güzel duaların kabul olsun inşallah.
Senin de kandilin mübarek olsun canım.
Kızlar bu güzel manevi günün hürmetine Rabbim hiç birimizi darda sıkıntıda bırakmasın. Evlerimizden sağlığı huzuru mutluğu eksik etmesin. Gönlümüzden geçen bizim için hayırlı duaları kabul etsin. Dieğimiz olan evlatlarımızı hayırlı zamanla sağlıcakla bizlere nasip etsin ve kavuştursun.
Amin tatlımAynen kuzucum çok çok haklısın, benim işyerinden arkadaşıma da iki doktor kesinlikle normal yolla hamile kalamazsın demişti ve hiç beklemediği anda hamiş kaldı şimdi çok tatlı bir kızı var Allah bağışlasın. Biz sadece elimizden geleni yapıp,içimizi rahatlatıp gerisini Allah'a bırakıyoruz , dediğin gibi inancımız da var, bizi de ayakta tutan bu zaten çok şükür. Kandilin mübarek olsun canım senin de, Allah'ım gör bizi bugünün yüzü suyu hürmetine , sağlıklı bebişler nasip et hepimize