- 13 Aralık 2017
- 2.128
- 2.020
- 28
Yanı ilişki gece saat 2 3 veya hatta 4 de bile olabiliyor.anlamadım gece oluyor ne demek ? :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanı ilişki gece saat 2 3 veya hatta 4 de bile olabiliyor.anlamadım gece oluyor ne demek ? :)
Valla bende sabah kalkip yikaniyorum gunah mi acabaKuzu peki ben gece yaptığımız zaman, tutsun diye sabaha kadar yatıyorum öyle , daha önceden mi kalkıp abdest almam lazım
hayır olsun kuzum Allah nasip etcektir belki de kimbilir, ben sana gördüğüm rüyaları anlatsam varya kitap olur :) ama benim rüyalarım hep çıkar, kalp gözüm çok açıktır, daha önceki bebeğimi kaybedeceğimi bile görmüştüm...kızlar bide ben bu aralr çok bebek rüyaları görmeye başladım doğuruyorum emziriyorum falan ama resmen yaşıyorum rüyada görmek bile çok güzel :)ama bi yandanda üzülüyorum demekki ne kadar çok kafama takılıyo ki rüyalarıma giriyor
Canım çok teşekkür ederim, inşallah hemen gelir bebiş, gün aşırı ilişkiye güveniyorum :) ama bu ay o eforu sarfedebilecek miyim emin değilim :) O zaman sen şimdiden folik asit kullanmaya başlamalısın canım, doktorum sıkı sıkı tembihledi ben aylardır hiç bırakmadım kullanmayı. bat ne zaman canım senin
inşallah bendeki geçici ağrıdır o zaman, sanırım karnına su içip üstüne yemek yiyince oluyorbenim midemde problem yok ama ilk hafta benimde biraz mide ve karnımda hafif ağrım oldu ama sonra düzeldi alışınca bünye toparlıyor vücud
Ben bidefa daha klomen kullanmistim sadece 1 tane yumurtam olmuştu zaten normaldede bi tane oluyor Her ay sanmıyorum o yuzden yoksa isterim tabiki ikiz olsun bi tasla iki kuş:))Klomenle çoğul gebelik olma ihtimali oluyormuş canım, ister misin ikiz olsun ayy ne güzel yaa
İnşallah bi taşla iki kuşunuz olsunaayyy ne cömert bir dilek bu inşallah diyelim ozaman
Belkide bebistirinşallah bendeki geçici ağrıdır o zaman, sanırım karnına su içip üstüne yemek yiyince oluyor
Bende öyle çnki doktorum da demişti ilişkiden sonra kalkma yat. Geçeyse sabah kalknca duşa gir. Gündüzde eğer en az 1 saat yat akşam gir diye. Yanı doktor haricinde herkes öyle diyor. Cnki duşa girince sıcak su ile vücutta gevşiyor. Spermlerin hepsi akıp gidiyor imisssValla bende sabah kalkip yikaniyorum gunah mi acaba
Benimki de folic1 tavsiye etti canım ama marka falan hiç önemli değil aslında diyor, önemli olan günlük 400 mikrogram folik asit alınması diyorben folidays kullanıyorum doktorumun tavsiyesi 50 tl
bende hamileliğimin son günlerinde doğum iznindeydim; sezeryan doğumu yapacağımı rüyada bi teyze söylemişti bana, herşey normaldi ve normal doğum bekliyorduk rüyadan sonra ‘daha neler’ demiştim kendi kendime ama sezeryan oldu mecburen, hamilelere böyle haberci rüyalar gelirmiş zaten kuzumhayır olsun kuzum Allah nasip etcektir belki de kimbilir, ben sana gördüğüm rüyaları anlatsam varya kitap olur :) ama benim rüyalarım hep çıkar, kalp gözüm çok açıktır, daha önceki bebeğimi kaybedeceğimi bile görmüştüm...
Olsun en önemlisi senin içiyor olman canım, sen her ihtimale karşı gün aşırı ilişkiyi de ihmal etme belli olmuyor çünkü, hadi gelsin bebişler :)evet regliden beri folik asitde içiyorum eşime de işte ara ara ancak o aklında tutamıyo bat uzun 5 aralık bakalım olmadı tekrar birdahaki ay düzenli düzenli adet görürsemde mutlu olucam ama akıntım kesildi yani ben 7 8 9 10 . günler akıntı gördüm yumurtlama bitti mi yoksa daha başlıcakmı bilmiyorum suan yok normalde yumurtlama 22 si görünüyo ama
yok kız çalışmalar esnasında mevsime bağlı ya üşüttüm ya da soğan küründen oluyor hahahhBelkide bebistir
Bebiş griple gelirmiş derler ya bi de bilir misiniz kızlar :) Bakarsın olur canım , olmaz olmaz deme hiç :)yok kız çalışmalar esnasında mevsime bağlı ya üşüttüm ya da soğan küründen oluyor hahahh
herşey olurda o olmaz
artık o kadar belirti aramıyorum ki kendimde, kopmuşum yaw
napcam bi fikrim yok valla çok arada kaldımValla canım bilemedim ama benim arkadaşımın annesi böyle gecelerde yapmayın diyordu, Hacca gitmişti kendisi
canım nezle de yok gripte, sadece 3 gündür karnım ağrıyoo taş gibi karnım bi deBebiş griple gelirmiş derler ya bi de bilir misiniz kızlar :) Bakarsın olur canım , olmaz olmaz deme hiç :)
canım benim şimdikk gördüm mesajınıYa dur bakalım canım boşver belirti olmasın zaten yoksa kafayı çok takıyoruz belirtilere, sürpriz yapsın gelsin annesii
senin içinde hayırlısı buymuş kuzum, inan her şerde bile bizim göremediğimiz hayır vardır belki doğsa daha kötüsü olacaktı ki Rab’bim önceden korudu, Allah seni önce evladına sonra eşine ve ailene bağışlasıncanım bende ilkinde 7 ay beklemiştim hiç bir sorun yoktu tamamen stresten olmadı. ağustostosta tek denemeyle hamile kaldım ama sürmedi boş gebelik çıktı. İnsan nasıl hissetsin bilemedim. Ama şu bi gerçek rabbim sağlıklı ve hayırlısını versin. Bak ağustostos tek denemeyle hamile kaldım ama bi anlamı kalmadı araya korunma süresi girdi aralıkta bakalım başlasam hamile kalmam kaç ay alır hemen olur mu olmaz mı bilinmez. Demem o ki zamana fazla takılmayalım takıldıkça zaten ters tepiyor hiç olmuyor. Şu mübarek günde Rabbim dularımızı boş çevirmesin hem hayırlı hem sağlıklı hemde fazla bekletmeden bebişlerimizi yollasın inşallah bize