- 23 Ocak 2018
- 570
- 644
- 34
Evet yaa çok fazla oluyor 9 gün nedir. Eşim diyo daha şey edemeden yine adet oldun. Döngü de kısa 26 gün
Aynen valla haklıhaaahaaaaKesinlikle haklı
Soğan kurunun gerçekten enfeksiyon atma da çok faydası var. Şu adetim bitseydi bende bi başlasaydım diye yol gözlüyorum
Nerden anladin idrarla attığını göründü müaynen yaptım hatta idrar la enfeksiyon attım sayesinde oda geçti çok şükür berbat bişey
Bende yapmıştım geçen sene çok faydasını gördüm. Fakat gebelik olmadi. Tabi sonra turkiyeye döndüğümüzde eşimde varikosel olduğunu öğrendik o yüzden faydasinin olmadığını anladım. Ama enfeksiyon bakımından felan çok güzel fayda gördümkesinlikle tavsiye ederim ki ben koşuştrma iş derken çok düzenli bile yapamadım ona rağmen faydası oldu
Nerden anladin idrarla attığını göründü mü
Ben de sabahları şöyle bir etkisi oldu.İşe gelmeden önce içiyorum yarım saat geçmeden sıkışıyorum.öyle böyle değil ama sanki saatlerdir tuvalete gitmemişim gibi.Akşamları bu etki olmuyor ama sadece sabah.
senin içinde hayırlısı buymuş kuzum, inan her şerde bile bizim göremediğimiz hayır vardır belki doğsa daha kötüsü olacaktı ki Rab’bim önceden korudu, Allah seni önce evladına sonra eşine ve ailene bağışlasın
Allah büyüktür, derdini veren Rab’bim dermanını da veriyor, yeni yıl senin yılın olsun inşallah yeni yılda lohusa olasın, bebeğin evinize bereket, hayırlı rızklar getirsin inşallah canım, az kalmış senin de çalışmalara
doktor kaç ay korunma veriyor bu durumlarda?
Onu bende fark ettim smdi abla bende soracaktım sen benden önce davrandın. Ne oldu acebaaGünaydın kızlar
Hepiniz sağlıklı mutlu güzel bir gün diliyorum
badenzi ye ne oldu bilen var mı geçici olarak pasif görünüyor.
Gúnaydın kızlar miribaaaBenim de bugün çörekotu tarçın bal karışımında bugün 6. günüm birazcık zorlaniyorum yemekte ama bunuda burnumu kapatıp yiyorum Adetim de benim 9 gün sürüyor normalde bugün 7.gün 5 ve 6. günde simsiyah akıntı oldu. Bugün daha birşey göremedim. Niden ki aceba. Allahım yoksa adet gunlerim mi kısalıyor hadi inşallah
yaa ne güzel iyi ki yapmışsın ben de dikkat ediyordum idrar tahlillerim temiz cıkmasına rağmen idrar yaptıktan sonra bi yanma oluyodu o bitti sankiyok lavaboya gittigimde afedersiniz açık yazıcam ama idrarımı yapamadım sancıdan o gün çok kötü geçirdim lavaboya gitmeye korktum ama çok acı çektim neyse önce idrar yolu enfeksiyonu sandım gece fena oldum eşim hastaneye götürdü idrar tahlili yaptı enfeksiyon atmışsın dedi 2 güne geçer istersen antibiyotik yazıyım dedi acil dr uok dedim soğan kürüne devam ettim bol su içtim geçti şükür 2 günde
Ovulasyon u tlfonumdaki programa göre çörekotu kurunun bittiği gün olarak gösteriyor. Ne kadar doğru onu bilmiyorum tabi. Bugün akıntı oldu adetim devam ediyor diye düşündüm sabah. Ama daha sonrasında lavaboya gittiğimde ped de adet akıntısı yoktu demekki akıntı beyazdı. Diye düşünüyorum. Çok sağol ablam güzel dileklerin içinCanım 6 gün olmuş bile kalmış 6 gün. Senin adet döngünde benim ki gibi kısaymış kuzum benimde 25 gündü ama geçende hesapladım kürtajdan sonra 28 günde bir olmuşum ama senin uzun da sürdüğü için büyük ihtimalle yumurtlaman adetin hemen sonrasında. Belki de adet sırasında bile yumurtladın farketmedin. İnşallah bu soğan kürü tarçın kürü sana fayda eder tam senin çalışmalarına uygun zamanda yumurtan çatlar
Amin amin cümlemiz inşallah ablamAyyy canım benim ya ne güzel dua etmişsin Allah razı olsunAynen dediğin gibi canım hayırlısı buymuş evet üzüldüm ama çok da üzerine durmadım çünkü beterin beteri var doğumda kaybedenler ilerlemiş haftalarda kaybedenler büyütüp kaybedenler benim hiç bir şey onların yanında.
Canlarım bu yıl hepimizin yılı olsun inşallahyeni yılda hepimizin hamileliği doğumu lohusalığı hepsi bir arada olsun. Hepinizin evine bebişlerinizle beraber bereket huzur mutluluk neşe dolsun. Bütün evler şenlensin
sende sağol canım benimAyyy canım benim ya ne güzel dua etmişsin Allah razı olsunAynen dediğin gibi canım hayırlısı buymuş evet üzüldüm ama çok da üzerine durmadım çünkü beterin beteri var doğumda kaybedenler ilerlemiş haftalarda kaybedenler büyütüp kaybedenler benim hiç bir şey onların yanında.
Canlarım bu yıl hepimizin yılı olsun inşallahyeni yılda hepimizin hamileliği doğumu lohusalığı hepsi bir arada olsun. Hepinizin evine bebişlerinizle beraber bereket huzur mutluluk neşe dolsun. Bütün evler şenlensin
As ablam. Hemn dönsün aramızakızlar badenzi ile görüştüm hepinize çok selamı var geçen gün hesabını kapatmak istemişti ya o yüzden pasif olmuş ama tekrar açtıracakmış bilginize
kızlar sizlerin bat ne zamandı?
benim yumurtlamadan sonra haliyle değişti aslında 30 Kasım bekliyordum ama bu ay çok erken yumurtladım, 3 gün geri attı 27 Kasım benim, 1 hafta kalmış
ne zaman ovulasyon testi ile gebelik öğrenebiliyorduk, boşu boşuna gebelik testlerimi harcamak istemiyorum da