Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya ben yeni evliyim yaklasık olumsuzluklarla birlikte 11 aydır istiyoru M
bu 11 ayda
1 ayı eşim kaza yaptıgı için ilişki olmadı ondan sonrada regli görmeyince dr gittim
2 ay prolaktini düşürmk için ilaç kullandım korunduk :duduk:
1 ayda eşim eğitime gitti ayrıydık derken :) düzenli çalışamadık dersimize :) kendimi gerçek anlamda bu ay bebek olsun diye birşeyler yaptıgımı fark ettim folik asite başladım soğan kürü yaptım hııı bide 4 kg verdim :halay: düzenli takip ediyorum ilişki sıklıgını ki bu ay kaynımın düğünü vardı evi otel gibi kullandık resmen hazırlıklar vs
artık kayın valideme bebek lafı ettiginde bırakın evimizde olalımda torun yapalım o zaman dememe ramak kaldı :KK70:
:KK17:

inşallah :) keşke evlendiğim günden bu güne hiç korunmasaydık diyorum eşime çünki hemen olur sandık biz eşimle :KK70: Şaka gibi
aynen biz de buna güvendik işte, ilk bebişimiz tek atışta oldu çok şükür Rab’bim’e biz de zannettik ki nasıl olsa olur hemen, çok yanılmışız cidden
ayy neyimize güvendiysek bu kadar:deli:

Canım beni tekrar hoş geldin. Sende iyi ki varsın bak ne güzel bu kadar insanı bri arya sen topladın çok güzel dostluklara vesile oldun. Hep beraber ağlayıp gülüp omuz omuza biz bize destek olarak bu günleri atlatıcaz inşallah. Biz de seni çok seviyoruz canım :KK200: Hep beraber en güzel günler bizlerin olsun. :dua::dua:
Ahh inşallah canım benim gerçekten hepbirlikte paylaşmak çok daha güzel, şimdi ben sizin de güzel haberlerinizi beklemedeyim hayırlısıyla :KK200:

haklısın canım inşallah, bende 1 hafta gibi bir kullanımdan sonra karın ağrısı yaptı soğan kürüne bağlıyorum ben, kolay kolay karnım ağrımaz çünkü benim

benim midemde problem yok ama ilk hafta benimde biraz mide ve karnımda hafif ağrım oldu ama sonra düzeldi alışınca bünye toparlıyor vücud

evet bu ay hep birlikte beklicez ama olmazsa diğer ay beklicez umutsuzluğa düşmeyelim herşeyin bi çaresi var sonuçta bende bu ay olmazsa eşimle görnmeyi düşünüyoruz dr. kızlar biz hiç gitmedik sorun yok derler se o zman umutla beklemeye devam benimde planım bu yönde ilk defa aslında bu ay bu kadar çaba ile bebek isteğindeyiz regliden beri gün aşırı ilişki olarak devam ediyoruz bakalım inş dr gerek kalmadan olur

bu arada benim bat 5 aralık kızlar en erken kimin bekleme tarihi :) hep birlikte bekliyelim ama artık üzülmek yasak olsun bu topiğe :KK50:
Canım çok teşekkür ederim, inşallah hemen gelir bebiş, gün aşırı ilişkiye güveniyorum :) ama bu ay o eforu sarfedebilecek miyim emin değilim :) O zaman sen şimdiden folik asit kullanmaya başlamalısın canım, doktorum sıkı sıkı tembihledi ben aylardır hiç bırakmadım kullanmayı. bat ne zaman canım senin

Canım çok teşekkür ederim, inşallah hemen gelir bebiş, gün aşırı ilişkiye güveniyorum :) ama bu ay o eforu sarfedebilecek miyim emin değilim :) O zaman sen şimdiden folik asit kullanmaya başlamalısın canım, doktorum sıkı sıkı tembihledi ben aylardır hiç bırakmadım kullanmayı. bat ne zaman canım senin
ben folidays kullanıyorum doktorumun tavsiyesi 50 tl

aynen biz de buna güvendik işte, ilk bebişimiz tek atışta oldu çok şükür Rab’bim’e biz de zannettik ki nasıl olsa olur hemen, çok yanılmışız cidden
ayy neyimize güvendiysek bu kadar:deli:

canım bende ilkinde 7 ay beklemiştim hiç bir sorun yoktu tamamen stresten olmadı. ağustostosta tek denemeyle hamile kaldım ama sürmedi boş gebelik çıktı. İnsan nasıl hissetsin bilemedim. Ama şu bi gerçek rabbim sağlıklı ve hayırlısını versin. Bak ağustostos tek denemeyle hamile kaldım ama bi anlamı kalmadı araya korunma süresi girdi aralıkta bakalım başlasam hamile kalmam kaç ay alır hemen olur mu olmaz mı bilinmez. Demem o ki zamana fazla takılmayalım takıldıkça zaten ters tepiyor hiç olmuyor. Şu mübarek günde Rabbim dularımızı boş çevirmesin hem hayırlı hem sağlıklı hemde fazla bekletmeden bebişlerimizi yollasın inşallah bize :dua:

Sanırım icinizde en yaşlısı benim 34, gecen sene eylül ayında evlendik ve hic korunmadik ve hic hamile kalamadim yasim gectigi ve akrabalarin komsularin hrt gorduklerinde hamilemisin bebiş var mi sorularindan bıktım usandim simdide doktora gittinmi diye soruyorlar. Aslimda evliligimin ilk aylarinda sorduklarinda daha cok uzulup stres yapiyordum. Simdi artik cok takmiyorum nedense. Guclu olmaya çalışıyorum birazda burda yazilanlari okuyorum Allah o kadar buyukki o isteyince oluyor hersey burda bi kadinin fsh i yuksek amh i düşükmus daha yasi cok genc olmasina ragmen doktor bu konu beni asar sen zor hamile kalirsin demis kadin aglamis üzülmüş ve o ay hamile kaldigini ogrenmis yine sperm sayisi hareketliligi az olanlar hamile kalmış bunlar hep beni teselli ediyor Allaha inaniyoruz hepimiz cok şükür bi gun bize de nasip edecektir sende uzulme tatlim uzulmekle aglmakla olmuyor bol bol dua edelim bu arada Mevlid kandiliniz mubarek olsun arkadaslar rabbim tum dualarinizi kabul etsin insallah
Aynen kuzucum çok çok haklısın, benim işyerinden arkadaşıma da iki doktor kesinlikle normal yolla hamile kalamazsın demişti ve hiç beklemediği anda hamiş kaldı şimdi çok tatlı bir kızı var Allah bağışlasın. Biz sadece elimizden geleni yapıp,içimizi rahatlatıp gerisini Allah'a bırakıyoruz , dediğin gibi inancımız da var, bizi de ayakta tutan bu zaten çok şükür. Kandilin mübarek olsun canım senin de, Allah'ım gör bizi bugünün yüzü suyu hürmetine , sağlıklı bebişler nasip et hepimize

24 ü 25 i gibi bekliyorum ben o guzelim kırmızılarımı bu ay umitli degilim ama erken ovulasyon oldugu icin pek saglikli iliski olmadi adet olunca doktorumngel dedi galiba klomen tedavisine baslicaz hic sevmedim ben o ilaci
Klomenle çoğul gebelik olma ihtimali oluyormuş canım, ister misin ikiz olsun ayy ne güzel yaa :KK200::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

ya ben yeni evliyim yaklasık olumsuzluklarla birlikte 11 aydır istiyoru M
bu 11 ayda
1 ayı eşim kaza yaptıgı için ilişki olmadı ondan sonrada regli görmeyince dr gittim
2 ay prolaktini düşürmk için ilaç kullandım korunduk :duduk:
1 ayda eşim eğitime gitti ayrıydık derken :) düzenli çalışamadık dersimize :) kendimi gerçek anlamda bu ay bebek olsun diye birşeyler yaptıgımı fark ettim folik asite başladım soğan kürü yaptım hııı bide 4 kg verdim :halay: düzenli takip ediyorum ilişki sıklıgını ki bu ay kaynımın düğünü vardı evi otel gibi kullandık resmen hazırlıklar vs
artık kayın valideme bebek lafı ettiginde bırakın evimizde olalımda torun yapalım o zaman dememe ramak kaldı :KK70:
:KK17:

O zaman moralimizi yüksek tutualım canım bak zaten önüne çıkan engeller olmuş bir bir aşmışsın. Folik asit soğan kürü üstüne üstlük (ben tam tersi 3 kilo aldım ne hikmetse) kiloda vermişsin ön hazırlıkları tamamlamışsın canım sıra düzenli çalışmalara gelmiş. Diğer düğün vs koşuşturmacaları da atlattıysa relax stressiz bir dönem geçir. Sonrasında Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inş:dua:

kesinlikle canım, gün doğmadan neler doğar!
biz ne kadar çok istesekte zamanı gelmedi mi mümkün değil olmuyor işte, bol bol dua edeceğiz.
bu ay benim kendi adıma bir belirtim veya umudum yok, bat 26-27 Kasım gibi diyorum, hayırlısı artık
Ya dur bakalım canım boşver belirti olmasın zaten yoksa kafayı çok takıyoruz belirtilere, sürpriz yapsın gelsin annesii :KK200::anneadayı:

Amin canım o yürekten ettiğin güzel duaların kabul olsun inşallah.:dua:

Senin de kandilin mübarek olsun canım.:dua:

Kızlar bu güzel manevi günün hürmetine Rabbim hiç birimizi darda sıkıntıda bırakmasın. Evlerimizden sağlığı huzuru mutluğu eksik etmesin. Gönlümüzden geçen bizim için hayırlı duaları kabul etsin. Dieğimiz olan evlatlarımızı hayırlı zamanla sağlıcakla bizlere nasip etsin ve kavuştursun. :dua::KK200:
Aminn kuzum Allah kabul etsin

Kuzu peki ben gece yaptığımız zaman, tutsun diye sabaha kadar yatıyorum öyle , daha önceden mi kalkıp abdest almam lazım

Aynen kuzucum çok çok haklısın, benim işyerinden arkadaşıma da iki doktor kesinlikle normal yolla hamile kalamazsın demişti ve hiç beklemediği anda hamiş kaldı şimdi çok tatlı bir kızı var Allah bağışlasın. Biz sadece elimizden geleni yapıp,içimizi rahatlatıp gerisini Allah'a bırakıyoruz , dediğin gibi inancımız da var, bizi de ayakta tutan bu zaten çok şükür. Kandilin mübarek olsun canım senin de, Allah'ım gör bizi bugünün yüzü suyu hürmetine , sağlıklı bebişler nasip et hepimize
Amin tatlım

X