Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
acaba nezaman etkisin göstermeye başlar

demek ki herkeste etkisi farklı oluyor, herkesin bünyesi farklı tabii,
umarım doğal olan şeyleri bozmamışızdır canım, çünkü ben bu ay ilişki günlerinde hep kuruydum çok zor oldu seanslar ahahahhaheşiminde benimde canımız acıdı hep

Amin inşallah

yok hatırlamıyorum kasık ağrım oldu o da normal her ay döngü deki ağrımıydı ayırt edemedim dogrusu

ahahaha ben dedim hep benim mi canım acıyak birazda seninki acısın

Sende iyiki varsın ablam. Aynen çok güzel hepimiz aynı ay bekliyoruz cabaliyoruz. Allahım emeklerimizi boş çıkarmasın inşallah hayrlisiyla

acaba nezaman etkisin göstermeye başlar

Canım enfeksiyon varsa söküyor kullanmaya başlamayla beraber diye biliyorum benimde kullananlardan okuduklarıma göre. Ama benim durumum şöyle ben kürtajdan sonra ilk adetle başladım. Ama ikinci adetle birlikte sanki akıntılar daha düzenli oldu gibi. Yani öncesine göre kıyaslayınca sanki kuruluk dönemlerim daha da azaldı. Doğal ph denegesi daha iyi oldu bende. Adet görmeyin inşallah ama görürsenizde sonrasında daha da düzene oturacağını düşünüyorum.

Oyy kıymam canım ya belkide yumurtlama düzenin oluşturuyordur. İnşallah gerek kalmasın adet görme ama olursada sonrasında daha iyi olacaktır.

ben kürü yaptıktan sonra adet oldum ama herzaman 7 gün sürerdi budefa 6 gün sürdü. şimdi 2. adetimi bekliyorum

Oyy kıymam canım ya belkide yumurtlama düzenin oluşturuyordur. İnşallah gerek kalmasın adet görme ama olursada sonrasında daha iyi olacaktır.
Umarım emeklerimize değer kuzum
Adet olacağımı düşünüyorum ama kısmet ta yine de

ben kürü yaptıktan sonra adet oldum ama herzaman 7 gün sürerdi budefa 6 gün sürdü. şimdi 2. adetimi bekliyorum
Hayırlısı canım tabi ki gönlümden geçen adet olmadan hayırlısıyla hamile kalmanız.

çok teşekkürler canım amin senin de bi kızın olur inşallah :)

Çok sağol canım inşallah hayırlısı artk sağlıklı olsunlar da Rabbim onları bize nasip etsin ve bir ömür birlikte sağlılıklı mutlu günler versin hepimize.

Umarım emeklerimize değer kuzum
Adet olacağımı düşünüyorum ama kısmet ta yine de

Hiç bir emek karşılıksız kalmaz canım. İllaki bir faydası olacak yaptıklarımızın. Zaten doğal ve faydalı olan kürler yapıyoruz. En azından ilaç kullanmaya göre iyidir. Maalesef bu konularda kullanılan ilaçlar ağır ve yan etkileride çok oluyor. Düzenlerken hormonları alt üst edebiliyorda çevremden gözlemlediğim kadarıyla.

haklısın canım inşallah, bende 1 hafta gibi bir kullanımdan sonra karın ağrısı yaptı soğan kürüne bağlıyorum ben, kolay kolay karnım ağrımaz çünkü benim

Kızlar merhabalar gün aşırı veya iki günde bir ilişkiyi sürekli uygulayan çiflerde en geç 3 ile 6 ay içinde hamilelik kesinliği doguyormuş
Ben her arabistana Geldiğim de gece oluyor yani gün aşırı oluyormuş oda. Ama ben 2 sene 4 aydr evliyim hala birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…