Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde tam tersi doğal akıntı arttı kuruluk olmadı. Eskiden yumurtlama döneminde akıntı olurdu diğer zamanlar kuru bu ay kürden sonraki adetimide oldum ve kuruluk daha az. Adetten sonra bile kuruluk yoktu nerdeyse. Bence düzelecektir canım endişelenme hatta daha güzel olacaktır sonrasında Kür etkisini göstermeye iyice bi başlasın.
acaba nezaman etkisin göstermeye başlar

Benimde tam tersi doğal akıntı arttı kuruluk olmadı. Eskiden yumurtlama döneminde akıntı olurdu diğer zamanlar kuru bu ay kürden sonraki adetimide oldum ve kuruluk daha az. Adetten sonra bile kuruluk yoktu nerdeyse. Bence düzelecektir canım endişelenme hatta daha güzel olacaktır sonrasında Kür etkisini göstermeye iyice bi başlasın.
demek ki herkeste etkisi farklı oluyor, herkesin bünyesi farklı tabii,
umarım doğal olan şeyleri bozmamışızdır canım, çünkü ben bu ay ilişki günlerinde hep kuruydum çok zor oldu seanslar ahahahhah:KK70:eşiminde benimde canımız acıdı hep:confused:

Aynen canım inşallah gerek kalmaz devam edebildiğin kadar sürdürmeni tavsiye ederim. Zaten adetin 2. gününden sonra başlıyorsun. Gebelik vs durumlarına da endişen olmasın çünkü kür çeşitli sorunları tedavi etmesiyle hamile kalmayı da destekliyor.
Amin inşallah :KK43:

Amin, inşallah korktuğumuz gibi değildir ama kuruluk deyince hemen aklıma geldi:KK64:
İnşallah geçer, peki kuzu senden karın ağrısı yaptı mı hiç? benim 3 gündür belli aralıklarla karnım ağrıyor bu ara
yok hatırlamıyorum kasık ağrım oldu o da normal her ay döngü deki ağrımıydı ayırt edemedim dogrusu

umarım doğal olan şeyleri bozmamışızdır canım, çünkü ben bu ay ilişki günlerinde hep kuruydum çok zor oldu seanslar ahahahhah:KK70:eşiminde benimde canımız acıdı hep:confused:
ahahaha ben dedim hep benim mi canım acıyak birazda seninki acısın :KK70:

cennetkokulumm cennetkokulumm BilgeUfuk BilgeUfuk junes junes C chemistim Canlarım siz ne güzel insanlarsınız ya :KK200: Allah hepinizden Razı olsun :dua:Yazdıklarınızı okurken bir posta daha ağlıcaktım. Çok özür dileyerek hepinize ayrı ayrı cevap yazamadım kusuruma bakmayın nolur bu gün o kadar çok yapmam gereken iş var ki işyerinde, gizli gizli giriyorum şuan . Bu ay çok efor sarfedince bekletiyi de yükseltmişim farkında olmadan, o yüzden adet olunca çok bozuldum . Sizin yazdıklarınızı okuyunca o kadar mutlu oldum ki ama anlatamam :KK200: İyi ki varsınız :dua: Bu ay reglim ikinci gün söküldü ama ikinci gün baya simsiyah geldi diyebilirim, heralde rahim temizlendi. Bu ay da umudum var canlarım ama yine de Cuma günü için doktorumdan randevu aldım, olur da bir tedaviye başlatırsa zaten bir sondaki regliyi beklememiz gerekeceğinden dolayı bu ayı da değerlendiririz nasipse. Cuma günü bi gelsin, doktorla konuştuklarımızı da paylaşacağım sizinle. Bir yandan da mutluyum neden derseniz, bu ay hepimiz beraber bekliyor olacağız çok güzel değil mi ? :KK200: Yeni tur yeni şans diyelim ve haftamıza güzel başlayalım o vakit, sizleri seviyorum, şu işlerimi bi toparlayayım mümkün olduğunca tek tek dönüş yapacağım
Sende iyiki varsın ablam. Aynen çok güzel hepimiz aynı ay bekliyoruz cabaliyoruz. Allahım emeklerimizi boş çıkarmasın inşallah hayrlisiyla :KK200:

acaba nezaman etkisin göstermeye başlar

Canım enfeksiyon varsa söküyor kullanmaya başlamayla beraber diye biliyorum benimde kullananlardan okuduklarıma göre. Ama benim durumum şöyle ben kürtajdan sonra ilk adetle başladım. Ama ikinci adetle birlikte sanki akıntılar daha düzenli oldu gibi. Yani öncesine göre kıyaslayınca sanki kuruluk dönemlerim daha da azaldı. Doğal ph denegesi daha iyi oldu bende. Adet görmeyin inşallah ama görürsenizde sonrasında daha da düzene oturacağını düşünüyorum.

Oyy kıymam canım ya belkide yumurtlama düzenin oluşturuyordur. İnşallah gerek kalmasın adet görme ama olursada sonrasında daha iyi olacaktır.

Canım enfeksiyon varsa söküyor kullanmaya başlamayla beraber diye biliyorum benimde kullananlardan okuduklarıma göre. Ama benim durumum şöyle ben kürtajdan sonra ilk adetle başladım. Ama ikinci adetle birlikte sanki akıntılar daha düzenli oldu gibi. Yani öncesine göre kıyaslayınca sanki kuruluk dönemlerim daha da azaldı. Doğal ph denegesi daha iyi oldu bende. Adet görmeyin inşallah ama görürsenizde sonrasında daha da düzene oturacağını düşünüyorum.
ben kürü yaptıktan sonra adet oldum ama herzaman 7 gün sürerdi budefa 6 gün sürdü. şimdi 2. adetimi bekliyorum

ben kürü yaptıktan sonra adet oldum ama herzaman 7 gün sürerdi budefa 6 gün sürdü. şimdi 2. adetimi bekliyorum
Hayırlısı canım tabi ki gönlümden geçen adet olmadan hayırlısıyla hamile kalmanız. :KK200::dua:

çok teşekkürler canım amin senin de bi kızın olur inşallah :)

Çok sağol canım inşallah hayırlısı artk sağlıklı olsunlar da Rabbim onları bize nasip etsin ve bir ömür birlikte sağlılıklı mutlu günler versin hepimize. :dua:

Umarım emeklerimize değer kuzum:KK66:
Adet olacağımı düşünüyorum ama kısmet ta yine de:KK39:

Hiç bir emek karşılıksız kalmaz canım. İllaki bir faydası olacak yaptıklarımızın. Zaten doğal ve faydalı olan kürler yapıyoruz. En azından ilaç kullanmaya göre iyidir. Maalesef bu konularda kullanılan ilaçlar ağır ve yan etkileride çok oluyor. Düzenlerken hormonları alt üst edebiliyorda çevremden gözlemlediğim kadarıyla.

Hiç bir emek karşılıksız kalmaz canım. İllaki bir faydası olacak yaptıklarımızın. Zaten doğal ve faydalı olan kürler yapıyoruz. En azından ilaç kullanmaya göre iyidir. Maalesef bu konularda kullanılan ilaçlar ağır ve yan etkileride çok oluyor. Düzenlerken hormonları alt üst edebiliyorda çevremden gözlemlediğim kadarıyla.
haklısın canım inşallah, bende 1 hafta gibi bir kullanımdan sonra karın ağrısı yaptı soğan kürüne bağlıyorum ben, kolay kolay karnım ağrımaz çünkü benim

X