cennetkokulumm BilgeUfuk junes C chemistim Canlarım siz ne güzel insanlarsınız ya
Allah hepinizden Razı olsun
Yazdıklarınızı okurken bir posta daha ağlıcaktım. Çok özür dileyerek hepinize ayrı ayrı cevap yazamadım kusuruma bakmayın nolur bu gün o kadar çok yapmam gereken iş var ki işyerinde, gizli gizli giriyorum şuan . Bu ay çok efor sarfedince bekletiyi de yükseltmişim farkında olmadan, o yüzden adet olunca çok bozuldum . Sizin yazdıklarınızı okuyunca o kadar mutlu oldum ki ama anlatamam
İyi ki varsınız
Bu ay reglim ikinci gün söküldü ama ikinci gün baya simsiyah geldi diyebilirim, heralde rahim temizlendi. Bu ay da umudum var canlarım ama yine de Cuma günü için doktorumdan randevu aldım, olur da bir tedaviye başlatırsa zaten bir sondaki regliyi beklememiz gerekeceğinden dolayı bu ayı da değerlendiririz nasipse. Cuma günü bi gelsin, doktorla konuştuklarımızı da paylaşacağım sizinle. Bir yandan da mutluyum neden derseniz, bu ay hepimiz beraber bekliyor olacağız çok güzel değil mi ?
Yeni tur yeni şans diyelim ve haftamıza güzel başlayalım o vakit, sizleri seviyorum, şu işlerimi bi toparlayayım mümkün olduğunca tek tek dönüş yapacağım