Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 1 hafta sonra akıntı başlamıştı canım bide kuruluk oldu umarım şifa olmuştur gecen ay yaptım ama bu ay doktor vajinal muayenede yine enfeksiyon gördü çok üzüldümSoğan kürüne başlayalı bir hafta oldu ama ben de en ufak bi değişiklik yok normal mi sizce kızlar?
Soğan kürüne başlayalı bir hafta oldu ama ben de en ufak bi değişiklik yok normal mi sizce kızlar?
inşallah hepimize şifa olur canım. bu ay 2cm di ne olacak bilmiyorum ama öbür ay gitmicem doktora. öbür ayda testere dişli aslan pençesi içicem. 2019 ocakta Allah nasip ederse gidip göstercem.bende 1 hafta sonra akıntı başlamıştı canım bide kuruluk oldu umarım şifa olmuştur gecen ay yaptım ama bu ay doktor vajinal muayenede yine enfeksiyon gördü çok üzüldüm
kızlar bide ben bu aralr çok bebek rüyaları görmeye başladım doğuruyorum emziriyorum falan ama resmen yaşıyorum rüyada görmek bile çok güzel :)ama bi yandanda üzülüyorum demekki ne kadar çok kafama takılıyo ki rüyalarıma giriyor
4cm kist oluştu yumurtam çatlamadığı için,21 gün ilaç kullandım 2ye düşürdük. Doktor bu ayda ilaçsız bakalım dedi. Ben de küre başladım.Ama akıntım falanda olmadı normal yani her şey. İnş gitmiştir.Canım senin durumun neydi niçin küre başlamıştın. Ben de kullandım kürtaj olmuştum rahmi toparlasın yumurtlamayı düzenlesin diye kullanmıştım. Değişiklik aramadım vücudumda ama belirgin gördüğüm değişiklik yumurtlama akıntısı önceki aylara göre gayet iyiydi. İltihap vs olmadığı için normal akıntım biraz daha artmıştı. İnş sıkıntın ne ise şifa olur
valla canım bende kullandıktan 2 3 gün sonra acayip bi kuruluk oldu canım yandı adet olduktan bi kaç gün sonra geçti. doğru diyosun o akıntılar önemli spermi rahme tasıyo ve 2 3 gün yaşamasını sağlıyo diye biliyorum bendesoğan küründen mi oluyor bu kuruluk yaaa, uyuz oldum resmen; bende hiç olmayan bişeydi
hep canım acıdı bu hafta
ki kuruluk olması iyi değil diye biliyorum, çünkü spermi içeri taşıması için akıntımızın olması gerekiyormuş
benim de 10. gün bugün ama bana yansıyan pek bir değişiklik göremedim açıkçası ya da ben farketmiyorum içeriden oluyordur ama ilginç yine de
ve araştırdım gercekten de yapıyomus bu yüzden şikayetçi olanlar var KK devalla canım bende kullandıktan 2 3 gün sonra acayip bi kuruluk oldu canım yandı adet olduktan bi kaç gün sonra geçti. doğru diyosun o akıntılar önemli spermi rahme tasıyo ve 2 3 gün yaşamasını sağlıyo diye biliyorum bende
bir kere yaşadım o kuruluğu ama onun dışında sorun olmadı.insanlar akıntı olduğunu vücudunda değişklikleri hissettiklerini yazınca ben de kendimi dinlemeye başladım ama yok .ve araştırdım gercekten de yapıyomus bu yüzden şikayetçi olanlar var KK de
inşallah canım yaaa en kısa zamanda gelirler doğuralım emzirelim, senin bi çocugun var mıydı
aaay dimiiiive araştırdım gercekten de yapıyomus bu yüzden şikayetçi olanlar var KK de
4cm kist oluştu yumurtam çatlamadığı için,21 gün ilaç kullandım 2ye düşürdük. Doktor bu ayda ilaçsız bakalım dedi. Ben de küre başladım.Ama akıntım falanda olmadı normal yani her şey. İnş gitmiştir.
4 ay yapabilir miyim bilmiyorum ki inşallah yok olur da gerek kalmazAnladım canım Allah şifa versin inşallah. Burda çok okudum bu kürle kisti küçülen yok olan. Yalnız kist için kullanımı 4 ay yazıyor İbrahim saraçoğlunun sitesinde.
Polikistik over, Kist, Miyom ve Polip Şikayetlerine Karşı Soğan Kürü Kullanımı!
Kaynamakta olan 1,5 (250-300 mL) su bardağı klorsuz suyun (içme suyu) içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy 1 kuru Soğan dörde bölüp atınız. Beş dakika kapağı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca süzünüz ve içiniz. Boş mideye günde iki kez içilecektir (öğleden evvel ve öğleden sonra). Her aşamada taze yapılmalıdır.
Uygulama adet (regl) bitiminden 3-7 veya 10 gün sonrasında başlanır ve ilk ay 15 gün diğer aylar 10'ar gün olmak üzere toplamda 4 ay boyunca yapılır ve kür sonlandırılır.
Kür kullanımı desteklemek ve olumlu sonuç alabilmek için 15 günlük soğan kürü ardından testeredişli aslanpençesi bitkisinin günde 2 defa kullanılması gerekmektedir.
aaay dimiiii
eşim bile çok şaşırdı sende olmazdı nie böyle filan dedi hatta bende stres yaptım ondan heralde dedim
bence kür içerideki iltihap ve enfeksiyon vs varsa kurutup temizlettiği için kuruluk oldu o zaman
inşallah vajinanın doğal ph bozulmamıştır kuruluktan
4 ay yapabilir miyim bilmiyorum ki inşallah yok olur da gerek kalmaz
ayy Allah korusun ben bu flora bozukluguundan çok çektim mantar oluşuyoaaay dimiiii
eşim bile çok şaşırdı sende olmazdı nie böyle filan dedi hatta bende stres yaptım ondan heralde dedim
bence kür içerideki iltihap ve enfeksiyon vs varsa kurutup temizlettiği için kuruluk oldu o zaman
inşallah vajinanın doğal ph bozulmamıştır kuruluktan
Amin, inşallah korktuğumuz gibi değildir ama kuruluk deyince hemen aklıma geldiayy Allah korusun ben bu flora bozukluguundan çok çektim mantar oluşuyo