Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani adet öncesi gebelik belirtisi tatlım
heee, yok canım
sadece 3 gündür karnım ağrıyor gün içinde o kadar, 2-3 gündür yine göğüslerim acımaya başladı, zaten benim bu adet öncesi de olan bişeydi
karın ağrısını da soğan kürüne bağlıyorum yemekten önce aç karnına içip sonra yemek yiyiroum ya o dokunmaya başladı herhalde

Canım çok sevindim iyi ki gitmişsin. Doktorun seni en güzel şekilde aydınlatmış. İçinin rahatlaması çok iyi oldu değilse internetteki açıklamalar yorumlar seni kötü yapacaktı. Rabbim sana hayırlısıyla hamilelik sonrada sağlıklı bir doğum sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Herşey yolunda gidecektir. Sen merak etme canım

günaydın kızlar konu sahibi badenzi senin bize daha çok ümit vermen gerekmezmi birlikte bir serüvene başladık birlikte sadece bir aya dğil o yüzden hemen aramıza dön lütfen birlikte çabalıyalıp nasip olur olmaz birlikte bekleyelim nasibi birşeyler yaparak

cennetkokulumm BilgeUfuk junes C chemistim Canlarım siz ne güzel insanlarsınız ya Allah hepinizden Razı olsun Yazdıklarınızı okurken bir posta daha ağlıcaktım. Çok özür dileyerek hepinize ayrı ayrı cevap yazamadım kusuruma bakmayın nolur bu gün o kadar çok yapmam gereken iş var ki işyerinde, gizli gizli giriyorum şuan . Bu ay çok efor sarfedince bekletiyi de yükseltmişim farkında olmadan, o yüzden adet olunca çok bozuldum . Sizin yazdıklarınızı okuyunca o kadar mutlu oldum ki ama anlatamam İyi ki varsınız Bu ay reglim ikinci gün söküldü ama ikinci gün baya simsiyah geldi diyebilirim, heralde rahim temizlendi. Bu ay da umudum var canlarım ama yine de Cuma günü için doktorumdan randevu aldım, olur da bir tedaviye başlatırsa zaten bir sondaki regliyi beklememiz gerekeceğinden dolayı bu ayı da değerlendiririz nasipse. Cuma günü bi gelsin, doktorla konuştuklarımızı da paylaşacağım sizinle. Bir yandan da mutluyum neden derseniz, bu ay hepimiz beraber bekliyor olacağız çok güzel değil mi ? Yeni tur yeni şans diyelim ve haftamıza güzel başlayalım o vakit, sizleri seviyorum, şu işlerimi bi toparlayayım mümkün olduğunca tek tek dönüş yapacağım

Canım beni tekrar hoş geldin. Sende iyi ki varsın bak ne güzel bu kadar insanı bri arya sen topladın çok güzel dostluklara vesile oldun. Hep beraber ağlayıp gülüp omuz omuza biz bize destek olarak bu günleri atlatıcaz inşallah. Biz de seni çok seviyoruz canım Hep beraber en güzel günler bizlerin olsun.

evet bu ay hep birlikte beklicez ama olmazsa diğer ay beklicez umutsuzluğa düşmeyelim herşeyin bi çaresi var sonuçta bende bu ay olmazsa eşimle görnmeyi düşünüyoruz dr. kızlar biz hiç gitmedik sorun yok derler se o zman umutla beklemeye devam benimde planım bu yönde ilk defa aslında bu ay bu kadar çaba ile bebek isteğindeyiz regliden beri gün aşırı ilişki olarak devam ediyoruz bakalım inş dr gerek kalmadan olur

bu arada benim bat 5 aralık kızlar en erken kimin bekleme tarihi :) hep birlikte bekliyelim ama artık üzülmek yasak olsun bu topiğe

Canım benim Allah senden razı olsun, çok sağol temennilerin için Allah bugünün yüzü suyu hürmetine isteyen herkese sağlıklı sıhhatli gebelikler ve bir avazda da kurtulmayı, evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin, bugün dualarımızda yer verelim birbirimize
Mevlid Kandilimiz mübarek dualarımız, dileklerimiz, niyetlerimiz kabul olsun cümlemizin inşallah

Sanırım icinizde en yaşlısı benim 34, gecen sene eylül ayında evlendik ve hic korunmadik ve hic hamile kalamadim yasim gectigi ve akrabalarin komsularin hrt gorduklerinde hamilemisin bebiş var mi sorularindan bıktım usandim simdide doktora gittinmi diye soruyorlar. Aslimda evliligimin ilk aylarinda sorduklarinda daha cok uzulup stres yapiyordum. Simdi artik cok takmiyorum nedense. Guclu olmaya çalışıyorum birazda burda yazilanlari okuyorum Allah o kadar buyukki o isteyince oluyor hersey burda bi kadinin fsh i yuksek amh i düşükmus daha yasi cok genc olmasina ragmen doktor bu konu beni asar sen zor hamile kalirsin demis kadin aglamis üzülmüş ve o ay hamile kaldigini ogrenmis yine sperm sayisi hareketliligi az olanlar hamile kalmış bunlar hep beni teselli ediyor Allaha inaniyoruz hepimiz cok şükür bi gun bize de nasip edecektir sende uzulme tatlim uzulmekle aglmakla olmuyor bol bol dua edelim bu arada Mevlid kandiliniz mubarek olsun arkadaslar rabbim tum dualarinizi kabul etsin insallah

24 ü 25 i gibi bekliyorum ben o guzelim kırmızılarımı bu ay umitli degilim ama erken ovulasyon oldugu icin pek saglikli iliski olmadi adet olunca doktorumngel dedi galiba klomen tedavisine baslicaz hic sevmedim ben o ilaci

Hanımlar günaydın;

Öncelikle herkesin kandili mübarek olsun.Konudan alakasız bir soru olacak ama bugün kandil ya bebiş denemesi yapmak olmaz dimi

kesinlikle canım, gün doğmadan neler doğar!
biz ne kadar çok istesekte zamanı gelmedi mi mümkün değil olmuyor işte, bol bol dua edeceğiz.
bu ay benim kendi adıma bir belirtim veya umudum yok, bat 26-27 Kasım gibi diyorum, hayırlısı artık

Amin canım o yürekten ettiğin güzel duaların kabul olsun inşallah.

Senin de kandilin mübarek olsun canım.

Kızlar bu güzel manevi günün hürmetine Rabbim hiç birimizi darda sıkıntıda bırakmasın. Evlerimizden sağlığı huzuru mutluğu eksik etmesin. Gönlümüzden geçen bizim için hayırlı duaları kabul etsin. Dieğimiz olan evlatlarımızı hayırlı zamanla sağlıcakla bizlere nasip etsin ve kavuştursun.

Sağol canım, hepimizin mübarek olsun
Ben hep öyle dua ediyorum Rab’bim’e hayırlısı ise olsun değilse hiç olmasın diyorum
Dua eden ellerin boş dönmesin inşallah canım benim
En önemlisi sağlığımız, ailemiz gerisi de gelir inşallah tez zamanda

Aaa canım o nasıl söz yaşlı falan daha genceciğiz bende 32 yaşındayım.
Etraftaki insanların söylediklerini boşver sen canım onların bizler üzerinden istekleri edecekleri laflar bitmez. Onlara kalırsa onlar ne diyorsa yapmalıyız ama işler öyle olmuyor. Senin neyi ne zaman isteyip istmemen önemli olan. Kendini hazır hissetiğinde başlar insan bu işlere. Tabi Rabbiminde var bir takdiri o ne vakit nasip ettiyse öncesinde bize düşen sadece elimizden geleni yapmak. Kadınlar güçlü olduktan sonra Allah'ın izniyle başaramayacakları hiç bir şey yoktur. Tabi bazen bizde sendeleyebiliyoruz kendimizi çaresiz güçsüz hissedebiliyoruz. Ama işte kadınız ya pes etmicez ya tekrar içimizdeki güçle ayağa kalkıp devam ediyoruz çabalamaya. Verdiğin örnekler çok doğru benim ablam 36 yaşında amh yumurta rezervi düşük çıktı rahim filminde tüplerin tıkalı dendi doktorlar normal yollarla hamile kalman mümkün değil dediler. İlaçlar hormonlar çatlatma aşılama derken olmadı hiçbiri ve bıraktı takip etmeyi umreye gidecekti gelince bakarız dediler. Derken umreye gitmeden hamile olduğunu öğrendi. Bunun gibi bir sürü örnekler var burda umut tükenmez sadece bazen vaktini beklememiz gerekir. Çok şükür ki inancımız sarılıp umutlanabiliyoruz. Ya umudumuzda olmasa.

Seninde kandilin mübarek olsun duaların kabul olsun inşallah canım

evet her ay umutlanıyoruz işte o kötü günü gelmeden testler yapıyoruz. adet oluncada çok üzülüyoruz ben hep belirti arıyorum kendimde ama her ay aynı şeyleri yaşıyorum oysa klasik adet öncesi belirtiler oyüzden cok umutlanamıyorum dolayısıyla yıkılmıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…