- 25 Şubat 2019
- 636
- 1.636
- 26
15 kullanacağım değilmi sabah akşamAramıza hoş geldin. Adet bitiminden iki gün sonra başladım ben genelde de bir yada iki gün sonra başla canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15 kullanacağım değilmi sabah akşamAramıza hoş geldin. Adet bitiminden iki gün sonra başladım ben genelde de bir yada iki gün sonra başla canım.
Evet canım 15 gün aç karna. Özellikle hazır sudan yap klorsuz su olması gerekiyor.15 kullanacağım değilmi sabah akşam
Tamamdır zaten idrar yolu enfeksiyonum hep olur bende acaba kanallarımdada varmı diye şüphe ettim bakalım inşallah iyi gelir yaEvet canım 15 gün aç karna. Özellikle hazır sudan yap klorsuz su olması gerekiyor.
Benim üçüncü gün hafif kahverengi akıntım oldu kanama akıntı normal durumlar sakın bırakma ve aksatma iki sefer içmeye özen göster yoksa bir işe yaramıyor malesef kür.
Gelir canım Allahın izniyle şifa olsun bebiş olarak geri dönsün inşallahTamamdır zaten idrar yolu enfeksiyonum hep olur bende acaba kanallarımdada varmı diye şüphe ettim bakalım inşallah iyi gelir ya
Benimde 24 mart bat aynı gün inşallah ikimiz de seviniriz ama ben bu sefer hastahaneye gitmeyi düşünmüyordum erkenden olursa mecbur gidicem ama ne yazk ki çünki 28 Mart’a uçağa binmem gerekiyor onun için mecbur rapor lazımmış x cihazından geçmemek için ay şimdiden bunu bile düşğndüm insan birkez yaşayıncs belirgin belirtiler hamilelikte sanki daha çok anlar diye düşünüyorum ama biliyorum kapılmak değil yani bariz böyle hissediyorum ama değilsede üzülmicem bu duygusal birşey değil hani nezle oldugunu hissedersin ya bariz öyle gibi yoksa daha erken bençm için düşğkten sonra bu kadar çabuk beklemiyorum ama bakalım doğru mu hislerim psikolojik miMrb.bnde ayni tarif ettigin gibiyim . Olursa bu 3. Gebelik olucak. Sagdaydi yumurta sag taraf tatki tatli agriyo orda bi his var kucuk kramplar bi siskinlik hissi. Benim gebelik belirtilerim cok erkenden basliyo. Hamile gibi hissediyorum moda bile girdim yani esimde oyle ikimizde birbirimize gaz veriyoruz :)))) . Iyimi olur kotu mu bilmiyorum bat tarihim 25 mart :).
İnşallah tatlım hepimizinGelir canım Allahın izniyle şifa olsun bebiş olarak geri dönsün inşallah
Gebelik olusmadi sogan kurindenn sonra ama hormon degerlerim 5 birime kdar dusmustuIse yaradi mi sende
Hadi insallah hamileyizdir .ne zaman test yapacaksin ? Bende erken yapmak istemiyorum ama duramam yani kesinlessin oma gore onlem aliriz :)Benimde 24 mart bat aynı gün inşallah ikimiz de seviniriz ama ben bu sefer hastahaneye gitmeyi düşünmüyordum erkenden olursa mecbur gidicem ama ne yazk ki çünki 28 Mart’a uçağa binmem gerekiyor onun için mecbur rapor lazımmış x cihazından geçmemek için ay şimdiden bunu bile düşğndüm insan birkez yaşayıncs belirgin belirtiler hamilelikte sanki daha çok anlar diye düşünüyorum ama biliyorum kapılmak değil yani bariz böyle hissediyorum ama değilsede üzülmicem bu duygusal birşey değil hani nezle oldugunu hissedersin ya bariz öyle gibi yoksa daha erken bençm için düşğkten sonra bu kadar çabuk beklemiyorum ama bakalım doğru mu hislerim psikolojik mi
Hangi folicasit cnm adini soylermisinnKızlar dün eczaneden folikasit aldım prospektüste özellikle pcos olanlarda işe yaradığı yazıyor size de tavsiye edeyim zaten normal şartlarda gebelik düşünenlere 3-4 ay önceden doktor veriyormuş şansımızı arttırır inşallah.
Hadi insallah hamileyizdir .ne zaman test yapacaksin ? Bende erken yapmak istemiyorum ama duramam yani kesinlessin oma gore onlem aliriz :)
İnofolic canım toz halinde.Hangi folicasit cnm adini soylermisinn
Ben de ayın 20sinde yapcam hayirlisi bakalimmYa aslında 20 de düşünüyorum test tapmayı bata 4 kala ama varsa hastane ye gitmicem bat geçtikten sonra kan veririm sadece oda dikkatli olmak için istanbulda bu sefer rabbim nasip ettiyse İlk kontrole sekizinci haftada gitmeyi düşünüyorum
Surekli degil ara sira midem bulaniyor . Belirtiden sayiliyor mu bilmiyorum da tok oldugum halde açmışım gibi midemde his var. Basim agriyor son 1 haftadir. Kasiklarim agriyor. Ama goguslerimde hicbir sey yok zaten benim adet zamanimda bile gogsum agrimaz. Hamile olunca illa gogus agrimasi gerekli acaba? Sen de var mi belirtiler
Cok gec degilmi ? Dusuk riski yada kanama alani varsa progestan kullanman gerekebilir 8. Haftada ya gec kalmis olursan ? Ben o kdar bekleyemem acikcasi. Testi erken yapmicam bat gunu yada 1 gun once dusunuyorum. Test bile almadim alsam durmam yaparim cunku :)).Ya aslında 20 de düşünüyorum test tapmayı bata 4 kala ama varsa hastane ye gitmicem bat geçtikten sonra kan veririm sadece oda dikkatli olmak için istanbulda bu sefer rabbim nasip ettiyse İlk kontrole sekizinci haftada gitmeyi düşünüyorum
Hii cnm ben onu kullaniyorum ama onun hap versiyonunu kullaniyorum .hapi biraz daha pahali ama daha etkili hap olani .İnofolic canım toz halinde.
Benim düşük olan gebeliğimdede göğsüm hiç ağrımadı sadece böyle hafif sızı bazen ama çok belirgin birşey olmamıştı sadece hormon un şuan düşğk zaten bütün belirtileri aynı anda yaşamazsın hamileysen bileSurekli degil ara sira midem bulaniyor . Belirtiden sayiliyor mu bilmiyorum da tok oldugum halde açmışım gibi midemde his var. Basim agriyor son 1 haftadir. Kasiklarim agriyor. Ama goguslerimde hicbir sey yok zaten benim adet zamanimda bile gogsum agrimaz. Hamile olunca illa gogus agrimasi gerekli acaba? Sen de var mi belirtiler
Cok gec degilmi ? Dusuk riski yada kanama alani varsa progestan kullanman gerekebilir 8. Haftada ya gec kalmis olursan ? Ben o kdar bekleyemem acikcasi. Testi erken yapmicam bat gunu yada 1 gun once dusunuyorum. Test bile almadim alsam durmam yaparim cunku :)).
Canım benşm yumurtlamasan bir iki gün sonra ilk gebeliğimde de olmuştu sol kasığımda seyirme oldu ve süt kesiği gibi sıvı akıntım var devam edenSurekli degil ara sira midem bulaniyor . Belirtiden sayiliyor mu bilmiyorum da tok oldugum halde açmışım gibi midemde his var. Basim agriyor son 1 haftadir. Kasiklarim agriyor. Ama goguslerimde hicbir sey yok zaten benim adet zamanimda bile gogsum agrimaz. Hamile olunca illa gogus agrimasi gerekli acaba? Sen de var mi belirtiler