Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Odasında gece lambası yok mu? Karanlıktan mı korkuyor acaba?
Mesela benim de kızım şöyle kolay alışmıştı; biz ailecek çok sık tatil yaparız bahar geldi mi de başlarız. Yine o yıl tatilde baktım kızım kendi anne yanı beşiği dışında da artık başka bir yerdee yatabiliyor, uykuya dalabiliyor. O sene çıktığımız tatillerde her akşam gözlemledim. Sonra eve döndüğümüzde yaptığım ilk şey yatak odamızdaki park yatağı kaldırmak oldu.
O akşamdan itibasen de hep odasında uyudu. Aslında bu biraz da çocuğun elinde.
Siz çalışmıyorsunuz anladığım kadarıyla, gün içinde bi kaç saatliğine bırakabileceğiniz anneanne-babaanne vs. ya da yaşıtlarının olduğu yere bıraksanız, hem sizden bağımsız vakit geçirebilir. Evde sürekli siz olduğunuz için sanırım bu kadar bağımlı.
Saat 11 gibi yaptim yine ayni koyulukta cikti abla. Bide birsey sorcam siliklesirse de catladigini mi anliyoruz ?
Evet canım, silikleşince de yumurtan çatlamış olduğu anlamına gelecek.

Ovulasyonu bıraksan da sen değerlendirmeye devam et canım, ben de ovulasyon testinde yakalayamamıştım ama akıntıma bakılırsa yumurtlama oluyordu , en iyisi güzelce değerlendirip gerisini Allah'a bırakmak

Canım ben İzmir'deyim eğer İzmir'de olsam çok doktor tavsiyem olurdu sana , İstanbul'da bildiğim doktorlar dainstagramda popüler olanlar , mesela Banu çiftçi var , Dr Erhan Karaalp var bir de ünlülerin doktoru Furkan Kayabaşoğlu . Eğer imkanın varsa özele gitmeni tavsiye ederim, üniversite hastanelerindeki doktorlar da iyidir ama İstanbul'da hiç bildiğim yok

Canım sen bu ay korun mutlaka, toxoplazma hayvanlardan bulaşan bir bakteri ve gebelikte Allah korusun düşüklere sebep oluyor. Ben çocukluğumdan beri hayvanlarla iç içe büyüdüğüm için benim bağışıklığım var, şimdi senin de olacak ama buna rağmen doktorum her gittiğimde üzerine basa basa asla hayvanlara dokunmayacaksın, hayvanat bahçelerine gitmeyeceksin, toprağa çıplak elle dokunmayacaksın diye uyarır. Ayrıca sadece bunlardan değil iyi yıkanmamış sebze ve meyvelerden de bulaşır bu yüzden de hamilelikte dışarda salata yememizi istemez doktorlar. Şanslısın ki hamile olmadan önce öğrenmişsin

Aynen canım, benim işyerinden bir arkadaşım bebişi 4 aylıkken uyku eğitimi aldırmış ve şuan 8'de uyuyup sabah 8 'de uyanıyormuş :)

Amin kuzum inşallah sağ salim kolay bir doğumla kavuşurum yavruma. Darısı da tabi sizlerin başına kuzum inşallah Hep beraber içeriz inşallah loğusa şerbetlerini

Oyy maşallahh , sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişinizi Ne güzel haber, darısı herkesin başına olsun

Aaa canım o nasıl söz öyle umutlu olacaksın tabi var bi vakti ve biz bilmiyoruz belki geldi beliki 1-2 aya hiç ummadığın bir anda geliverecek.

Aynen canım, benim işyerinden bir arkadaşım bebişi 4 aylıkken uyku eğitimi aldırmış ve şuan 8'de uyuyup sabah 8 'de uyanıyormuş :)
Ahh yerim ben o fındık faresini Maşallah Darısı başına inşallah.

Tracy Hogg bende bu hemşirenin önerilerini uygulamaya çalışmıştım.

Ahh yerim ben o fındık faresini Maşallah Darısı başına inşallah.

Tracy Hogg bende bu hemşirenin önerilerini uygulamaya çalışmıştım.
Ben de alayım canım bu kitaplardan, birkaç tane hamilelikle ilgili almıştım ama daha başlamadım, şimdi baktım çok ta tatlı bir siması var kadının :)

Ben de alayım canım bu kitaplardan, birkaç tane hamilelikle ilgili almıştım ama daha başlamadım, şimdi baktım çok ta tatlı bir siması var kadının :)
Evet canım insan okudukça öğreniyor. Elbette her okuduğunu birebir uygulamıyorsun ama öğrendiğin yanına kar kalıyor.
Özellikle bu hemşirenin yatır-kaldır tekniğini denemiştim.
Çok uğraştım, gecelerce birlikte ağladık kızımla; o uyku huzursuzluğundan bense cinnet harbinden ağlıyordum ama oldu çok şükür
Mutlaka yatır-kaldır tekniğini dene bak muhakkak sonuç alıyorsun

Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallah. Sağlıklı bir gebeliğin olsun ve sağlıcakla kucağına alırsın inşallah yavrunu. Bugün doktordan sonrada güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım.
Burası sana iyi geldiyse ne güzel canım bizimle paylaşmaya devam et. Güzel haberler almak hepimize hem çok iyi gelecek hem de umut olacaktır.

Ben o tekniği, bir aralar Süper Dadı diye bir program vardı ordan biliyorum aslında, 1 haftada dize geliyordu ponçikler En inatçıları bile :) Ben de yaparım gibime geliyor kuzum, gerçi bizimkinin huyları babasına çekerse gerek kalmayabilir :)

Günaydın canım, inşallah hep birlikte bol bebişli bir topic oluruz

Günaydınnnn kuzummmmm

İnşallah canım en çok istediğim şey topiğimizde herkesin hamile kalması ve tabi isteyen herkesin. Şöyle güzel bir listemiz olsun her ay bol hamiş çıksın. Kimse bebişsiz kalmasın inşallah.

İnşallah çok zorlanmadan kolaycacık halledersin. Benim kızımda uykuyu çok sever, babasıyla bize çekmiş.
Eşim ve ben tam uykuseveriz
Günaydın, kuzum ve kuzusuuu Evet ya hayali bile ne güzell
İnşallah canım sağlık ve sıhhatlisiyle tez vakitte dileyen herkeslere nasip oluverir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…