Odasında gece lambası yok mu? Karanlıktan mı korkuyor acaba?o degilde uyku rutini benim kanayan yaram. 31 aylik hala gece uyanip agliyor sebepsiz yere. Bana bagli degil bagimli yanimda dur anne burda yat diyor. Her gece uyumadan oncede beni birakip gitmiceksin demi diye soruyor. Surekli yanimda olmasina ragmen terkedilme korkusu var kizimin malesef . Bugun aksam ailecek gezdik ama yarin amme kiz gezecegiz
Evet canım, silikleşince de yumurtan çatlamış olduğu anlamına gelecek.Saat 11 gibi yaptim yine ayni koyulukta cikti abla. Bide birsey sorcam siliklesirse de catladigini mi anliyoruz ?
Ovulasyonu bıraksan da sen değerlendirmeye devam et canım, ben de ovulasyon testinde yakalayamamıştım ama akıntıma bakılırsa yumurtlama oluyordu , en iyisi güzelce değerlendirip gerisini Allah'a bırakmakAyy inşallah güzel anne heycanla bekliyoruz bizde inanki. Ufuk hergün eve geldiginde ilk baktıgı ovü. testleri oldu artkYine mi yumurtlamadın diyip duruyor. Bu ovüden de birşey anlamadım hiç o kopkoyu çizgiyi göremedim. Bat a da 10 gün felan var artk olmaz heralde bıraksam mı ovüyü aceba
Canım ben İzmir'deyim eğer İzmir'de olsam çok doktor tavsiyem olurdu sana , İstanbul'da bildiğim doktorlar dainstagramda popüler olanlar , mesela Banu çiftçi var , Dr Erhan Karaalp var bir de ünlülerin doktoru Furkan Kayabaşoğlu . Eğer imkanın varsa özele gitmeni tavsiye ederim, üniversite hastanelerindeki doktorlar da iyidir ama İstanbul'da hiç bildiğim yokÖzele de gittim devlete de gittim. Özeldeki surekli sunu yap getir bu testi yap getir diyip durdu. Hepsini goturdum bu sefer emar istedi ilac tedavisine bi turlu baslayamadik. Devlettekide başından savdı. Üniversite hastanesine mi gitsem diye düsünüyorum siz ne dersiniz sizin tavsiye edebileceginiz bi doktor var mı
Kızlar selam. Pazartesi gebelik öncesi kontrollerimi yaptırmaya gittiğimi söylemiştim çarşamba günüde soğan kürüne başlamıstım. Bugün verdiğim kan sonuclarımı almaya gittim toxoplasma ıgm pozitif çıktı. Böyle bi durumla karşılaşan var mı. Gebelikte yapılan testlerde biriymiş gebelik başlarında bulaşırsa bu parazit bebeğe zararda verebiliyormus. Doktorum iyi ki gebelik yokmus dedi. Peki bu ay ya hamile olursam o zaman ne olcak dedim varsa tedavisine başlanır ama olmasan daha iyi dedi. Gebelik istetken şimdide şu iş kesinleşmeden bu ay gebe olmıyım demeye başladım ne değişik ya birdd başka bi labratuarda daha yaptır dedi yanlışlık olabilir tarzı. O kadar karıstım ki kızlar var mı başına gelen duyan bilen
Aynen canım, benim işyerinden bir arkadaşım bebişi 4 aylıkken uyku eğitimi aldırmış ve şuan 8'de uyuyup sabah 8 'de uyanıyormuş :)kesinlikle, tavsiye ederim... bak ne güzel bir can yoldaşın da varo minik yavrunun 'anne' diye seslenmesi bile ne kadar harika bir şey hava güzelse atın kendinizi dıaşrı, açık hava sana da kızçeye de iyi gelir, gezin gezin gelin
Bende katıyım, ama herşey onun iyiliği için; kendine güvenen bir birey olması onun yararına olurileride kreşte napacak öğretmeniyle birlikte uyuyacak hali yok elbette yeni doğan ve meme çocuğu iken yakınında olmalı ama 1.5 yaştan sonra yavaş yavaş odasını benimsemeli, uyku rutini oluşturmalısın onun için, her akşam uyumadan önce mümkünse duş, masaj, pijamalarını giymeli, uyku oyuncağını alıp hooop yatağına bu dediğim yaşlarda maalesef karakterlerinin oturduğu dönem ve bi hayli inatçı oluyorlar ama anne-baba kararlı olduğu müddetçe çocukta mecburen tek yönetimi benimsiyor zaman içinde, sabır canım sadece sabır
Olacak inşallah, az daha gayret ve sabır tatlım
Senin içinde tam vaktinde tam saatinde hayırlı doğumlar inşallah, Allah bir avazda kolaycacık bir çırpıda doğumlar versin sana güzelim
Sağ salim bebişinle seni buluştursun inşallah, bak sonra lojusa şerbetinden içeceğiz daha, ohhh miss
bakabildin mi canım, sana yakın mı yer olarak bu bahsettiğim hastane? bir de y.bosna'da ki nisa hastanesinin de kadın doğum doktorlarının çok iyi olduğunu duydum ve giden çevremde çok memnun kaldılar
Oyy maşallahh , sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişiniziKızlar merhaba 28 ekimde düşük yaptım bu ay soğan kürü yaptım.kür biteli 3 gün oldu.bu ay bir kere ilişki oldu ve tuttu bata 8 gün kala test yaptım erken testlerden negatifti 6 gün kala saglık kabininde kan veedim negatif dedi ama hiç güvenemedim cunku bir sonuc aralığı soylemediler 20 dk önce gebelik testi yaptım sonuc çift cizgi yarın hastaneye gidip kan testi yaptırcam inşallah iyi gecer Rabbim istegen herkese versin ama ben ilişkiden 3 gün sonra tüm hamilelik belirtisini yasadım korunmayı bıraktıgım ay hamile kalmış oldum.sizleri takip ettim soğan kürüne basladıgımdan beri bana cok ıyı geldiniz inşllah cift cizgiyi görmek nasip olur tüm istegenlere
Sunlara bak yerim yaa emojisi bile ne tatli. Insallah canim bakalim herseyin hayirlisi olsun. Esim kadin ben erkek olsaydim bu rahatlikla o coktan hamile kalirdi . Ben kendimden pek umutku degilimde diger arkadaslar guzel haber verir insallah bende mart nisan
Ahh yerim ben o fındık faresiniAynen canım, benim işyerinden bir arkadaşım bebişi 4 aylıkken uyku eğitimi aldırmış ve şuan 8'de uyuyup sabah 8 'de uyanıyormuş :)
Ben de alayım canım bu kitaplardan, birkaç tane hamilelikle ilgili almıştım ama daha başlamadım, şimdi baktım çok ta tatlı bir siması var kadının :)Ahh yerim ben o fındık faresiniMaşallah Darısı başına inşallah.
Tracy Hogg bende bu hemşirenin önerilerini uygulamaya çalışmıştım.
Günaydın canım, inşallah hep birlikte bol bebişli bir topic oluruzAmin kuzum inşallah sağ salim kolay bir doğumla kavuşurum yavruma. Darısı da tabi sizlerin başına kuzum inşallahHep beraber içeriz inşallah loğusa şerbetlerini
Evet canım insan okudukça öğreniyor. Elbette her okuduğunu birebir uygulamıyorsun ama öğrendiğin yanına kar kalıyor.Ben de alayım canım bu kitaplardan, birkaç tane hamilelikle ilgili almıştım ama daha başlamadım, şimdi baktım çok ta tatlı bir siması var kadının :)
Kızlar merhaba 28 ekimde düşük yaptım bu ay soğan kürü yaptım.kür biteli 3 gün oldu.bu ay bir kere ilişki oldu ve tuttu bata 8 gün kala test yaptım erken testlerden negatifti 6 gün kala saglık kabininde kan veedim negatif dedi ama hiç güvenemedim cunku bir sonuc aralığı soylemediler 20 dk önce gebelik testi yaptım sonuc çift cizgi yarın hastaneye gidip kan testi yaptırcam inşallah iyi gecer Rabbim istegen herkese versin ama ben ilişkiden 3 gün sonra tüm hamilelik belirtisini yasadım korunmayı bıraktıgım ay hamile kalmış oldum.sizleri takip ettim soğan kürüne basladıgımdan beri bana cok ıyı geldiniz inşllah cift cizgiyi görmek nasip olur tüm istegenlere
Ben o tekniği, bir aralar Süper Dadı diye bir program vardı ordan biliyorum aslında, 1 haftada dize geliyordu ponçiklerEvet canım insan okudukça öğreniyor. Elbette her okuduğunu birebir uygulamıyorsun ama öğrendiğin yanına kar kalıyor.
Özellikle bu hemşirenin yatır-kaldır tekniğini denemiştim.
Çok uğraştım, gecelerce birlikte ağladık kızımla; o uyku huzursuzluğundan bense cinnet harbinden ağlıyordum ama oldu çok şükür
Mutlaka yatır-kaldır tekniğini dene bak muhakkak sonuç alıyorsun
Günaydın canım, inşallah hep birlikte bol bebişli bir topic oluruz
günaydn kızlar soğan küründe 7. günümmmm bakalımmm az kaldı inşalalh faydası olur hepimize
İnşallah çok zorlanmadan kolaycacık halledersin. Benim kızımda uykuyu çok sever, babasıyla bize çekmiş.Ben o tekniği, bir aralar Süper Dadı diye bir program vardı ordan biliyorum aslında, 1 haftada dize geliyordu ponçiklerEn inatçıları bile :) Ben de yaparım gibime geliyor kuzum, gerçi bizimkinin huyları babasına çekerse gerek kalmayabilir :)
Günaydın, kuzum ve kuzusuuuGünaydınnnn kuzummmmm
İnşallah canım en çok istediğim şey topiğimizde herkesin hamile kalması ve tabi isteyen herkesin. Şöyle güzel bir listemiz olsun her ay bol hamiş çıksın. Kimse bebişsiz kalmasın inşallah.
Oyy maşallahh , sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişiniziNe güzel haber, darısı herkesin başına olsun
Amin inşallah canım darısı tüm isteyenlereOyy maşallahh , sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişiniziNe güzel haber, darısı herkesin başına olsun