Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallah. Sağlıklı bir gebeliğin olsun ve sağlıcakla kucağına alırsın inşallah yavrunu.Bugün doktordan sonrada güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım.
Burası sana iyi geldiyse ne güzel canım bizimle paylaşmaya devam et. Güzel haberler almak hepimize hem çok iyi gelecek hem de umut olacaktır.
Gunaydin ablamÖyle mi bilmiyordum; hiç gitmedim. Ancak çevremden ve forumlardan kadın doğum doktorlarının iyi olduğuna dair hep yorumlar duymuştum. Senin infertilite açısından problemin mi vardı ki?
Öncelikle geçmiş olsun, başınız sağolsun. Güzel haber için çok sevindim; Allah tamamına erdirsin inşallah.
Günaydın canım benim
Cok sagol abla yaa hepiniz birer birer iyikisinizOdasında gece lambası yok mu? Karanlıktan mı korkuyor acaba?
Mesela benim de kızım şöyle kolay alışmıştı; biz ailecek çok sık tatil yaparız bahar geldi mi de başlarız. Yine o yıl tatilde baktım kızım kendi anne yanı beşiği dışında da artık başka bir yerdee yatabiliyor, uykuya dalabiliyor. O sene çıktığımız tatillerde her akşam gözlemledim. Sonra eve döndüğümüzde yaptığım ilk şey yatak odamızdaki park yatağı kaldırmak oldu.
O akşamdan itibasen de hep odasında uyudu. Aslında bu biraz da çocuğun elinde.
Siz çalışmıyorsunuz anladığım kadarıyla, gün içinde bi kaç saatliğine bırakabileceğiniz anneanne-babaanne vs. ya da yaşıtlarının olduğu yere bıraksanız, hem sizden bağımsız vakit geçirebilir. Evde sürekli siz olduğunuz için sanırım bu kadar bağımlı.
Evet canım, silikleşince de yumurtan çatlamış olduğu anlamına gelecek.
Haklsin ablamOvulasyonu bıraksan da sen değerlendirmeye devam et canım, ben de ovulasyon testinde yakalayamamıştım ama akıntıma bakılırsa yumurtlama oluyordu , en iyisi güzelce değerlendirip gerisini Allah'a bırakmak
Olcak olcak insallah biz seninle beraber gidiyiruz sogan kurundegünaydn kızlar soğan küründe 7. günümmmm bakalımmm az kaldı inşalalh faydası olur hepimize
kaldı 8 günümüzOlcak olcak insallah biz seninle beraber gidiyiruz sogan kurunde
Canım günaydın inşallah güzel bir sonuç çıkacak.bizi muhakkak bilgilendir.Günaydın kızlar herkesin güzel bir geçirmesi dileğimle bende gün pataloji sonucunu almaya gidicem 15.30 da bide kan vericem beta sıfırlanmış mı diye
Canım mrb kendi adıma kırmızıları beklemekle geçiyor günler:)Ne yapıyorsunuz kızlar
Canım günaydın inşallah güzel bir sonuç çıkacak.bizi muhakkak bilgilendir.
Ivittt. Beni icerken gorsen normal cay iciyirmusum gibi hic rahatsiz etmiyir beni kokusu tadi alistim yaakaldı 8 günümüz
Gunaydin canisi kolay gelsin sana guzel haberlerle gel insallhGünaydın kızlar herkesin güzel bir geçirmesi dileğimle bende gün pataloji sonucunu almaya gidicem 15.30 da bide kan vericem beta sıfırlanmış mı diye
Gunaydin ablam
Sende öylesin tatlımCok sagol abla yaa hepiniz birer birer iyikisiniz
aynen banada ilk günden beri kötü gelmedi tadı kokusuIvittt. Beni icerken gorsen normal cay iciyirmusum gibi hic rahatsiz etmiyir beni kokusu tadi alistim yaa
O zaman rahat rhat içmelere devamaynen banada ilk günden beri kötü gelmedi tadı kokusu
Bende cumartesi günü gittim menopoz iğnesi vuruldum pazartesi günü tekrar gittim normaldi herşey kontrol 20 gün sonra bakalım neler olacakCanım mrb kendi adıma kırmızıları beklemekle geçiyor günler:)
Asıl sen nasılsın neler yaptın sonuçlar nasıl?