Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallah. Sağlıklı bir gebeliğin olsun ve sağlıcakla kucağına alırsın inşallah yavrunu. :dua:Bugün doktordan sonrada güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım.
Burası sana iyi geldiyse ne güzel canım bizimle paylaşmaya devam et. Güzel haberler almak hepimize hem çok iyi gelecek hem de umut olacaktır.

Sagol cennetkokulum inşallah sagsalim alırız hepbirlikte inşallah sabah saglıl ocagına kan verdim dr yarın öğleden sonra ararım dedim yarın izinliymiş tabiki takipteyim canım her daim

Öyle mi bilmiyordum; hiç gitmedim. Ancak çevremden ve forumlardan kadın doğum doktorlarının iyi olduğuna dair hep yorumlar duymuştum. Senin infertilite açısından problemin mi vardı ki?

Öncelikle geçmiş olsun, başınız sağolsun. Güzel haber için çok sevindim; Allah tamamına erdirsin inşallah.:dua::nazar:

Günaydın canım benim:KK200::KK200::KK200:
Gunaydin ablam :KK200::KK200:

Odasında gece lambası yok mu? Karanlıktan mı korkuyor acaba?
Mesela benim de kızım şöyle kolay alışmıştı; biz ailecek çok sık tatil yaparız bahar geldi mi de başlarız. Yine o yıl tatilde baktım kızım kendi anne yanı beşiği dışında da artık başka bir yerdee yatabiliyor, uykuya dalabiliyor. O sene çıktığımız tatillerde her akşam gözlemledim. Sonra eve döndüğümüzde yaptığım ilk şey yatak odamızdaki park yatağı kaldırmak oldu.
O akşamdan itibasen de hep odasında uyudu. Aslında bu biraz da çocuğun elinde.
Siz çalışmıyorsunuz anladığım kadarıyla, gün içinde bi kaç saatliğine bırakabileceğiniz anneanne-babaanne vs. ya da yaşıtlarının olduğu yere bıraksanız, hem sizden bağımsız vakit geçirebilir. Evde sürekli siz olduğunuz için sanırım bu kadar bağımlı.

Evet canım, silikleşince de yumurtan çatlamış olduğu anlamına gelecek.
Cok sagol abla yaa hepiniz birer birer iyikisiniz :KK200:

Bide kızlar ben regli olmadan başlamıştım ya soğan kürüne geciktim diye regli olmadan başlamıştım o yüzden hem gününde regli oluyim hemde bilmeden iltihap oluştuysa diye soğan kürüne yarın başlıyım diyorum

Kızlar biri bana yazdı Instadan yarım kilo bal , 150-200 Gr yaş polen, 3 tane 10 Gr lik arı sütü karıştır sabah akşam aç karnına bir tatlı kaşığı yememi söyledi yumurta kalitesi ve sperm kalitesi için... Tkv arı sutu, tkv yaş polen marka da..

X