- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
Baktım biraz hastaneyi araştırdım ama genel olarak yorumlar muayene ucretinin yuksek oldugunu yazmıslar. Nisa hastanesini duydum evet yarın arayıp muayene ucretini sorabilirim. Endokrinden randevu almam gerekiyodu goztepedeki medeniyet universite hastanesinin endokrin doktorları cok basarılıymıs ordan aldım. Kadın dogumdanda almak istedim ama sadece gebelik takibi icin randevu verebiliriz dedilerOlacak inşallah, az daha gayret ve sabır tatlım
Senin içinde tam vaktinde tam saatinde hayırlı doğumlar inşallah, Allah bir avazda kolaycacık bir çırpıda doğumlar versin sana güzelim
Sağ salim bebişinle seni buluştursun inşallah, bak sonra lojusa şerbetinden içeceğiz daha, ohhh miss
bakabildin mi canım, sana yakın mı yer olarak bu bahsettiğim hastane? bir de y.bosna'da ki nisa hastanesinin de kadın doğum doktorlarının çok iyi olduğunu duydum ve giden çevremde çok memnun kaldılar
Çok teşekkür ederim canım ❤Malesef canım benim hiç bir bilgim yok bununla alakalı ama bencede başka bir labratuvarda yaptırarak işini garantiye almalısın. Hakkında hayrlısı oldun inşallah
Çok sağol canım çoğu sayfadaki yazıları okudum bunada bakıyım. Evet perşembe günü enfeksyon hastalıklarına randevu akdım gidicem inşaallah. Yani hayat çok değişik şimdide gebelik olmasın istiyorum bu ay bu sorun kesinleşmeden. Evet artık bugünden sonra koruncam bakalım perşembe ne çıkarGeçmiş olsun canım. Sen bu ay korunmaya bak ve enfeksiyon hastalıklarına gidip iyce bir araştır durumunu yapılabilecekler muhakkak vardır. Bak bilgi için link atıyorum sana.
http://www.jinekolojivegebelik.com/2007/11/gebelik-ve-toksoplazma.html
Normalde çoğu kişi korunmuyor bile o ay ama ben en az 1 adet gerekir diye düşünüyorum çünkü rahim duvarı inceliyor ve yeni hamilelikte yine risk, ama 1 defa adet olduktan sonra zaten o ayki ovulasyona kadar iyice toparlanmış olur sen de gönül rahatlığıyla bırakırsın canım korunmayı, dediğin gibi ne zaman tutacağı da belli olmadığı için ben de senin gibi yapardım sanırım, İnşallah il seferde gelsin bebiş
Evet canım muayene ücretleri değişken, doktora göre yani.. Ama hastaneden ben memnunum; kızımın çocuk doktoru da aynı hastanede mesela, kontrolleri için yine oraya gidiyoruz. Endokrin olarak da ben en son tiroitlerde sorun olup olmadığını öğrenmek için gittim, b.evler medicalpark'ta ki doktordan memnun kaldım.Baktım biraz hastaneyi araştırdım ama genel olarak yorumlar muayene ucretinin yuksek oldugunu yazmıslar. Nisa hastanesini duydum evet yarın arayıp muayene ucretini sorabilirim. Endokrinden randevu almam gerekiyodu goztepedeki medeniyet universite hastanesinin endokrin doktorları cok basarılıymıs ordan aldım. Kadın dogumdanda almak istedim ama sadece gebelik takibi icin randevu verebiliriz dediler
Kanunide kadın dogumcular bölüm bölümmüs mesela infertilite doktorları varmıs bitanesinden memnun kalan cokmus hatta burda okumuştum. Ona gidebilirim belkiEvet canım muayene ücretleri değişken, doktora göre yani.. Ama hastaneden ben memnunum; kızımın çocuk doktoru da aynı hastanede mesela, kontrolleri için yine oraya gidiyoruz. Endokrin olarak da ben en son tiroitlerde sorun olup olmadığını öğrenmek için gittim, b.evler medicalpark'ta ki doktordan memnun kaldım.
Bir önceki hamileliğimde de o doktor takip etmişti
Randevu aldığın yeri beğenmezsen aklında olsun yine de... devlet olarakta düşünürsen kanuniye bakabilirsin
Kızlar merhaba 28 ekimde düşük yaptım bu ay soğan kürü yaptım.kür biteli 3 gün p
Sunlara bak yerim yaa emojisi bile ne tatliAnladım canım o zaman iyi olmuş madem o doktor içine sindi herşeyde bi hayır vardır. Bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah kuzum. Daha iyi olmana da sevindim. Namazda seni sakinleştirir huzura eriştirir.
Sağol kuzum gerçekten bulantı işi zor kuzum ben zaten hiç hoşlanmam bulantıdan kusmadan. Tek tesellim kusmam yok 1 sefer oldu. Oğlumda da 2 sefer kusmuştum. Ama işte bulantı iştahsızlık yediklerinden tiksinme bunlar var Yine de şükür geçecek inşallah.
İnşallahhhhhh kuzum bu ay arayı açmadan peşimizden gelin hep beraber.
Mrb. Hayirli olsun insallah hersey guzel olur :).Kızlar merhaba 28 ekimde düşük yaptım bu ay soğan kürü yaptım.kür biteli 3 gün oldu.bu ay bir kere ilişki oldu ve tuttu bata 8 gün kala test yaptım erken testlerden negatifti 6 gün kala saglık kabininde kan veedim negatif dedi ama hiç güvenemedim cunku bir sonuc aralığı soylemediler 20 dk önce gebelik testi yaptım sonuc çift cizgi yarın hastaneye gidip kan testi yaptırcam inşallah iyi gecer Rabbim istegen herkese versin ama ben ilişkiden 3 gün sonra tüm hamilelik belirtisini yasadım korunmayı bıraktıgım ay hamile kalmış oldum.sizleri takip ettim soğan kürüne basladıgımdan beri bana cok ıyı geldiniz inşllah cift cizgiyi görmek nasip olur tüm istegenlere
Kesinlikle öylee ablamCanım benim öperiz biz de seniEn açık şekilde bende buradan sizlere anlatabiliyorum derdimi
herkese anlatılamayacak özelimizi paylaşabiliyoruz, hepimizin beklentisi aynı, umudumuz aynı daha ne olsun
kesinlikle, tavsiye ederim... bak ne güzel bir can yoldaşın da varo minik yavrunun 'anne' diye seslenmesi bile ne kadar harika bir şey hava güzelse atın kendinizi dıaşrı, açık hava sana da kızçeye de iyi gelir, gezin gezin gelin
Bende katıyım, ama herşey onun iyiliği için; kendine güvenen bir birey olması onun yararına olurileride kreşte napacak öğretmeniyle birlikte uyuyacak hali yok elbette yeni doğan ve meme çocuğu iken yakınında olmalı ama 1.5 yaştan sonra yavaş yavaş odasını benimsemeli, uyku rutini oluşturmalısın onun için, her akşam uyumadan önce mümkünse duş, masaj, pijamalarını giymeli, uyku oyuncağını alıp hooop yatağına bu dediğim yaşlarda maalesef karakterlerinin oturduğu dönem ve bi hayli inatçı oluyorlar ama anne-baba kararlı olduğu müddetçe çocukta mecburen tek yönetimi benimsiyor zaman içinde, sabır canım sadece sabır
Sagol canım inşalllahMrb. Hayirli olsun insallah hersey guzel olur :).
Sagol canım inşallah hepimiz içinMrb. Hayirli olsun insallah hersey guzel olur :).
Saat 11 gibi yaptim yine ayni koyulukta cikti abla. Bide birsey sorcam siliklesirse de catladigini mi anliyoruz ?Bilge testi ertesi gün tekrar yapmalısın, bakalım silikleşti mi bu da önemli; silikleşip tamamen kaybolana kadar devam!
Ne demek. Keske yardimci olabilseydimÇok teşekkür ederim canım ❤
Mrblar oncelikle cok gecmis olsun. Sana cok iyi geldiysekte ne mutlu bize. Ayy insallah guzel haberlerini aliriz. Buraya da atsaydin keske gebelik testini. Sende bizlere umut olurdunKızlar merhaba 28 ekimde düşük yaptım bu ay soğan kürü yaptım.kür biteli 3 gün oldu.bu ay bir kere ilişki oldu ve tuttu bata 8 gün kala test yaptım erken testlerden negatifti 6 gün kala saglık kabininde kan veedim negatif dedi ama hiç güvenemedim cunku bir sonuc aralığı soylemediler 20 dk önce gebelik testi yaptım sonuc çift cizgi yarın hastaneye gidip kan testi yaptırcam inşallah iyi gecer Rabbim istegen herkese versin ama ben ilişkiden 3 gün sonra tüm hamilelik belirtisini yasadım korunmayı bıraktıgım ay hamile kalmış oldum.sizleri takip ettim soğan kürüne basladıgımdan beri bana cok ıyı geldiniz inşllah cift cizgiyi görmek nasip olur tüm istegenlere
Öyle mi bilmiyordum; hiç gitmedim. Ancak çevremden ve forumlardan kadın doğum doktorlarının iyi olduğuna dair hep yorumlar duymuştum. Senin infertilite açısından problemin mi vardı ki?Kanunide kadın dogumcular bölüm bölümmüs mesela infertilite doktorları varmıs bitanesinden memnun kalan cokmus hatta burda okumuştum. Ona gidebilirim belki
Öncelikle geçmiş olsun, başınız sağolsun. Güzel haber için çok sevindim; Allah tamamına erdirsin inşallah.Kızlar merhaba 28 ekimde düşük yaptım bu ay soğan kürü yaptım.kür biteli 3 gün oldu.bu ay bir kere ilişki oldu ve tuttu bata 8 gün kala test yaptım erken testlerden negatifti 6 gün kala saglık kabininde kan veedim negatif dedi ama hiç güvenemedim cunku bir sonuc aralığı soylemediler 20 dk önce gebelik testi yaptım sonuc çift cizgi yarın hastaneye gidip kan testi yaptırcam inşallah iyi gecer Rabbim istegen herkese versin ama ben ilişkiden 3 gün sonra tüm hamilelik belirtisini yasadım korunmayı bıraktıgım ay hamile kalmış oldum.sizleri takip ettim soğan kürüne basladıgımdan beri bana cok ıyı geldiniz inşllah cift cizgiyi görmek nasip olur tüm istegenlere
Günaydın canım benimKesinlikle öylee ablam