Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Baktım biraz hastaneyi araştırdım ama genel olarak yorumlar muayene ucretinin yuksek oldugunu yazmıslar. Nisa hastanesini duydum evet yarın arayıp muayene ucretini sorabilirim. Endokrinden randevu almam gerekiyodu goztepedeki medeniyet universite hastanesinin endokrin doktorları cok basarılıymıs ordan aldım. Kadın dogumdanda almak istedim ama sadece gebelik takibi icin randevu verebiliriz dediler

Çok sağol canım çoğu sayfadaki yazıları okudum bunada bakıyım. Evet perşembe günü enfeksyon hastalıklarına randevu akdım gidicem inşaallah. Yani hayat çok değişik şimdide gebelik olmasın istiyorum bu ay bu sorun kesinleşmeden. Evet artık bugünden sonra koruncam bakalım perşembe ne çıkar

Hayırlısıyla inşallah canım bende ilk rengden sonra tekrar soğan suyunu yapıyim diyorum inşallah ilki kadar bekletmez

Evet canım muayene ücretleri değişken, doktora göre yani.. Ama hastaneden ben memnunum; kızımın çocuk doktoru da aynı hastanede mesela, kontrolleri için yine oraya gidiyoruz. Endokrin olarak da ben en son tiroitlerde sorun olup olmadığını öğrenmek için gittim, b.evler medicalpark'ta ki doktordan memnun kaldım.
Bir önceki hamileliğimde de o doktor takip etmişti
Randevu aldığın yeri beğenmezsen aklında olsun yine de... devlet olarakta düşünürsen kanuniye bakabilirsin

Kanunide kadın dogumcular bölüm bölümmüs mesela infertilite doktorları varmıs bitanesinden memnun kalan cokmus hatta burda okumuştum. Ona gidebilirim belki

Kızlar merhaba 28 ekimde düşük yaptım bu ay soğan kürü yaptım.kür biteli 3 gün oldu.bu ay bir kere ilişki oldu ve tuttu bata 8 gün kala test yaptım erken testlerden negatifti 6 gün kala saglık kabininde kan veedim negatif dedi ama hiç güvenemedim cunku bir sonuc aralığı soylemediler 20 dk önce gebelik testi yaptım sonuc çift cizgi yarın hastaneye gidip kan testi yaptırcam inşallah iyi gecer Rabbim istegen herkese versin ama ben ilişkiden 3 gün sonra tüm hamilelik belirtisini yasadım korunmayı bıraktıgım ay hamile kalmış oldum.sizleri takip ettim soğan kürüne basladıgımdan beri bana cok ıyı geldiniz inşllah cift cizgiyi görmek nasip olur tüm istegenlere

Son düzenleme:
Kızlar merhaba 28 ekimde düşük yaptım bu ay soğan kürü yaptım.kür biteli 3 gün p

Merhaba canım çok geçmiş olsun bende 24 gün önce düşük yaptım soğan kürü ile hamile kalmıştım iyi yapmışsın hamile kalmayı kolaylaştırıyo folik asitle kullan bence bende ilk reglimi bekliyorum sonra korunmadan devam edicem folik Asitede devam edicem kürüde yeniden yapıcam inşallah kısa zamanda sağlıkla tekrar hamilelik nasip olur hepimize

Sunlara bak yerim yaa emojisi bile ne tatli . Insallah canim bakalim herseyin hayirlisi olsun. Esim kadin ben erkek olsaydim bu rahatlikla o coktan hamile kalirdi . Ben kendimden pek umutku degilimde diger arkadaslar guzel haber verir insallah bende mart nisan

Mrb. Hayirli olsun insallah hersey guzel olur :).

o degilde uyku rutini benim kanayan yaram. 31 aylik hala gece uyanip agliyor sebepsiz yere. Bana bagli degil bagimli yanimda dur anne burda yat diyor. Her gece uyumadan oncede beni birakip gitmiceksin demi diye soruyor. Surekli yanimda olmasina ragmen terkedilme korkusu var kizimin malesef . Bugun aksam ailecek gezdik ama yarin amme kiz gezecegiz

QUOTE="ISTANBULLUGELINN, post: 58949451, member: 872002"]Merhaba canım çok geçmiş olsun bende 24 gün önce düşük yaptım soğan kürü ile hamile kalmıştım iyi yapmışsın hamile kalmayı kolaylaştırıyo folik asitle kullan bence bende ilk reglimi bekliyorum sonra korunmadan devam edicem folik Asitede devam edicem kürüde yeniden yapıcam inşallah kısa zamanda sağlıkla tekrar hamilelik nasip olur hepimize[/QUOTE]

Kullanıyorum canım düşükten önce eşim kutu kutu almistı hamilelikten beri içiyorumAllah isteyen herkese nasıp etsın insallah

Mrblar oncelikle cok gecmis olsun. Sana cok iyi geldiysekte ne mutlu bize. Ayy insallah guzel haberlerini aliriz. Buraya da atsaydin keske gebelik testini. Sende bizlere umut olurdun

Kanunide kadın dogumcular bölüm bölümmüs mesela infertilite doktorları varmıs bitanesinden memnun kalan cokmus hatta burda okumuştum. Ona gidebilirim belki
Öyle mi bilmiyordum; hiç gitmedim. Ancak çevremden ve forumlardan kadın doğum doktorlarının iyi olduğuna dair hep yorumlar duymuştum. Senin infertilite açısından problemin mi vardı ki?
Öncelikle geçmiş olsun, başınız sağolsun. Güzel haber için çok sevindim; Allah tamamına erdirsin inşallah.
Kesinlikle öylee ablam
Günaydın canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…