- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
Bende avrupa yakasındayımHangi yaka canım, ben de İstanbul'dayım. Ben avrupa yakasındayım.
Darısı başımıza inşallah canımAynen kuzum herşeyin vakti var demek ki böyle nasipmiş. Hasta adam topladı kendini bi anda ve oldu.
Ayyy yersin tabi tatliş teyzesi zaten zeytin kadarmış şuan bir lokmada gider.
Sende, siz de iyi ki varsınızvalla çok haklısın kuzum arkadaşta olsalar bu kadar detaya inerek konuşamazdık gerçekten iyi ki varsınız canlarım benim.
bence de, gözün aydınAman yumurtlim da ne zamn oldugunun önemi yok
Perşembe akşamıııııı vuhuuu
Kızlar selam. Pazartesi gebelik öncesi kontrollerimi yaptırmaya gittiğimi söylemiştim çarşamba günüde soğan kürüne başlamıstım. Bugün verdiğim kan sonuclarımı almaya gittim toxoplasma ıgm pozitif çıktı. Böyle bi durumla karşılaşan var mı. Gebelikte yapılan testlerde biriymiş gebelik başlarında bulaşırsa bu parazit bebeğe zararda verebiliyormus. Doktorum iyi ki gebelik yokmus dedi. Peki bu ay ya hamile olursam o zaman ne olcak dedim varsa tedavisine başlanır ama olmasan daha iyi dedi. Gebelik istetken şimdide şu iş kesinleşmeden bu ay gebe olmıyım demeye başladım ne değişik ya birdd başka bi labratuarda daha yaptır dedi yanlışlık olabilir tarzı. O kadar karıstım ki kızlar var mı başına gelen duyan bilen
canımsınSen de iyi ki varsın kuzucum
canım ilçe olarak neresi bilemesem de, medipol megaya gidiyorum...Bende avrupa yakasındayım
Darısı başımıza inşallah canımAllah senin için de tamamına erdirsin sağlıklı ve sıhhatli olarak
O kadar olmuş mu yaaa, maşallah kuzumdaha sonra kilo kilo haberlerini alacağız senden inşallah
Sende, siz de iyi ki varsınız
bence de, gözün aydınartık rahatlamışsındır
evet ya, o gün spermiyografi testini verecek kocacğım, sonra serbest; utandım şu an
Amin tatlım, ben de çok istiyorum dediğin gibi böyle sıra sıra nasip olsun hepimize en hayırlı zamanda Allah'ın izni ile, Allah ellerimizi boş geri çevirmesin dualarımızı kabul etsin inşallahAmin kuzum aminnnnn darısı inşallah hepinizin başına bu yola beraber girdik beraber ilerlemek en çok istediğim şey. Hep beraber önce göbüşleri sonra bebişlerimizi büyütelim sağlıkla inşallah.
Amin kuzum inşallah Rabbim tamamına erdirsin. Sizlerle beraber bu yolda ilerlemek en büyük arzum.
Dimi ya teyzesi kilo kilo haberlerini alacağımız zamanlarda gelecek inşallah.
Ayyy kuzum utanmışta yerim ben seni en doğal hakkın kuzum.
Ah canım inşallah düzelir ya kürtaj sonrası bozuldu adetlerm daha önce hep düzenliydi ilaç kullanınca oluyorum bırakınca yine bozuluyor umarım işe yarar. 15 gün bittikten sonra ne kadar ara verip tekrar başlanıyor peki canımCanım soğan kürü normal şartlarda adetin bittikten sonra 2.gününden itibaren 7. gününe kadar başlanabiliyor. Asıl faydalı kısmı bu dönemde. Ama Düzensiz adet görmeyenler her hangi bir zamanda başlayabiliyor diyor İbrahim Saraçoğlu. Yalnız adet görmeden önce de başlarsan bırakmadan eksiksiz sabah akşam 10 güne tamamlaman lazım. Biraz kullan adet olunca bırak bitince tekrar başla gibi bir düzensizlik yapma. Kararını buna göre ver canım ya hemen başla 15 gün yap bitir. Yada adet olmayı bekle adet bitince 2.gün başla 15 gün tamamla bitir. Bu arada soğan kürüyle birlikte düzensiz adet görenlerin düzene girdiklerini çok okudum. Sende içini ferah tut güven bu küre. Rabbim inşallah sana da şifa verir.
Aynen yaa diyoum ya hergün geldiginde eve ilk işi testlere bkmak ytakodasında dizili druyor hepsiOyyy kuzum inşallah 10 gün sonra da ona seviniriz hep beraber.
Eeee adamalara bu kadar detay verir uzmanlaştırırsak olacağı bu böyle uzman kesilirler başımıza
Muayene ücreti ne kadar acabacanımsın
canım ilçe olarak neresi bilemesem de, medipol megaya gidiyorum...
ilk hamileliğimde de burayı tercih etmiştim, doğum da bu hastanede olmuştu..
istersen sana yakın ve ulaşımı rahat ise araştırabilirsin; tüm kadın doktorlarını tavsiye ederim.
Haklısın valla ablam bende öyle bu kadar rahat bir şekilde sadece sizlere söylüyorum anlatıyorumÖyle ama kuzulariyi ki varsınız
Doktoruna göre değişiyor, 444 70 44 çağr merkezi no üzerinden bilgi alabilirsin, öncesinde sitesinden bak istersen doktorlarına...Muayene ücreti ne kadar acaba
İnan çok rhatladım ablam yaa ve bugün test yapmamayı düşünüyordum.Darısı başımıza inşallah canımAllah senin için de tamamına erdirsin sağlıklı ve sıhhatli olarak
O kadar olmuş mu yaaa, maşallah kuzumdaha sonra kilo kilo haberlerini alacağız senden inşallah
Sende, siz de iyi ki varsınız
bence de, gözün aydınartık rahatlamışsındır
evet ya, o gün spermiyografi testini verecek kocacğım, sonra serbest; utandım şu an
Amin tatlım, ben de çok istiyorum dediğin gibi böyle sıra sıra nasip olsun hepimize en hayırlı zamanda Allah'ın izni ile, Allah ellerimizi boş geri çevirmesin dualarımızı kabul etsin inşallahRab'bim gönlüne göre versin şekerim
Tamam tesekkür ederimmDoktoruna göre değişiyor, 444 70 44 çağr merkezi no üzerinden bilgi alabilirsin, öncesinde sitesinden bak istersen doktorlarına...
Ah canım inşallah düzelir ya kürtaj sonrası bozuldu adetlerm daha önce hep düzenliydi ilaç kullanınca oluyorum bırakınca yine bozuluyor umarım işe yarar. 15 gün bittikten sonra ne kadar ara verip tekrar başlanıyor peki canım
Aynen yaa diyoum ya hergün geldiginde eve ilk işi testlere bkmak ytakodasında dizili druyor hepsiGbelik testleri de çekmece de onları da 1 hafta sonra kontrol etmeye başlar eksik görünce başlar söylemeye test yaptın dimi yine duramadın felan der kesin
Havaalanına giderken pazar günü bide gördügüm ilk eczaneye girdim Miratech diye bi gebelik testi buldum ondan almıştım 6 tane. Umarım iyidr test hiç araştırmadım da testi sırt çantamda getrdim bideGebelik testinde var mı kuzum
Canım benim öperiz biz de seniHaklısın valla ablam bende öyle bu kadar rahat bir şekilde sadece sizlere söylüyorum anlatıyorum
Sizlerde iyiki varsınız
Bilge testi ertesi gün tekrar yapmalısın, bakalım silikleşti mi bu da önemli; silikleşip tamamen kaybolana kadar devam!İnan çok rhatladım ablam yaa ve bugün test yapmamayı düşünüyordum.
Yaaa utanmaaaa ben utan diye söylemedim hayrlısıyla olsun bebişleeerrrr
Olacak inşallah, az daha gayret ve sabır tatlımAminnnn kuzumDuayla açılan ellerimiz bebişlerimize kucak olsun inşallah.
bakabildin mi canım, sana yakın mı yer olarak bu bahsettiğim hastane? bir de y.bosna'da ki nisa hastanesinin de kadın doğum doktorlarının çok iyi olduğunu duydum ve giden çevremde çok memnun kaldılarTamam tesekkür ederimm