Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım aynen anlattığın gibiymiş öncedsn de bağışıklık kazansam testlerde pozitif çıkabiliyormus o yüzden bi ileri testle kaç ay önce olduguna bakıcaklar yarın son 6 ay içindeyse iyi ki gebe kalmamışım dicem. Kedi dışkısıyla bulaşırmıs hiç kedileri elleyemem nile ben ama sebzeden falan bulaştı herlde

Slm kızlar pataloji sonucunu araştırma hastaneleri yapıyo burda kürtajı da devlet yani neyse acilde ki doktora da gösterdik neyse atabilirsin bunu bu kürtajda bebeğin ölü oldugunu n kanıtı dedi dedim ben bunu düşük yaptıgımda anladım zaten ben sorun ne bir sonraki gebeliğimde karşıma çıkıcak birşey varmı neden olmuş kan pıltılaşmasımı vs diye yaptırdım dedim yok onu göremiyorum sonuçta dedi patoloji laboratuarına indik ordaki bi doktor la görüştü tanışmadaki kız parça yoksa bakılmamıştırdı dedi dedim nasıl parça yok benim kanamam olmadı ki parçalansın ben normal suyum gelerek doğum yaptım ve parçayı kendim de gördüm dedim neyse görüştü vs kürtaj ameliyatı yapan doktora yönlendirdi dahilisini yazdı yarın ona gidicez artık kanda verdim birazdan sonuç gelir e nabıza sanırım bir saat dedi

Bölümler arasında bir iletişimsizlik mi var acaba yoksa bunu önceden talep etmek mi gerekiyor?
İşlemi gerçekleştiren doktor sana yardımcı olabilecek demek ki canım.İçin rahat olsun Allah'ın izniyle bundan sonraki gebeliğin sağlıkla,hayırlısıyla geçecek.
Kan sonucunda güzel çıktı mı ohh iyice rahatlayacaksın.

Aynen inşallah canımya rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasıp etsin inşallah sen nasılsın nasıl gidiyo kürtaj vs derken baya bi uzak kaldım burdan kanda sıfırlanırsa regli olduktan sonra korunmayı düşünmüyorım bende geç oluyo ya zaten ilkide 8. Ayda olmuştu

Bi sene cocugu olmayan infertilite bolumune gidebiliyo

Muayene ücreti bizim icin onemli. Esime yük olmak istemiyorum once bi universite hastanesine gidebilirim bi sonuc alamazsam özele giderim belki diye düsünüyorum bakalım

Arkadaslar ya göğüslerim şisti ve acıyodu simdi sancı yapmaya basladılar sizce nedendir ki

Gece lambasi var ama yinede hep aglayarak uyanip beni cagiriyor. Yanina gittigimde seni cok ozledim annecim diyor. Bugun gece 3.30da tamamen uyandi 6ya kadar oturduk . Bunu cok sik yapiyor. Normlde cok mutlu bir cocuk . Kizmiyorum bagirmiyorum her istedigini aliyorum (sinirlarini gostererek abartmadan) . Evet canim calismiyorum bama o kdar bagliki birakamam yani mumkun degil. Anmem cok yakinimda oturuyor yurume mesafesi 3 dk. Ama 2 saat biraksam o hece asla uyumuyor yakama yapisiyor kucagimda uyucam diyor. Asansoru dun teyzesiyle bile binmedi bende gittim sadece cantasini birakicakti eve kisa sureli bile ayrilmaz . Her gece soruyor beni birakio hitmiceksin demi diye. Odasinida ayirdim ama malesef bir ise yaramadi

Bi sene cocugu olmayan infertilite bolumune gidebiliyo
Anladım canım, benim de önümüzdeki 6 ay içinde olmazsa oranın yolu gözükecek desene
Ayy yerim ben onu tatlı şey seniii Evde günün büyük bir bölümünü hatta tamamını diyeyim seninle geçirdiği için yapıyor. Bence sana bağlı olmasında sorun yok ama kreş döneminde seni biraz zorlayabilir. Sonra merak etme okul ve arkadaş çevresine alışıp sosyalleşince eve gelmek istemeyecek.
Arkdaşlarım çocuklarını kreşten almaya gittiklerinde annelerine niye çabuk geldin, biraz daha beklesen bizim oyunumuz bitmedi felan diyormuş büyük çoğunluğu Ben kızımı çalıştığım için 10 aylıkken işe geri dönmek zorunda kaldım.
O nedenle bana bu kadar aşırı bağlı bir çocuk olmadı hiç Üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum

Bu da geçecek canım her şey dilediğin gibi olacak.zorlu bir süreçti senin için Rabbim bidaha yaşatmasın.
Ben de bir değişiklik yok canım.Progesteron hormon düşüklüğüm nedeniyle 3 aylık bir ilaç tedavisine başlayacaktık ama bu ay regl olmadım.İlaç verdi doktor adet söktürücü ilaç bi,teli 5 gün oldu hala olmadım.Yani bu hormon yükselmeden yumurtam çatlamayacak ,çatlasa bile gebe kaldığımda bebek tutunamayacak.Ondan dolayı bekliyorum kırmızılar bi gelse ilacıma başlıycam ama daha yok

Bende söktürücü kullandıgım da işe yaramamıştı ama soğanın söktürücü etkisi var onu dene hemen olursun bu söktürücüler hormonu iyice berbat ediyo

Kızlar günaydın;
Tarlusal adet söktürücü ilacım biteli 5 gün oldu.4.gün yani dün ovu testi yapayım dedim böyle çıktı.Ya yumurtlama zamanındayım yada bir gün önce çatlamış.bana çok tuhaf geldi.Bu ilacı canım @Azra 1 sen kullanmıştın karşılaştın mı böyle bir şeyle?Aacaba ilaçta lh hormonumu fazla anlamadım.

Eklentiler

• 20190220_195144.jpg
    70,1 KB · Görüntüleme: 34
Günaydın kızlar beta hcg 3.12 çıktı hala sıfırlanmamış altısında 35 di şimdiye kadar sıfırlanması gerekmezmi neysem artık sonuç olarak beşin altına düşmüş de

Gebelik testi mi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…