Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen kuzum herşeyin vakti var demek ki böyle nasipmiş. Hasta adam topladı kendini bi anda ve oldu.

Ayyy yersin tabi tatliş teyzesi zaten zeytin kadarmış şuan bir lokmada gider. :KK70:
Darısı başımıza inşallah canım:nazar: Allah senin için de tamamına erdirsin sağlıklı ve sıhhatli olarak:KK200:
O kadar olmuş mu yaaa, maşallah kuzum:nazar: daha sonra kilo kilo haberlerini alacağız senden inşallah:dua:
:KK70::KK70: valla çok haklısın kuzum arkadaşta olsalar bu kadar detaya inerek konuşamazdık gerçekten iyi ki varsınız canlarım benim. :KK19::KK200:
Sende, siz de iyi ki varsınız:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Aman yumurtlim da ne zamn oldugunun önemi yok :KK48:
Perşembe akşamıııııı vuhuuu :KK76::KK76::halay:
bence de, gözün aydın:anneadayı: artık rahatlamışsındır:sampiyon:
evet ya, o gün spermiyografi testini verecek kocacğım, sonra serbest; utandım şu an:KK23:

Kızlar selam. Pazartesi gebelik öncesi kontrollerimi yaptırmaya gittiğimi söylemiştim çarşamba günüde soğan kürüne başlamıstım. Bugün verdiğim kan sonuclarımı almaya gittim toxoplasma ıgm pozitif çıktı. Böyle bi durumla karşılaşan var mı. Gebelikte yapılan testlerde biriymiş gebelik başlarında bulaşırsa bu parazit bebeğe zararda verebiliyormus. Doktorum iyi ki gebelik yokmus dedi. Peki bu ay ya hamile olursam o zaman ne olcak dedim varsa tedavisine başlanır ama olmasan daha iyi dedi. Gebelik istetken şimdide şu iş kesinleşmeden bu ay gebe olmıyım demeye başladım ne değişik ya birdd başka bi labratuarda daha yaptır dedi yanlışlık olabilir tarzı. O kadar karıstım ki kızlar var mı başına gelen duyan bilen

Geçmiş olsun canım. Sen bu ay korunmaya bak ve enfeksiyon hastalıklarına gidip iyce bir araştır durumunu yapılabilecekler muhakkak vardır. Bak bilgi için link atıyorum sana.

http://www.jinekolojivegebelik.com/2007/11/gebelik-ve-toksoplazma.html

Sen de iyi ki varsın kuzucum:KK200:
canımsın:KK200:
Bende avrupa yakasındayım
canım ilçe olarak neresi bilemesem de, medipol megaya gidiyorum...
ilk hamileliğimde de burayı tercih etmiştim, doğum da bu hastanede olmuştu..
istersen sana yakın ve ulaşımı rahat ise araştırabilirsin; tüm kadın doktorlarını tavsiye ederim.

Darısı başımıza inşallah canım:nazar: Allah senin için de tamamına erdirsin sağlıklı ve sıhhatli olarak:KK200:
O kadar olmuş mu yaaa, maşallah kuzum:nazar: daha sonra kilo kilo haberlerini alacağız senden inşallah:dua:

Sende, siz de iyi ki varsınız:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

evet ya, o gün spermiyografi testini verecek kocacğım, sonra serbest; utandım şu an:KK23:

Amin kuzum aminnnnn darısı inşallah hepinizin başına bu yola beraber girdik beraber ilerlemek en çok istediğim şey. Hep beraber önce göbüşleri sonra bebişlerimizi büyütelim sağlıkla inşallah.

Amin kuzum inşallah Rabbim tamamına erdirsin. Sizlerle beraber bu yolda ilerlemek en büyük arzum.

Dimi ya teyzesi kilo kilo haberlerini alacağımız zamanlarda gelecek inşallah. :dua:

Ayyy kuzum utanmışta yerim ben seni en doğal hakkın kuzum. :KK68:

Amin kuzum aminnnnn darısı inşallah hepinizin başına bu yola beraber girdik beraber ilerlemek en çok istediğim şey. Hep beraber önce göbüşleri sonra bebişlerimizi büyütelim sağlıkla inşallah.

Amin kuzum inşallah Rabbim tamamına erdirsin. Sizlerle beraber bu yolda ilerlemek en büyük arzum.

Dimi ya teyzesi kilo kilo haberlerini alacağımız zamanlarda gelecek inşallah. :dua:

Ayyy kuzum utanmışta yerim ben seni en doğal hakkın kuzum. :KK68:
Amin tatlım, ben de çok istiyorum dediğin gibi böyle sıra sıra nasip olsun hepimize en hayırlı zamanda Allah'ın izni ile, Allah ellerimizi boş geri çevirmesin dualarımızı kabul etsin inşallah:dua: Rab'bim gönlüne göre versin şekerim:KK200::anneadayı:

:olamaz:

Canım soğan kürü normal şartlarda adetin bittikten sonra 2.gününden itibaren 7. gününe kadar başlanabiliyor. Asıl faydalı kısmı bu dönemde. Ama Düzensiz adet görmeyenler her hangi bir zamanda başlayabiliyor diyor İbrahim Saraçoğlu. Yalnız adet görmeden önce de başlarsan bırakmadan eksiksiz sabah akşam 10 güne tamamlaman lazım. Biraz kullan adet olunca bırak bitince tekrar başla gibi bir düzensizlik yapma. Kararını buna göre ver canım ya hemen başla 15 gün yap bitir. Yada adet olmayı bekle adet bitince 2.gün başla 15 gün tamamla bitir. Bu arada soğan kürüyle birlikte düzensiz adet görenlerin düzene girdiklerini çok okudum. Sende içini ferah tut güven bu küre. Rabbim inşallah sana da şifa verir.
Ah canım inşallah düzelir ya kürtaj sonrası bozuldu adetlerm daha önce hep düzenliydi ilaç kullanınca oluyorum bırakınca yine bozuluyor umarım işe yarar. 15 gün bittikten sonra ne kadar ara verip tekrar başlanıyor peki canım

Oyyy kuzum inşallah 10 gün sonra da ona seviniriz hep beraber.

Eeee adamalara bu kadar detay verir uzmanlaştırırsak olacağı bu böyle uzman kesilirler başımıza :KK70::KK70:
Aynen yaa diyoum ya hergün geldiginde eve ilk işi testlere bkmak ytakodasında dizili druyor hepsi :halay: Gbelik testleri de çekmece de onları da 1 hafta sonra kontrol etmeye başlar eksik görünce başlar söylemeye test yaptın dimi yine duramadın felan der kesin :KK70:

canımsın:KK200:

canım ilçe olarak neresi bilemesem de, medipol megaya gidiyorum...
ilk hamileliğimde de burayı tercih etmiştim, doğum da bu hastanede olmuştu..
istersen sana yakın ve ulaşımı rahat ise araştırabilirsin; tüm kadın doktorlarını tavsiye ederim.
Muayene ücreti ne kadar acaba

İnan çok rhatladım ablam yaa ve bugün test yapmamayı düşünüyordum.
Yaaa utanmaaaa ben utan diye söylemedim hayrlısıyla olsun bebişleeerrrr:emir_bebek::emir_bebek::KK200:

Amin tatlım, ben de çok istiyorum dediğin gibi böyle sıra sıra nasip olsun hepimize en hayırlı zamanda Allah'ın izni ile, Allah ellerimizi boş geri çevirmesin dualarımızı kabul etsin inşallah:dua: Rab'bim gönlüne göre versin şekerim:KK200::anneadayı:

:olamaz:

Aminnnn kuzum :dua::dua::dua::dua: Duayla açılan ellerimiz bebişlerimize kucak olsun inşallah. :dua::dua::dua::dua::dua:

Ah canım inşallah düzelir ya kürtaj sonrası bozuldu adetlerm daha önce hep düzenliydi ilaç kullanınca oluyorum bırakınca yine bozuluyor umarım işe yarar. 15 gün bittikten sonra ne kadar ara verip tekrar başlanıyor peki canım

Canım eğer kistin yoksa pko falanda yoksa tek sefer 15 gün yapıp kürü yapman yeterli. Ama kistin varsa 4 ay yapabilirsin. Eğer öyleyse ilk ay 15 gün sonraki aylar 10 ar gün yapıyorsun.

Canım bende kürtaj oldum en büyük korkularımdan biride adetlerim düzensiz gelirseydi. Ben normal adet tarihime yakın papatya adaçayı ve civan perçemi çayı içmiştim çok şükür sektelemeden geldi hep. İlaç yerine bu bahsettiğim çaylarıda içebilirsin. Özellikle adaçayı ve civanperçemi adetleri çok güzel düzenliyor.

Aynen yaa diyoum ya hergün geldiginde eve ilk işi testlere bkmak ytakodasında dizili druyor hepsi :halay: Gbelik testleri de çekmece de onları da 1 hafta sonra kontrol etmeye başlar eksik görünce başlar söylemeye test yaptın dimi yine duramadın felan der kesin :KK70:

Gebelik testinde var mı kuzum :KK49::dondurma:

Haklısın valla ablam bende öyle bu kadar rahat bir şekilde sadece sizlere söylüyorum anlatıyorum
Sizlerde iyiki varsınız :KK200::KK200:
Canım benim öperiz biz de seni:KK54: En açık şekilde bende buradan sizlere anlatabiliyorum derdimi:KK76:
herkese anlatılamayacak özelimizi paylaşabiliyoruz, hepimizin beklentisi aynı, umudumuz aynı daha ne olsun:nazar:

İnan çok rhatladım ablam yaa ve bugün test yapmamayı düşünüyordum.
Yaaa utanmaaaa ben utan diye söylemedim hayrlısıyla olsun bebişleeerrrr:emir_bebek::emir_bebek::KK200:
Bilge testi ertesi gün tekrar yapmalısın, bakalım silikleşti mi bu da önemli; silikleşip tamamen kaybolana kadar devam!:21:

Aminnnn kuzum :dua::dua::dua::dua: Duayla açılan ellerimiz bebişlerimize kucak olsun inşallah. :dua::dua::dua::dua::dua:
Olacak inşallah, az daha gayret ve sabır tatlım:emir_bebek:
Senin içinde tam vaktinde tam saatinde hayırlı doğumlar inşallah, Allah bir avazda kolaycacık bir çırpıda doğumlar versin sana güzelim:dua:
Sağ salim bebişinle seni buluştursun inşallah, bak sonra lojusa şerbetinden içeceğiz daha, ohhh miss:KK24:
Tamam tesekkür ederimm
bakabildin mi canım, sana yakın mı yer olarak bu bahsettiğim hastane? bir de y.bosna'da ki nisa hastanesinin de kadın doğum doktorlarının çok iyi olduğunu duydum ve giden çevremde çok memnun kaldılar

X