- 12 Aralık 2012
- 2.788
- 3.348
Odasında gece lambası yok mu? Karanlıktan mı korkuyor acaba?o degilde uyku rutini benim kanayan yaram. 31 aylik hala gece uyanip agliyor sebepsiz yere. Bana bagli degil bagimli yanimda dur anne burda yat diyor. Her gece uyumadan oncede beni birakip gitmiceksin demi diye soruyor. Surekli yanimda olmasina ragmen terkedilme korkusu var kizimin malesef . Bugun aksam ailecek gezdik ama yarin amme kiz gezecegiz
Mesela benim de kızım şöyle kolay alışmıştı; biz ailecek çok sık tatil yaparız bahar geldi mi de başlarız. Yine o yıl tatilde baktım kızım kendi anne yanı beşiği dışında da artık başka bir yerdee yatabiliyor, uykuya dalabiliyor. O sene çıktığımız tatillerde her akşam gözlemledim. Sonra eve döndüğümüzde yaptığım ilk şey yatak odamızdaki park yatağı kaldırmak oldu.
O akşamdan itibasen de hep odasında uyudu. Aslında bu biraz da çocuğun elinde.
Siz çalışmıyorsunuz anladığım kadarıyla, gün içinde bi kaç saatliğine bırakabileceğiniz anneanne-babaanne vs. ya da yaşıtlarının olduğu yere bıraksanız, hem sizden bağımsız vakit geçirebilir. Evde sürekli siz olduğunuz için sanırım bu kadar bağımlı.
Evet canım, silikleşince de yumurtan çatlamış olduğu anlamına gelecek.Saat 11 gibi yaptim yine ayni koyulukta cikti abla. Bide birsey sorcam siliklesirse de catladigini mi anliyoruz ?