Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen kuzum 12.gün tam 12 den vurmuşuz. Rabbime sonsuz şükürler olsun. :dua: Aslında eşim hastaydı olmayacaktı sonra bir anda bizimki kendini iyi hissedince oldu. Değilse umudu kesmiştim.

Dediğin çok doğru kuzum herşey yolundaysa uygun zamanda yapılan tek ilişki bile yetiyor. Senin de dediğin gibi iyi ki o zaman güzel bir sürpriz olmuş size. Değilse insan cesaret edemezdi. Diyoruz ya kuzum işimizi Allah'a bıraktıysak zaten olmuş bitmiştir. Çünkü o bizim için herşeyin en doğrusunu en hayırlısı biliyor. :KK200:
Senin için eşin için aileniz için hayırlı zamanmış kuzum, bak eşin bile hastayken iyileşmiş bir şekilde; olacağı varmış, bebişinin nasibi varmış kuzum benim, yerim onu da bir lokmacık zaten hihihihhh:KK70::emir_bebek::nazar:

Kızlar selam. Pazartesi gebelik öncesi kontrollerimi yaptırmaya gittiğimi söylemiştim çarşamba günüde soğan kürüne başlamıstım. Bugün verdiğim kan sonuclarımı almaya gittim toxoplasma ıgm pozitif çıktı. Böyle bi durumla karşılaşan var mı. Gebelikte yapılan testlerde biriymiş gebelik başlarında bulaşırsa bu parazit bebeğe zararda verebiliyormus. Doktorum iyi ki gebelik yokmus dedi. Peki bu ay ya hamile olursam o zaman ne olcak dedim varsa tedavisine başlanır ama olmasan daha iyi dedi. Gebelik istetken şimdide şu iş kesinleşmeden bu ay gebe olmıyım demeye başladım ne değişik ya birdd başka bi labratuarda daha yaptır dedi yanlışlık olabilir tarzı. O kadar karıstım ki kızlar var mı başına gelen duyan bilen

Kesinlikle öyle canım, ilk çocuğuna hamile kalmak isteyen daha sonra da 2. olmasını ister:halay: mesela ben:KK45:
Hayat böyle, bir istek yerine gelir, başka başka şeyler çıkar:KK48:
Bu konuda da haklısın, bende sizleri tanıdığım için çok memnunum; her ne kadar çevremde yakın arkadaşlarım da olsa her ay vajinal akıntımı veya eşimle ilişki günlerini anlatacak değilim yane:deli: iyi ki varsınızEn Büyük KK:anneadayı::nazar:
her ne kadar çevremde yakın arkadaşlarım da olsa her ay vajinal akıntımı veya eşimle ilişki günlerini anlatacak değilim yane diyerek yine güldürdün beni :KK70::KK70:

Kızlar selam. Pazartesi gebelik öncesi kontrollerimi yaptırmaya gittiğimi söylemiştim çarşamba günüde soğan kürüne başlamıstım. Bugün verdiğim kan sonuclarımı almaya gittim toxoplasma ıgm pozitif çıktı. Böyle bi durumla karşılaşan var mı. Gebelikte yapılan testlerde biriymiş gebelik başlarında bulaşırsa bu parazit bebeğe zararda verebiliyormus. Doktorum iyi ki gebelik yokmus dedi. Peki bu ay ya hamile olursam o zaman ne olcak dedim varsa tedavisine başlanır ama olmasan daha iyi dedi. Gebelik istetken şimdide şu iş kesinleşmeden bu ay gebe olmıyım demeye başladım ne değişik ya birdd başka bi labratuarda daha yaptır dedi yanlışlık olabilir tarzı. O kadar karıstım ki kızlar var mı başına gelen duyan bilen
Malesef canım benim hiç bir bilgim yok bununla alakalı ama bencede başka bir labratuvarda yaptırarak işini garantiye almalısın. Hakkında hayrlısı oldun inşallah

Eki Görüntüle 2237286 Bak yaaa bu yumurta bana kesin oynuyor. Bugün ilk kez yaptım en koyu gördügüm bu oldu. Bilen ballişler yorumlarınızı bekliyorum:KK200:

Kuzum gözünaydın kocişine müjdeyi ver çünkü bence bugün pik olmuş mutlaka değerlendirin bu akşam. Allah yardımcınız olsun inşallah. Hayırlısını sağlıklısını versin. Senin akıntı meğer yumurtlamadanmış canım bu kadar yoğun olması. Bazı kadınlarda kasıklarda hafif ağrı batma oluyor. Var mı öyle bir durum.

Cok tesekkur ederim canim gozumde canlandirmak bile iyi geldi. Kizim olmasa zaten hersey daha zor :KK53:. Pastayida cok sever evet bunu yapmaliyim :halay:
kesinlikle, tavsiye ederim... bak ne güzel bir can yoldaşın da var:KK200: o minik yavrunun 'anne' diye seslenmesi bile ne kadar harika bir şey:nazar: hava güzelse atın kendinizi dıaşrı, açık hava sana da kızçeye de iyi gelir, gezin gezin gelin:KK6:
Evet canım ben de aynen senin gibi düşünüyorum, o kadar süre bana da fazla geliyor,
Bir an önce yatağına odasına alışması en güzeli dediğin gibi, bizimkiler kendi yataklarında yatırıyorlar ağlıyor diye ama ben bu konularda biraz katıyım sanırım :) Ağlasa da alışacak diye düşünürüm gibi geliyor ama tabi hairçten gazel okumak gibi olmasın şimdi :)) Göreceğim bakalım nasipse :)
Bende katıyım, ama herşey onun iyiliği için; kendine güvenen bir birey olması onun yararına olur:KK66: ileride kreşte napacak öğretmeniyle birlikte uyuyacak hali yokHoppaelbette yeni doğan ve meme çocuğu iken yakınında olmalı ama 1.5 yaştan sonra yavaş yavaş odasını benimsemeli, uyku rutini oluşturmalısın onun için, her akşam uyumadan önce mümkünse duş, masaj, pijamalarını giymeli, uyku oyuncağını alıp hooop yatağına:-) bu dediğim yaşlarda maalesef karakterlerinin oturduğu dönem ve bi hayli inatçı oluyorlar ama anne-baba kararlı olduğu müddetçe çocukta mecburen tek yönetimi benimsiyor zaman içinde, sabır canım sadece sabır:confused::sampiyon:

Yaaaa çok şükür ama çok geç olmadımı yaaaa:KK48::KK48:

Kuzum boşver geç olsun güç olmasın demişler. Bazen oluyor yumurtlama günlerinde değişiklik. GEçen hamileliğimde 17. gün ilişki olmuştu bu sefer 12. gün ikisi de yumurtlamaya denk geldi. Sen sonuca bak ne güzel yumurtladığından da emin bir şekilde kafan rahat ilerle.

Kuzum gözünaydın kocişine müjdeyi ver çünkü bence bugün pik olmuş mutlaka değerlendirin bu akşam. Allah yardımcınız olsun inşallah. Hayırlısını sağlıklısını versin. Senin akıntı meğer yumurtlamadanmış canım bu kadar yoğun olması. Bazı kadınlarda kasıklarda hafif ağrı batma oluyor. Var mı öyle bir durum.
Haberi verdim bile hamileymişim kadar sevindim yani :halay:Ufuktan gelen cevabı aynen yazıyorum

Çok geç yumutladın degilmi
Gelirken ip getireyim de seni tavana asayım
Garanti olsun demiş yaaaa:KK48::KK48:

Bu arada sabah kasık agrılarımda oldu ablam

Kuzum boşver geç olsun güç olmasın demişler. Bazen oluyor yumurtlama günlerinde değişiklik. GEçen hamileliğimde 17. gün ilişki olmuştu bu sefer 12. gün ikisi de yumurtlamaya denk geldi. Sen sonuca bak ne güzel yumurtladığından da emin bir şekilde kafan rahat ilerle.
Çok haklısın ablam çok şükür yaa:KK200:

Senin için eşin için aileniz için hayırlı zamanmış kuzum, bak eşin bile hastayken iyileşmiş bir şekilde; olacağı varmış, bebişinin nasibi varmış kuzum benim, yerim onu da bir lokmacık zaten hihihihhh:KK70::emir_bebek::nazar:

Aynen kuzum herşeyin vakti var demek ki böyle nasipmiş. Hasta adam topladı kendini bi anda ve oldu.

Ayyy yersin tabi tatliş teyzesi zaten zeytin kadarmış şuan bir lokmada gider. :KK70:

Kesinlikle öyle canım, ilk çocuğuna hamile kalmak isteyen daha sonra da 2. olmasını ister:halay: mesela ben:KK45:
Hayat böyle, bir istek yerine gelir, başka başka şeyler çıkar:KK48:
Bu konuda da haklısın, bende sizleri tanıdığım için çok memnunum; her ne kadar çevremde yakın arkadaşlarım da olsa her ay vajinal akıntımı veya eşimle ilişki günlerini anlatacak değilim yane:deli: iyi ki varsınızEn Büyük KK:anneadayı::nazar:

:KK70::KK70: valla çok haklısın kuzum arkadaşta olsalar bu kadar detaya inerek konuşamazdık gerçekten iyi ki varsınız canlarım benim. :KK19::KK200:

Uzayıp uzamadıgına dikkat etmedim ablam ama yogun bi akıntı sanki
yok öyle akıntı normalde de oluyor soğan kürü yapılan dönemde, bendeki yüksek ihtimal yumurtlama akıntısı olmalı:KK39:
Yaaaa çok şükür ama çok geç olmadımı yaaaa:KK48::KK48:
Olsun canım demek ki bu ay geç yumurtladın, önemli olan yumurtlamak:cool:
Anlamaz olurmuyum :halay::halay:
Hadi bakalım, bende Perşembe akşamını iple çekiyorum:KK8::rolleyes::p

yok öyle akıntı normalde de oluyor soğan kürü yapılan dönemde, bendeki yüksek ihtimal yumurtlama akıntısı olmalı:KK39:

Olsun canım demek ki bu ay geç yumurtladın, önemli olan yumurtlamak:cool:

Hadi bakalım, bende Perşembe akşamını iple çekiyorum:KK8::rolleyes::p
Aman yumurtlim da ne zamn oldugunun önemi yok :KK48:
Perşembe akşamıııııı vuhuuu :KK76::KK76::halay:

Haberi verdim bile hamileymişim kadar sevindim yani :halay:Ufuktan gelen cevabı aynen yazıyorum

Çok geç yumutladın degilmi
Gelirken ip getireyim de seni tavana asayım
Garanti olsun demiş yaaaa:KK48::KK48:

Bu arada sabah kasık agrılarımda oldu ablam

Oyyy kuzum inşallah 10 gün sonra da ona seviniriz hep beraber.

Eeee adamalara bu kadar detay verir uzmanlaştırırsak olacağı bu böyle uzman kesilirler başımıza :KK70::KK70:

X